Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi de őszintén aki akar gyereket nem csak elfogadja hogy a nő akar ? 31 N
Férfiak irjanak ha lehet főleg
Mert baráti körben is van nő aki előadja persze a férje nagyon akarta, de kozben meg ismerem a másik oldalt mert hozzam jött el kis irni magát a pasi hogy Uristen mi lesz vetesse el vagy sem...
végülis megtartottàk de halódik a kapcsolat
Néha bant hogy nincs gyerekem de. Nem is találok olyan férfit aki akar gyereket.Akinek nincs az továbbra sem szeretne , akinek meg van előző házasságból az meg nem akar többet...
Igen van ilyen, szerintem sokan vagyunk.
Valahol mégis ezaz élet egyik értelme, nem? Mondjuk én úgy állok hozzá, hogy még 3évet adtam magamnak, hogyha addig nem lesz olyan akivel vállalnék, vagy esetleg már útban van a gyerek, akkor lemondok róla és más célokat tűzök ki.
Lehet más típusú férfiaknál kellene kopogtatnod, mint eddig.
32/f
Van, csak meg kell győzzön a nő,hogy alkalmasnak vágyunk együtt rá.
Még ilyent nem találtam.
44/f.
8 A más típusút te mire érted ?
Kulsoleg eléggé eltérő és más habitusú párjaim voltak, nincs ilyen hogy csak izmos legyen vagy csak kék szemű.
Lehet csak nincs szerencsém akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!