Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért javasoljàk az örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért javasoljàk az örök magányt az ilyen típusú férfiaknak?

Figyelt kérdés

Akikre ez jellemző :

- egyszerű tisztességes melóval keres 300 ezer nettót

- albérletben lakik mert nem örökölt

- nagydarab testalkatú 180/100

- szakmàja és érettségije van csak

- nincs autója meg jogosítványa

- 10 éve ugyanott dolgozik , szarul fizet de megfelel neki. Kockázatot nem vállal mást keresni

- nem érdeklik az idegen nyelvek mert az iskolában ebből volt a leggyengébb és nincs érzéke nem erőlteti

- egyszerű kedves , nem érdekli a divat , aktuális trendek, drága ruhák , menősködés , divatos haj stb

- az utazás érdekli de mivel nincs pénze ezért a Balaton volt egyetlen nyaralása , az is 10 éves korában

2023. nov. 13. 05:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:

19

24 óra egybefüggő munka után én aludni akarok otthon. Nem tanulni alvás helyett.

Van hobbim a zene. Amikor még aktívabban foglalkoztam vele külföldi zenei kiadók adtàk ki a zenéimet. Fontos volt de a stílus eléggé réteg ezért 1, pénzt nem hozott 2, előrelépést , hírnevet , lehetőségeket se

(elszórod baromságokra)

Számlák , étel , háztartásba szükségem dolgok.

Ég világon egy 500 Ft-os dolgot nem engedek meg magamnak. Nyáron itt volt a parádé Remember fesztiválon a gyerekkori egyik kedvenc előadóm. Arra se mentem mert kb 10 ezer Ft lett volna.

2023. nov. 13. 07:52
 22/61 anonim ***** válasza:
91%
Ja, pénzed nincs, dagadt vagy és igénytelen, de azért vékony nõt meg gyereket akarnál. Meg az az áldott jellemed, ahol a párját balesetben elvesztett hölggyel szemétkedtél: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2023. nov. 13. 07:55
 23/61 A kérdező kommentje:

22 please ne keverj mással.

Tessék megnyitottam amit küldtél. Nem az én kérdésem.

[link]

2023. nov. 13. 08:00
 24/61 anonim ***** válasza:
85%

22 ez az a pasi?

Velem szemétkesett akkor..

Ezek szerint emelkedett a fizetése😆.

A 20as kérdésemre válaszolni se tud.

2023. nov. 13. 08:01
 25/61 A kérdező kommentje:

24

Nem ő vagyok.

Viccesek vagytok hogy egy általános sikertelen körülményt egy emberhez próbáltak kapcsolni, amikor lehet vagy 30 ilyen kérdező az oldalon. Már a kor se stimmel. Én 35 vagyok az a kérdező meg 36

2023. nov. 13. 08:03
 26/61 A kérdező kommentje:

20

Várom a harmadik világháborút , valami járványt , katasztrófát ami hatására megszűnik az általunk ismert világ. Ez hogy dolgozni kell a pénzért és az ember életét elveszik a kötelességek. 🤣🤣

Viccet fektetve; legfontosabb az egészség. Szeretnèk nyugodtan èlni , megismerni valakit. Ha nem sikerül akkor el vagyok az állatok társaságàval. Megvédeni őket az utca veszélyeitől. Lekötöm magam a zenével , filmekkel.

Ja igen! Kockáztatni a lakhatást egy munkahely váltással NEM fogom, idegen nyelveket vagy egyetemre járni munka mellett alvás helyett NEM fogok.

Remelem kimerítő volt a válasz?

2023. nov. 13. 08:10
 27/61 anonim ***** válasza:
100%
25# ne hazudozz már, az még inkább gyomorforgató, hogy bocsánatkérés helyett még sunnyogsz is, meg letagadod. Az tök mindegy, hogy épp 35 vagy 36 évesnek hazudod magad, nyilván több ilyen életkorú kérdezõ is van, de két olyan különbözõ kérdezõ nincs, aki pont ugyanazokat a nyelvtani, helyesírasi hibákat produkálja, pont ugyanolyan trágyán fogalmaz, pont ugyanaz az életsztorija.
2023. nov. 13. 08:15
 28/61 anonim ***** válasza:
93%
24# persze, hogy ugyanaz. A dagadt, egyszerû melós, a gyakori "jólelkû" kifogásokat gyártó incel celebje.
2023. nov. 13. 08:19
 29/61 anonim ***** válasza:
100%
Csak a felsorolt dolgok alapján még adnék is esélyt. A probléma máshol lesz, amit nem írtál le.
2023. nov. 13. 08:22
 30/61 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, ilyenekre gondolok: mozi, színház, nyaralás, wellness, termálfürdő.
2023. nov. 13. 08:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!