Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most tényleg nem értik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg nem értik a pasik a kontextusokat? Az alábbi nem érthető?

Figyelt kérdés

Online csetelgettem egy pasival több heteket néha, tehát nem annyira idegen.

De valahogy soha nem találkoztunk még. De közel vagyunk egymáshoz.

Na és a parbeszéd ami szerintem egyértelmű, neki nem:

Ő: "Most szabin vagyok 2 hètig. Így pihentem ma"

Én: (értesitésben azt láttam csak:" igy pihentem" kinyitom hogy megnézzem hogyan, erre semmi, ezért)írtam neki:

"Azt hittem vmi kép lesz.

Du 2 kor ráérsz?"

Ő (ír másnap vagy nem tom mikor)

"Szia."(es ennyit. Lesz.rva amit kérdeztem. Én meg vàrom ír e rá választ)

Én: nem reagáltam semmit.

Ő (megint másnap ill kesobb ír)

"Mizu"

Én: "Hát így már semmi:D" (mégis mi lenne? Vártam volna képet vagy higy meséljen a szabijárol meg azt is hogy találkozunk e amire még csak nem is válaszol még ma se)

Ő: "Hogy?"

(Nem ért semmit az egeszböl)

Na szoval csak a cset igy néz ki"

Ő: most 2 hétig szabin vagyok. Így pihentem ma.

Én: azt hittem vmi kép lesz. Du 2 kor ráérsz?

Ő: Szia.

Én: -

Ő: Mizujs

Én: így már semmi:D

Ő: Hogy?

Neki nem esik le hogy kerdeztem vmit mikor ott áll fehéren feketén?

Tiltsam?

#társker pasik
2023. nov. 14. 08:38
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
18%
... és le vagyok pontozva. Ennyi faszi van a gyk-n reggel... 🤔
2023. nov. 14. 09:04
 12/47 anonim ***** válasza:
61%
Azért mert lagymatag a csávó!
2023. nov. 14. 09:05
 13/47 A kérdező kommentje:

9 és még én vittem volna elorebb hogy azt hittem kép lesz(tehá hogy telik a 2 hét szabid? Érdekelt volna azt hittem kép vagy vmi legalább leírná!)

Aztán még azzal is én vittem elore hogy engem érdekelt hogy a szabijába belefèrek e és esetlg találkozunk e. Pl 2 kor raérsz?

Erre kapok egy olyat hogy szia.

Aztán mikor a mizujára ráirok hogy igy már semmi, pislog mint hal a szatyorban.

De akkor lapozok a masik palira.

Vele beszèltük a randit, màr csak egyeztetések vannak.

Egyszer jeleztem neki, a hétvégèm most szabad lesz.

Erre hétfőn ír vissza...(miért nem előre? minek várattatott?), hogy neki sajnos nem volt jó a hétvége talalkozni, mert airsoftozott dartsozott sűrű programja volt.(ja, csupa hobby meg szabadidő csak, amibe nem fér bele egy nő se..es ugy tesz mintha neki aztán betáblázott hétvégèi lennének nekem meg unalom csak a köbön es egy pasi csak megmentés lenne mert életem sincs azzal hogy neki aztán sűrű hetvégèje van én meg tudtam volna vele találkozni)

Erre irtam neki hát egyelore akkor nem tudom legközelebb mikor tudok eljönni. Még nem látom a hetem.

Erre ő: "nem baj nekem nem sürgős semmi, ráérek"

Erre én: mert rád kéne szánnom?(ha lesz időm, egy ilyenre?)

Nyilván nem èrti ő se a kérdést hogy a saját megítélése szerint egy nőnek találkoznia kéne vele ezek után?

2023. nov. 14. 09:15
 14/47 anonim ***** válasza:
21%
Én értelek... Kilences vagyok.
2023. nov. 14. 09:18
 15/47 anonim ***** válasza:
96%
Engedd el, komolytalan. Ha igazi férfi lenne akkor tudna kommunikálni, érdeklődne és már rég elhívott volna valahova.
2023. nov. 14. 09:18
 16/47 anonim ***** válasza:
78%
Itt egyedül te vagy az, aki nem érti a kontextust: ez a pasi nem akar tõled semmit. Hetek óta (?) értelmetlenül csetelgettek, nem akar veled beszélgetni, nem oszt meg infokat, nem kérdez rólad, nem hív randira, ha meg te javaslod, nem reagál. Ne legyél már ennyire kínosan értetlen, ezer más pasi van, minek futsz olyan szekér után, ami nem vesz fel?
2023. nov. 14. 09:19
 17/47 A kérdező kommentje:

10 te is hülye vagy?

Du 2 kor ráérsz?

Erre a "válasz": - szia

Csendszünet után ujabb "válasz": -mizu.

És még én vagyok, aki nem intelligens?

Amugy elengedem az ilyeneket, csak nem tudtam eldönteni hogy tényleg ilyen sötétek vagy direkt?

2023. nov. 14. 09:22
 18/47 A kérdező kommentje:

16 hetek óta csetelünk.

Akkor minek irsz te olyat hogy nem kerdez rolam nem hiv randira nem oszt meg velem infokat? Szerinted miről csetelgetunk? Hogyan kell fákat ültetni?

2023. nov. 14. 09:23
 19/47 anonim ***** válasza:
92%
A másik palit se érdekled. Nem "beszéltétek a randit" hanem te beszéltél róla, amire nem is reagált, valszeg mással randizott és alakulgat valami, de még nem fix. Ha érdekelnéd, rögtön reagált volna, hogy nem ér rá, és javasol másik idõpontot, vagy eleve õ maga kezdeményez.
2023. nov. 14. 09:28
 20/47 anonim ***** válasza:
95%
18# ok, akkor alázd magad tovább az ilyen "ismerkedésekkel" meg csússz-mássz a pasik elõtt, nekem aztán mindegy.
2023. nov. 14. 09:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!