Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan férfi de őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi de őszintén aki akar gyereket nem csak elfogadja hogy a nő akar ? 31 N

Figyelt kérdés

Férfiak irjanak ha lehet főleg

Mert baráti körben is van nő aki előadja persze a férje nagyon akarta, de kozben meg ismerem a másik oldalt mert hozzam jött el kis irni magát a pasi hogy Uristen mi lesz vetesse el vagy sem...

végülis megtartottàk de halódik a kapcsolat

Néha bant hogy nincs gyerekem de. Nem is találok olyan férfit aki akar gyereket.Akinek nincs az továbbra sem szeretne , akinek meg van előző házasságból az meg nem akar többet...

2021. jan. 1. 20:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
*alkalmasak vagyunk
2021. jan. 1. 20:45
 12/29 anonim ***** válasza:
45%
2021. jan. 1. 20:46
 13/29 anonim ***** válasza:
67%

8# vagyok, ezt nemtudtam. Csak általában azt látom, hogy egy nő hasonló pasikkal jön össze általában. Ezekszerint rád nem igaz.

De az a legegyszerűbb, ha ismerkedés elején letisztázod a jövőbeli terveket, célokat. Tudom, ilyeneket néha kicsit kínos felhozni, de muszáj.. én is ismerkedek kb fél éve, és jobb ha az elején még személyes találkozó előtt tisztázva vannak az alap dolgok, így sok időt, energiát meglehet spórolni.

2021. jan. 1. 20:52
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Van. Sőt, férfikollégáimnak (26-32) a 2/3-a szintén szeretne gyereket.

Van egy kollégám (38), ő mesélte, hogy náluk inkább a párja szerette volna, de amióta megvan ő is odavan érte, csak róla mesél :)

25/F

2021. jan. 1. 20:53
 15/29 A kérdező kommentje:

13 Persze ez is igaz, csak azért az elején lerohanni valakit a gyerek témàval... rosszul sülhet el.

Ha szóba is kerül sok a semmitmondó válasz ,nemtudom majd alakul, meglátjuk mit hoz a jövő.Énsem azt várom, hogy oké akkor 6 hónap múlva baba projekt hanem azért mindekinek vannak tervei vágyai mit szeretne.

2021. jan. 1. 20:57
 16/29 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem a legtöbb férfi akar, vagy mindegy neki. Gyerekmentes nőként mondom, hogy kevés abból van, aki őszintén nem akar. Fenn vagyok gyerekmentes (childfree) redditen, ott naponta írogatnak a világ minden tájáról boldogan férfiak, hogy mikorra van betervezve a vazektómia.

A többség, aki tutira akar, az kb. a saját nagyapja (kell, mert név, vér, életrendje), másik az, aki nem tudja, mivel jár. De a férfiaknak sokszor mindegy, nekik az életük semmiben nem változik a gyerek miatt. Náluk nem olyan komoly a döntés, mint egy nőnél.

2021. jan. 1. 20:57
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

13# vagyok

Az aki terel, az nyilván nem őszinte vagy tényleg nemtudja még mit akar az élettől. 30 körül az már nem túl jó jel.

Persze, elsülhet rosszul is, de én ezeket sosem bántam. Akinek nemjó és zavarja, hogy őszinte vagyok és a fontos dolgokról szeretnék beszélni, azzal úgysem lehetne semmi komoly. Smalltalk és a viccelődés mehet utána, vagy a személyes találkozó alkalmával, mert úgyis az dönt. :)

2021. jan. 1. 21:04
 18/29 anonim ***** válasza:
94%
Igaz én nő vagyok, de a férjem 23éves korába. beszélt rá, hogy próbálkozzunk, mondjuk annyira nagyon nem kellett győzködnie, de nagyon meglepődtem, hogy ennyi idősen ez a vágya. Már 2gyerkőcünk van, remek apuka.
2021. jan. 1. 21:04
 19/29 anonim ***** válasza:
96%
Jelen.:) Egy percig nem gondolkoznék rajta, persze csak ha megtalálnám hozzá a megfelelő társat.
2021. jan. 1. 21:17
 20/29 anonim ***** válasza:
60%
Van! Nem kell összeállni "fogyatékos" férfiakkal! Eljátszák a nagymenőt a nő meg elhiszi... mi meg magunkramaradtunk :D
2021. jan. 1. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!