Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg nem értik a pasik a kontextusokat? Az alábbi nem érthető?
Online csetelgettem egy pasival több heteket néha, tehát nem annyira idegen.
De valahogy soha nem találkoztunk még. De közel vagyunk egymáshoz.
Na és a parbeszéd ami szerintem egyértelmű, neki nem:
Ő: "Most szabin vagyok 2 hètig. Így pihentem ma"
Én: (értesitésben azt láttam csak:" igy pihentem" kinyitom hogy megnézzem hogyan, erre semmi, ezért)írtam neki:
"Azt hittem vmi kép lesz.
Du 2 kor ráérsz?"
Ő (ír másnap vagy nem tom mikor)
"Szia."(es ennyit. Lesz.rva amit kérdeztem. Én meg vàrom ír e rá választ)
Én: nem reagáltam semmit.
Ő (megint másnap ill kesobb ír)
"Mizu"
Én: "Hát így már semmi:D" (mégis mi lenne? Vártam volna képet vagy higy meséljen a szabijárol meg azt is hogy találkozunk e amire még csak nem is válaszol még ma se)
Ő: "Hogy?"
(Nem ért semmit az egeszböl)
Na szoval csak a cset igy néz ki"
Ő: most 2 hétig szabin vagyok. Így pihentem ma.
Én: azt hittem vmi kép lesz. Du 2 kor ráérsz?
Ő: Szia.
Én: -
Ő: Mizujs
Én: így már semmi:D
Ő: Hogy?
Neki nem esik le hogy kerdeztem vmit mikor ott áll fehéren feketén?
Tiltsam?
Persze, hogy nem vagy intelligens, mert képtelen vagy megérteni, hogy ezeket a férfiakat nem érdekled.
19-es nagyon helyesen írta, hogy "Nem "beszéltétek a randit" hanem te beszéltél róla, amire nem is reagált".
Eltelhet az egész fiatalságod azzal, hogy ilyenekkel csetelgetsz és várod, hogy egyszer majd össszejöjjön egy randi. Ami normál esetben 1-2 héttel a kapcsolat felvétele után megtörténne.
És egy randi még csak a kezdet kezdetének kezdeménye egy párkapcsolatban. Mikorra akarsz te épkézláb párkapcsolatot, ahol együtt éltek, jóban-rosszban társai vagytok egymásnak? Vagy ilyet nem is akarsz?
#22-re:
Oké, akkor további kellemes kínlódást kívánok ezekkel a szerencsecsomagokkal.
Nem. A fent emlitett valoban sötét.
Nem arrol van szo hogy nem akar talalkozni. Ezek ilyen szerencsétlenek hogy már annak is örülnek ha csak szoba áll velük vki. Incel.jkategoriák.
Nem a borotvapenge éleseszű alfák:D
Azok aztán teljesen mások. Dominánsak mindenre kész válaszaik vannak.viccelodnek flörtölnek manipulálnak 2 perc alatt "megesznek minden nőt reggelire".
Az analfabéták nem azok akik válogatnak.:D
Ezek ilyen kis töpórödött kis nyomik akik írni se tudják mit kéne egy nőnek.
Csak nem akartam elhinni hogy tényleg ennyire sötétek. Amikor ugy nem hiszi az ember hogy ennél még van lentebb. Hát van:D
És akkor nem értik a dilemmát miért a rossziú kell.
Csak mert azok tudnak írni meg beszélni a nőkkel. És profi manipulátorok.
Es nem azt nyomják, hát öööö meg izé.meg mizu.
Azok meg veszélyesek.:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!