Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért javasoljàk az örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért javasoljàk az örök magányt az ilyen típusú férfiaknak?

Figyelt kérdés

Akikre ez jellemző :

- egyszerű tisztességes melóval keres 300 ezer nettót

- albérletben lakik mert nem örökölt

- nagydarab testalkatú 180/100

- szakmàja és érettségije van csak

- nincs autója meg jogosítványa

- 10 éve ugyanott dolgozik , szarul fizet de megfelel neki. Kockázatot nem vállal mást keresni

- nem érdeklik az idegen nyelvek mert az iskolában ebből volt a leggyengébb és nincs érzéke nem erőlteti

- egyszerű kedves , nem érdekli a divat , aktuális trendek, drága ruhák , menősködés , divatos haj stb

- az utazás érdekli de mivel nincs pénze ezért a Balaton volt egyetlen nyaralása , az is 10 éves korában

2023. nov. 13. 05:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
88%
Meet életkeptelen vagy! Jobbat nem akarsz, lusta vagy! Ez senkinek nem vonzó.
2023. nov. 13. 07:07
 12/61 A kérdező kommentje:

8

Jóindulatú embernek tartod magadat? Ja és nem vagyok totál boldogtalan. Szeretek gondoskodni az állatokról. Sokkal kedvesebbek mint az emberek.

9

Úgy értem a korban középmezőnyt hogy hogy 35 éves már 50 nek nézz ki. Kopaszodnak - látszólag elhasznàltak.

Tinderen stb társkeresőket sose használtam. Igazából nem is próbálkoztam sose a nőknél. Tinédzser korom óta változó a súlyom és többet voltam túlsúlyos mint amikor nem. És mivel tisztában vagyok vele hogy ez mekkora hátrány, a modern kor fejlődésével ahogy mindenkinek lett nete Magyaroszágon (talán 2006 után) azóta ugye ott is az olvasható aki kövér férfi annak nem jár barátnő. Ezért nem is erőltettem a dolgot. Viszont elment a fiatalságom és már azért pár éve mióta egyedül élek azóta hiányzik egy párkapcsolat.

2023. nov. 13. 07:11
 13/61 A kérdező kommentje:

11

Miért lennék életképtelen? Több éve önállóan élek. Lőtéri kutya nem segít. Vagy 15 éve folyamatosan dolgozok. 1 hónapig voltam munkanélkülin munkahely váltás között.

Nekem még gyerekkoromban se segített senki. A szüleim se. 20 éves koromig mai pénzben mérve kb összesen 500 ezer Ft-ot kaptam apámként. Utána nálunk már a karácsony , szülinap stb se volt megtartva. Szegény volt a család el ezért érettségi után hajtottak hogy menjek dolgozni és adjam haza az egész fizetésemet.

2023. nov. 13. 07:17
 14/61 anonim ***** válasza:
80%
Sajnálom, hogy ilyen gyerekkorod volt. Én állítom, hogy a hozzad hasonló emberek a gyermekkori elhanyagolás és szeretetlenség miatt nem alakítanak ki párkapcsolatot. A kevés pénz, túlsúly szerintem nem a fő ok.
2023. nov. 13. 07:22
 15/61 anonim ***** válasza:
91%
A középmezőny számomra nem a lusta, otthonülős, elvan a szarban féle férfiakat jelenti. Gondolom azért javasolják az örök magányt, mert ha mozgást vagy bármi egyebet javasolnak, amiktől javulna az életminőséged, arra kifogások a válasz. De biztos lehet így is nőt találni, maximum kicsit nehezebben, és nem pont olyat, amilyet elképzelnél magadnak.
2023. nov. 13. 07:23
 16/61 A kérdező kommentje:

15

Nem ülök otthon. Munka , bevásárlás , posta….

Elég kevés a szabadidőm , abban meg zenével foglalkozok és otthoni kondi gépeket nyomom. Leginkább a futópadot.

Nem insta modellt keresek.

2023. nov. 13. 07:28
 17/61 anonim ***** válasza:
91%

16

Akkor szóba johet tulsúlyos nő is?

2023. nov. 13. 07:39
 18/61 A kérdező kommentje:

17

Bizonyos mértékig. De én férfiként se vagyok 120 kg , szóval az a válaszoló aki ezzel trollkodott vagy sem. Mindegy azért vannak határok!

2023. nov. 13. 07:42
 19/61 anonim ***** válasza:
90%
Sokan munka és gyerekek mellett tanulnak, te is megtehetnéd ezt, csak nem akarod. Lusta vagy, céltalan, dögunalmas, nincs semmi terved, hobbid, érdeklõdésed. Igénytelen vagy, nem adsz magadra. Ez nem a divatozásról szól, egy normális, karbantartott frizura azért alap, ugyanúgy, mint az igényes öltözködés, ez sem drága ruhákat jelent, meg sportolni se kerül semmibe, tudsz edzeni otthon, el lehet menni futni stb. Nem tudsz a pénzzel bánni, elszórod baromságokra, semmi megtakarításod. Inkább moslékon élsz, meg csöves módon jársz, de állatok azért kellenek az albérletbe. Jóindulatról meg csak ne dumálj, pont te aljaskodtál és gúnyolódtál azon múltkor, hogy valakinek balesetben meghalt a párja, és egyedül maradt a gyerekével.
2023. nov. 13. 07:46
 20/61 anonim ***** válasza:
91%
És mik a céljaid az életbe?
2023. nov. 13. 07:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!