Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért javasoljàk az örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért javasoljàk az örök magányt az ilyen típusú férfiaknak?

Figyelt kérdés

Akikre ez jellemző :

- egyszerű tisztességes melóval keres 300 ezer nettót

- albérletben lakik mert nem örökölt

- nagydarab testalkatú 180/100

- szakmàja és érettségije van csak

- nincs autója meg jogosítványa

- 10 éve ugyanott dolgozik , szarul fizet de megfelel neki. Kockázatot nem vállal mást keresni

- nem érdeklik az idegen nyelvek mert az iskolában ebből volt a leggyengébb és nincs érzéke nem erőlteti

- egyszerű kedves , nem érdekli a divat , aktuális trendek, drága ruhák , menősködés , divatos haj stb

- az utazás érdekli de mivel nincs pénze ezért a Balaton volt egyetlen nyaralása , az is 10 éves korában

2023. nov. 13. 05:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

Az alap kérdésed az volt, miért az örök magány az, amit jósolnak neked, illetve a hasonlo életvitelt folytató embereknek. Mert ez várható.

Minimalis az esélye, hogy találsz olyat, akinek szintén ilyen az életmódja, igényszintje. Ha találtál is egyet valahogy, mondjuk a buszon munkába menet (mert máshova nem jársz, neten nem ismerkedsz) és valamiért véletlen hozzá is szóltál, ami ezekszerint amúgy is lehetetlen, akkor jön az ismerkedési szakasz. Mivel semmit nem költesz pluszba, gondolom nem mentek el egy kávéra, vagy koncertre. Akkor? Egyből hazaviszed? De, mondjuk valahogy ezt is megugorjátok. Szerinted mennyi az esélye, hogy külsőre, belsőre egymást keresitek? Oké teszem azt, még ez is meg van, (itt már jóval a nulla alatt futunk százalékos valószínűséget tekintve) itt jön a neheze, az együttélés, az unalmas hétköznapok,(mondjuk ezekszerint nem lesz nagyon más, mint a randi korszak) mikor már aktívan tenni kéne a kapcsolatért, de te semmi másért se teszel a minimumnál többet. Ha hasonló kaliberű nőt találsz, az se fog. És akkor éltek egymás mellett, mint két idegen, amíg valaki megunja.

És akkor még nem kalkuláltam bele azt, hogy saját bevallásod szerint nincs szabadidőd, tehát ötletem sincs mikor és mit akarnál kezdeni egy másik emberrel.

Ha pedig valami 24 órás szolgálati melóban vagy, akkor utána egy napig csak otthon vagy és a 24 óra se lehet folyamatos, hanem valami ügyeleti dolog. Vagy szereted a költői túlzásokat. Meg felveti a kérdést, hogy mi a helyzet az ilyen napokon az állatokal? Az egész nagyon nem áll össze, amit írsz, de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy statisztikailag 0 közeli az esélyed kapcsolatra, erre utalnak, akik azt mondják a magányra érdemes berendezkedned.

2023. nov. 13. 10:05
 52/61 A kérdező kommentje:

50

Azt a lehetőséget kihagytad hogy protekció. Valaki befolyásos személyének a valakije….

2023. nov. 13. 10:07
 53/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell magányosnak lenned, nézd, találtam neked egy barátot:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Nyilván ez sem te vagy, mert õ 130 kiló, de minden egyéb stimmel, egyszerû és tisztességes melós, csak szakmája van és érettségije, nincs jogsija, autója, albérletben lakik, szarul keres, az állataira költ, ugyanúgy nem akar tanulni, váltani, nincs hobbija. Ennyi egyezés valami fantasztikus, kizárt, hogy ez is te legyél valami suttyó hazug valahányadik regeddel, mert õ 130 kiló, szóval biztosan jó barátok lesztek!

2023. nov. 13. 10:22
 54/61 A kérdező kommentje:

53

Ha ez férfi akkor nem jó. Mert nem vagyok meleg.

2023. nov. 13. 10:29
 55/61 A kérdező kommentje:

51

(és mit akarnál kezdeni egy másik emberrel.)

Megdugni ? 🤷‍♂️😃

2023. nov. 13. 10:32
 56/61 anonim ***** válasza:
100%
54# jólvan, a nénikéd nézd már hülyének, azt.
2023. nov. 13. 10:32
 57/61 A kérdező kommentje:

56

Megnéztem a kérdést de miért röhögtetsz ? Életemben nem voltam 105 kgnál több. És én sose próbálkoztam senkinél. Az egy másik szerencsétlen. Még mennyi különböző pasast fogsz hozzàm hasonlítani? Az orbàn Viktor nem én vagyok véletlenül ?

2023. nov. 13. 10:36
 58/61 anonim ***** válasza:
100%
57, nem, mert nem minimálbéres, nem magányos és nem ambíció nélkül tengeti a napjait.
2023. nov. 13. 13:02
 59/61 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha csak dugni akarsz, arra ott a fizetős szolgáltatás. Egy kapcsolat annál azért több, mint, hogy előkapom, megbszom aztán kussoljon és legyen boldog a semmitől. Egy kapcsolatba energiát kell tenni, nem is keveset, hogy működjön. Vagy, fogadj magadhoz valakit lakhatásért és a lakbér legyen a kaffantás. Az is reálisabb, mint a te életedbe egy normális párkapcsolat.
2023. nov. 13. 13:05
 60/61 A kérdező kommentje:
Lehet , hàt akkor inkább maradnak társaságnak a háziállatok. 😐😒
2023. nov. 13. 13:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!