Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg nem értik a pasik a kontextusokat? Az alábbi nem érthető?
Online csetelgettem egy pasival több heteket néha, tehát nem annyira idegen.
De valahogy soha nem találkoztunk még. De közel vagyunk egymáshoz.
Na és a parbeszéd ami szerintem egyértelmű, neki nem:
Ő: "Most szabin vagyok 2 hètig. Így pihentem ma"
Én: (értesitésben azt láttam csak:" igy pihentem" kinyitom hogy megnézzem hogyan, erre semmi, ezért)írtam neki:
"Azt hittem vmi kép lesz.
Du 2 kor ráérsz?"
Ő (ír másnap vagy nem tom mikor)
"Szia."(es ennyit. Lesz.rva amit kérdeztem. Én meg vàrom ír e rá választ)
Én: nem reagáltam semmit.
Ő (megint másnap ill kesobb ír)
"Mizu"
Én: "Hát így már semmi:D" (mégis mi lenne? Vártam volna képet vagy higy meséljen a szabijárol meg azt is hogy találkozunk e amire még csak nem is válaszol még ma se)
Ő: "Hogy?"
(Nem ért semmit az egeszböl)
Na szoval csak a cset igy néz ki"
Ő: most 2 hétig szabin vagyok. Így pihentem ma.
Én: azt hittem vmi kép lesz. Du 2 kor ráérsz?
Ő: Szia.
Én: -
Ő: Mizujs
Én: így már semmi:D
Ő: Hogy?
Neki nem esik le hogy kerdeztem vmit mikor ott áll fehéren feketén?
Tiltsam?
"ha egy férfi kopaszodik, akkor az igénytelenség jele, ha nem csinál hajbeültetést."
A kopaszodás meg nem áll meg. Beültetik, szuperül néz ki. Egy darabig. Aztán kopaszodsz tovább. AKkor mi lesz? Fejtető fénylik, oldalt, ahova beültettek, meg van haj? És átültetgetni is csak azt lehet, ami van.
Miért vesződsz ezekkel a gamma félnótásokkal, akik nem értik a kontexust, ahelyett hogy alfákkal randiznál?
Szerintem itt a kérdező csajszinak nem elég nagy a mellbősége, meg nem elég helyes a pofija az alfákhoz. és akkor jön ide keseregni.
Hány éves a kérdező? 12?
Eleve egy pár soros "csevegésből" megállapítja, hogy EGYTŐL EGYIG AZ ÖSSZES PASI nem érti a kontextust. Azt a kontextust amit még saját maga sem ért, mert szemmel láthatóan az ő kommunikációs nyelvezete sem éppen erős.
Amúgy kövezzetek meg, én sem tudom, hogy találkozzak-e olyan nővel, aki egy nem túl összetett mondatot sem képes értelmezni (lásd képes sztori) vagy random hangulatingadozásai meg dühkitörései vannak és egyik percben még találkozni akar másik percben meg már "semmi nincsen" és elhord mindennek.
Az általában látszik, ha valakinek kattanásai vannak, ezt észreveszik férfiak, nők is.
Amúgy szerintem a kérdező olyan mint az Incel pasik, csak nőben.
Valószínűleg külsőre sem igazán vonzó és ezt a hiányosságát nem feledteti a teljesen torz, taszító viselkedése sem.
A második oldalig bírtam olvasni. Látom, hogy nagyon szereted magyarázni a véleményedet, de másokéra nem vagy kiváncsi.
Az általad bemásolt "chatelés" pedig egy borzalmasz szó- és mondatrész-katyvasz, bármilyen értelmes jelentés nélkül.
Egyikőtök sem tud összetett egy gondolatot szavakba írni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!