Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért javasoljàk az örök magányt az ilyen típusú férfiaknak?
Akikre ez jellemző :
- egyszerű tisztességes melóval keres 300 ezer nettót
- albérletben lakik mert nem örökölt
- nagydarab testalkatú 180/100
- szakmàja és érettségije van csak
- nincs autója meg jogosítványa
- 10 éve ugyanott dolgozik , szarul fizet de megfelel neki. Kockázatot nem vállal mást keresni
- nem érdeklik az idegen nyelvek mert az iskolában ebből volt a leggyengébb és nincs érzéke nem erőlteti
- egyszerű kedves , nem érdekli a divat , aktuális trendek, drága ruhák , menősködés , divatos haj stb
- az utazás érdekli de mivel nincs pénze ezért a Balaton volt egyetlen nyaralása , az is 10 éves korában
8
Jóindulatú embernek tartod magadat? Ja és nem vagyok totál boldogtalan. Szeretek gondoskodni az állatokról. Sokkal kedvesebbek mint az emberek.
9
Úgy értem a korban középmezőnyt hogy hogy 35 éves már 50 nek nézz ki. Kopaszodnak - látszólag elhasznàltak.
Tinderen stb társkeresőket sose használtam. Igazából nem is próbálkoztam sose a nőknél. Tinédzser korom óta változó a súlyom és többet voltam túlsúlyos mint amikor nem. És mivel tisztában vagyok vele hogy ez mekkora hátrány, a modern kor fejlődésével ahogy mindenkinek lett nete Magyaroszágon (talán 2006 után) azóta ugye ott is az olvasható aki kövér férfi annak nem jár barátnő. Ezért nem is erőltettem a dolgot. Viszont elment a fiatalságom és már azért pár éve mióta egyedül élek azóta hiányzik egy párkapcsolat.
11
Miért lennék életképtelen? Több éve önállóan élek. Lőtéri kutya nem segít. Vagy 15 éve folyamatosan dolgozok. 1 hónapig voltam munkanélkülin munkahely váltás között.
Nekem még gyerekkoromban se segített senki. A szüleim se. 20 éves koromig mai pénzben mérve kb összesen 500 ezer Ft-ot kaptam apámként. Utána nálunk már a karácsony , szülinap stb se volt megtartva. Szegény volt a család el ezért érettségi után hajtottak hogy menjek dolgozni és adjam haza az egész fizetésemet.
15
Nem ülök otthon. Munka , bevásárlás , posta….
Elég kevés a szabadidőm , abban meg zenével foglalkozok és otthoni kondi gépeket nyomom. Leginkább a futópadot.
Nem insta modellt keresek.
16
Akkor szóba johet tulsúlyos nő is?
17
Bizonyos mértékig. De én férfiként se vagyok 120 kg , szóval az a válaszoló aki ezzel trollkodott vagy sem. Mindegy azért vannak határok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!