Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nagyon alacsony férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon alacsony férfiak tényleg ennyire halálra vannak ítélve a társkeresés terén, lehet ő nem fogja megtalálni a társát és az örök magány vár rá csak a magassága miatt vagy valami más baj is lehet nála?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm nagyon régóta keresi a társát 36 éves az összes társkeresőn szinte fent van állítólag száz nővel találkozott már, ugyanis kimondottan jóképű helyes pasi, de valahogy sikertelen az ismerkedésben. A nők randi után eltűnnek nem beszélnek vele, pedig szeretne családot és gyereket de lehet ez neki tényleg nem fog megadatni, igen tényleg alacsony 162 cm magas és nagyon vékony, amin talán lehetne is változtatni de magasságon nem
2023. aug. 27. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő miatt, mármint kinézet és a belső tulajdonságok miatt is.
2023. aug. 27. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Gondolom az a 100 nő tudott róla, hogy hány cm mielőtt elmentek a randira. Akkor miről beszélünk?
2023. aug. 27. 10:58
 3/8 A kérdező kommentje:
2. Ezt nem tudom látom lehet erről nem volt szó
2023. aug. 27. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Milyen az egzisztenciája? Milyen a szemelyisege? Milyen elvarásai vannak?
2023. aug. 27. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Én mindig csak gyakorin találkozok ezzel a jelenséggel. A valóságban, a környezetemben több alacsony férfi van és szinte mindegyiknek van felesége meg gyerekei. Sőt, tovább megyek, egyik közeli rokonom is alacsony férfi és konkrétan annyira kapós a nőknél, hogy eddig kb. mindent megcsalta és elhagyta.... :D
2023. aug. 27. 11:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Több 100 - 170 cm alatti embert ismerek akinek van felesége vagy barátnője.
2023. aug. 27. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, szívás az alacsony srácoknak. 176 cm vagyok, ami elég átlagos, de még én is kaptam kosarat a magasságom miatt. Nálam nem volt gond, 1-2 ilyen eset volt csak, de azért egy 160 centis férfinél gondolom ez mindennapos.
2023. aug. 27. 12:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Keressen alacsony nőt
2023. aug. 27. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!