Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, elfogadjátok ha mivel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, elfogadjátok ha mivel a párotok vagy csak egy szimpatikus férfi keveset keres és ezért ha hazajon 4 orakor, akkor 6-10 ig másodallasban dolgozik, hogy biztosithassa a reszet a csaladi kasszaban?

Figyelt kérdés
Ugye a kerdes nem azokra vonatkozik, akkor 300 felett keresnek kézbe egy honapban, hanem az alattiak. Elmennek pl délutáni muszakba egy gyarba pluszban berkiegészesként. Toleraljatok? Ha nem, mi a megoldás )ugye ha nem adnak nekik sehol tobbet, mert nem mernok, orvos, penzugyes, stb)?
2019. okt. 31. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
10 -es vagyok, még1 gondolat: senki nem megy batyuval a domboldalba. Ha meghalsz, a hagyatékod jórésze amiért egész életedben dolgozol el lesz adva , vagy ki lesz dobva a kukába, mert "divatjamúlt, ósdi". Ennyi.
2019. okt. 31. 22:22
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Mi sem 300-as bérrel kezdtük, főleg nem mikor félállásban toltul egyetem mellett. És mégis megvoltunk úgy, hogy meg tudtunk húzni egy vonalat időben és térben, ahonnan már nincs az a pénz, amit beáldoznánk egymásért. Mióta ismerem a párom, szerintem csak 3x túlórázott vagy jött haza a munka miatt 7 után... És soha nem utazott a munka miatt el tőlem napokra, soha nem cseszte el a munka miatt a hétvégéinket. Pedig volt szó erről minden ilyen lehetőségnél, hogy csináljuk, ér-e annyit vagy hagyjuk, azon a párezer forinton nem múlik.

Én családcentrikus vagyok. Nagyon szeretem a munkám abban a 8 órában, szeretek új dolgokat tanulni és értékesebb munkaerő lenni, de a szabadidőm és a kapcsolataim jobban becsülöm. És kifejezetten utálom, ha valaki nem tartja be ezeket a határokat és például kiszámíthatatlanul szórakozik az időmmel a munkahelyemen. Szerencsére a párom is szívesebben döntött emellett, mint a nyomorult pénz folyamatos hajszolása mellett. Aztán mégis jutottunk valamerre azzal a fizuval is és mondok jobbat, mégis többet kerestünk idővel így is...

Én nem viselném el, ha valaki csak aludni meg hétvégézni járna haza/hozzám. Ez nem kapcsolat számomra...

2019. nov. 1. 03:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt tolerálnám, ha X hónapig munka után tanul, hogy később napi 8 órában megkeresse a 300-at.

Egy jó szakmával ez egy teljesen reális elképzelés. Pl. villanyszerelő, fűtésszerelő, targoncás: maximum egy év alatt megszerezhető. Bőven 300 felett keresnek.

2019. nov. 1. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!