Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180/120 kg férfi jobb ha elfogadja az örök magányt?
Betegség miatt nem tud lefogyni.
Vagy barátkozzon meg a gondolattal hogy csak duci nőre van esélye? Ha tetszik neki az ha nem?
En is kb. ennyi vagyok.... Ugyhogy tolem kapsz egy igen valaszt :)
38F incel
"Betegség miatt nem tud lefogyni."
Ilyen nincs. Ma már mindenféle diéta létezik és a mozgás gondolom nem tiltott.
😞☹️
Örökbe fogadok egy kutyát a menhelyről és sétáltatom időtöltésként! Meg elmegyek egy önkéntesnek valami csövesekhez kaját osztani. Valahogy ki kell töltenem az üres időt amit egy nővel lehettem volna.
Ez a téveszme már egy ideje terjed, hogy azoknak, akik nehezen ismerkednek, csak a "duci nők" jutnak. Mintha azok a nők rá lennének kényszerülve arra, hogy sikertelen pasikkal feküdjenek össze.
Íme az igazság:
A molett nők is válogatnak, ők is szeretik a jó pasikat. És kaphatnak is, ha közülük valaki bukik a molett nőkre.
Nekem volt már molett barátnőm, aki testesebb volt, mint én. Nem is akart az ölembe ülnie emiatt.
Az egyik exe meg kifejezetten vékony pasi volt.
Egy 180 centis pasinál 120 kg meg nem a világ vége. Simán le lehet fogyni, ha máshogy, nem megy akkor szakember segítségével.
Viszont testesebb pasiknak is van csaja, szóval a túlsúly kifogás.
Amúgy milyen betegségek van?
De jó neki. Én is hétköznaponként tolom magamba a péksütiket, éjszakánként zabálok, nassolok, ülő életmódot folytatok, de nem bírok hízni egy kilót sem, sőt épp ellenkezőleg 😆 az ellentettje se jobb sajnos, amikor valaki legalább egy pár kilót szeretne feldobni magára, de végig kell néznie, ahogy az évek alatt 74 kilóról szépen lefogy 60 közelébe. Szörnyű látvány ez is, ahogy a kérdezőnek is elég sz*r lehet, ha valóban nem tud lefogyni, bár én hiszek azoknak, akik a különböző diétákat említik, hogy ma már mindenre van megoldás (ha fogyás ellen is van ötlet, jöhet, bocs hogy kicsit offoltam kérdező!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!