Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, elfogadjátok ha mivel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, elfogadjátok ha mivel a párotok vagy csak egy szimpatikus férfi keveset keres és ezért ha hazajon 4 orakor, akkor 6-10 ig másodallasban dolgozik, hogy biztosithassa a reszet a csaladi kasszaban?

Figyelt kérdés
Ugye a kerdes nem azokra vonatkozik, akkor 300 felett keresnek kézbe egy honapban, hanem az alattiak. Elmennek pl délutáni muszakba egy gyarba pluszban berkiegészesként. Toleraljatok? Ha nem, mi a megoldás )ugye ha nem adnak nekik sehol tobbet, mert nem mernok, orvos, penzugyes, stb)?
2019. okt. 31. 20:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Jaj, hagyjátok már a b..romságaitokat, k..rvának unalmasak vagytok.

Az igényeitek vannak elszállva.

Az ország háromnegyede minimálbérért dolgozik, mégse megy el másodállásba melózni.

Nálunk is, mind a ketten minimálbérért dolgozunk, párom délutáni műszakban, én normálban, mégis megélünk nyugisan és nem nélkülözünk. Ja, hogy nekünk nem szálltak el az igényeink? :D Hát ez van.

2019. okt. 31. 21:00
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
És mikor lenne együtt a párjával? Ez sehogy se működne. Egész nap dolgozik, épp hogy aludni haza jár.
2019. okt. 31. 21:01
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Ha ilyen komplexusa van, nem kell. Ez pont nem szimpatikus férfi.
2019. okt. 31. 21:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Ez nem komplexus, egyenlo fel akar lenni a novel penzugyi tekintetben is. Az nem komplexus h egy stabil atlagos anyagi hatteret akar magának és a párjának. Es ha nem olyan vegzettsege van, ami keresett es megfizetnek, pl egy IT mernokot, akkor valamivel potolnia kell az anyagiakat, mert akkor a nok szemében is rossz pont lenne,.
2019. okt. 31. 21:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért szerintem az nem baj ha valakinek vannak igényei, álmai. Mondjuk én a kapcsolatomat nem áldoznám fel a munkáért. Egy ideig talán elviselhető amit csinálsz, de hosszú távon nem. Legalábbis nekem.
2019. okt. 31. 21:19
 6/13 anonim ***** válasza:
28%

"egyenlo fel akar lenni a novel penzugyi tekintetben is"

Gratulálok az értelmes magyar mondatodhoz! Az ilyet tanítani kéne a h..lyék iskolájában.

2019. okt. 31. 21:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Már megint egy buta ember, aki azt hiszi, pénzzel boldog egy normális nő.

Elárulom, nem attól boldog egy normális nő, hogy a párja többet, sokat keres. Egy normális nő boldog tud lenni úgy is, hogy csak háromhavonta jár fodrászhoz, ha főzelék vagy túróstészta az ebéd, és igény szerint vesz csak ruhát. Én ilyen nő vagyok és elárulom, nem is kell több. A többel kényelmetlenül érezném magam. A férjem tisztességesen dolgozik 8-16 ig, 250.000 Ft os fizetéssel, és ő sem ábrándozik BMW ről, vagy minden évben luxusutazásról. Mi a boldogságot egymásban látjuk, és régen nem normális az a párkapcsolat, ahol minden a pénz körül forog.

Kérdésedre a válasz, a férjem azt csinál a szabad idejével amit akar, ha el akar menni maszekolni, vagy másodállásba, én nem fogom megakadályozni, nem a rabszolgám. Viszont ha kevesebb időt dolgozik, itthon hasznossá teszi magát ettől független. Nem nagyon kell hívnunk mesterembert, a két kezével szinte mindent megcsinál, és a gyerekkel is jut ideje foglalkozni. A minőségi időnél pedig számunkra nincs fontosabb.

2019. okt. 31. 21:29
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Ez a legnagyobb ostobaság, ezért van ennyi szegény ember :D

Mohók vagytok a pillanatnyi jót keresitek a hosszútávú jómód helyett.

6-10 ig az 4 óra, hetente 20 óra havonta 80.

Ha havonta 80 órát arra szánnál, hogy tanulj valamit, akár amit írtál informatika, vagy egy jól kereső szakmát. Az miért lenne gázabb?

Akkor utána normál műszakba is megkeresnéd azt amiért most kihajtod a beledet.

Mondjuk én fizikailag nem is bírnám ezt a robotot, drágább lesz az orvosság mint amit keresel.

Igazából ez kb olyan mintha rabszolga lennél.

2019. okt. 31. 21:34
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem tolerálnám. Semmi idő nem jutna a kapcsolatra. A pénz nem minden
2019. okt. 31. 21:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem férfiként ezzel csak a mentalitás a bajom. Harácsolni a pénzt. És mikor élsz? Van nem egy ismerősöm aki 30 éven át pirítóst evett, hogy legyen nagy ház. Van is, gyerekeinek is. Csak közben megöregedett, idegroncs és beteg. Mindeközben magára semmit nem fordított, nincs egy hobbija vagy semmi úgy igazán. MEGÉRI?
2019. okt. 31. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!