Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért javasoljàk az örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért javasoljàk az örök magányt az ilyen típusú férfiaknak?

Figyelt kérdés

Akikre ez jellemző :

- egyszerű tisztességes melóval keres 300 ezer nettót

- albérletben lakik mert nem örökölt

- nagydarab testalkatú 180/100

- szakmàja és érettségije van csak

- nincs autója meg jogosítványa

- 10 éve ugyanott dolgozik , szarul fizet de megfelel neki. Kockázatot nem vállal mást keresni

- nem érdeklik az idegen nyelvek mert az iskolában ebből volt a leggyengébb és nincs érzéke nem erőlteti

- egyszerű kedves , nem érdekli a divat , aktuális trendek, drága ruhák , menősködés , divatos haj stb

- az utazás érdekli de mivel nincs pénze ezért a Balaton volt egyetlen nyaralása , az is 10 éves korában

2023. nov. 13. 05:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
100%
Zenét hallgatni otthon nem program, meg nem hobbi, mindenki hallgat valami zenét, hacsak nem siket, kisbabától a nyugdíjasig, ez az ember mindennapjainak a része, mint hogy szokott ebédelni pl. Hogy kellene veled elképzelni egy randit? Ácsorogsz valakivel az utca közepén, és az az össz beszédtémád, hogy hallgattál már zenét meg a múlt héten voltál a postán? Meg étterembe és koncertre nem hívod meg, mert a kutyáidra/macskáidra nem sajnálsz havi 50 ezret, de egy lányra 5 ezret meg igen? A regisztrációhoz meg nem gmail kell, hanem emailcím, van egy pár, de a gmailes reghez sem kell telefonszám, csak opcionális. Az ip cím nem valami egyedi azonosító, egy csomó embernek ugyanaz az ip címe egyidejûleg, másrészt nem egy állandó dolog, dinamikusan változik. Nem, nem a shrek vagy, hanem az egyszerû melós kérdéseket kiírkáló másik nyomi, lesír a stílusodból, meg a retardált helyesírásodból.
2023. nov. 13. 09:34
 42/61 A kérdező kommentje:

40

Te kicsit bolond vagy! Neked csóró az összes munkás ember. Akkor igenytelen számodra több millió magyar férfi.

2023. nov. 13. 09:40
 43/61 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak, én ismerek olyan embert is aki 500e forintot keres havonta nettóba.

A többi periféria a jogsin kívül (az van neki), ugyanaz.

Nyilván egyedül rohad, mert kb semmi nem érdekli az életben, teljesen motiválatlan és egy holt unalmas ember. Plusz az se segít h kb 175 cm és 86kg, persze nem izomból, kopasz etc..

2023. nov. 13. 09:40
 44/61 A kérdező kommentje:

41

Pár évvel ezelőtt a djmag szavazáshoz csalni akartam és több Gmail fiókra lett volna szűkségem. Telefonszámot kért ezért nem tudtam csinálni egyet se pluszba.

Nem ismerem a gyakori rendszerét de a fejemet tennèm rà hogy csak Gmail és iCloud. jó neki! Ilyen eldobható ideiglenes e-mail címekkel nem lehet regisztrálni.

Felelősségteljes állat gazdiként miért kellene sajnálom rájuk a fenntartásukhoz az alapokat? Egy nőre nem sajnálnék 5000 Ft-ot de azokkal nem tudok elméletben azonosulni akik szerint a férfi dolga a munka. A nő meg jobb esetben ki pottyant egy gyereket és akkor élete végéig csak otthon akar lenni. A férfi meg hozza a pénzt és tartsa el.

2023. nov. 13. 09:46
 45/61 anonim ***** válasza:
100%

42

Igen! Ha nijcsnogényed a jobbra, többre, igenytelen vagy

2023. nov. 13. 09:48
 46/61 anonim ***** válasza:
100%
"albérletben lakik mert nem örökölt" - más sem, meg nem a szülei halálára apellál. Ennyi idõsen már rég összerakhattad volna egy garzon vagy egy kisebb ház kezdõrészletét, és már a sajátodban lakhatnál, a törlesztõt fizetnéd. Letehetted volna a jogsit is, sofõrként többet keresnél. Olyan lusta és életképtelen vagy, hogy fogalom nincs rá.
2023. nov. 13. 09:51
 47/61 A kérdező kommentje:

45

Én nem tartom igénytelenségnek azt hogy tisztában vagyok a lehetőségeimmel. Nagyon tisztelem azt aki imád tanulni, kockáztatni , fejleszteni magát. A munkahelyeken akar csellel kirugatni olyan embereket akiknek a helyére vágyik. Hogy egyre csak többet tudjon keresni és ezért harcol.

Tegye. Ahány ember annyi életút. Engem ide vezetett ez a családi háttér, sors vagy akármi. Én is szeretném a jobb lenne de nincs lehetőségem.

2023. nov. 13. 09:54
 48/61 anonim ***** válasza:
94%
44# ne égesd már magad tovább, az informatikához is olyan sötét vagy, hogy egy fekete lyuk hozzád képest atomvillanás.
2023. nov. 13. 09:54
 49/61 A kérdező kommentje:

46

Kár kijelenteni ilyen dolgokat ismeretlenül. Itelkezel mert jólesik ?

14-15 éve dolgozom de abból csak 4 éve látom a saját fizetésem. A szüleimnek haza kellett adni amíg éltek - egy az egyben az egész fizetést. Szóval összesen négy éve rendelkezem a 300 ezer körüli fizummal. De mivel egyedül maradtam ezért a lakásban az összes költség az enyém. Sorba romlanak el a 20 évvel ezelőtti dolgok amik nekem nagy költség cserélni. Mégis miből vettem volna lakást? Probaltam lakás hitelt felvenni de a nettó bérem kevés hozzà mert a cég adócsaló és kb 180 ezer nettót igazol csak vissza.

2023. nov. 13. 09:59
 50/61 anonim ***** válasza:
100%
47# csak egy végtelenül fos jellemû lény gondolja azt, hogy csak csellel meg mások kirúgatásával lehet elérni valamit. Mi az, hogy nincs lehetõséged? Nem akarásnak nyögés a vége. Akkor fetrengj otthon, zabálj, nézd az állataid, hallgasd a zenét, véletlenül se csinálj semmit a picsogáson, a kifogások gyártásán, meg az önsajnálaton kívül.
2023. nov. 13. 10:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!