Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi de őszintén aki akar gyereket nem csak elfogadja hogy a nő akar ? 31 N
Férfiak irjanak ha lehet főleg
Mert baráti körben is van nő aki előadja persze a férje nagyon akarta, de kozben meg ismerem a másik oldalt mert hozzam jött el kis irni magát a pasi hogy Uristen mi lesz vetesse el vagy sem...
végülis megtartottàk de halódik a kapcsolat
Néha bant hogy nincs gyerekem de. Nem is találok olyan férfit aki akar gyereket.Akinek nincs az továbbra sem szeretne , akinek meg van előző házasságból az meg nem akar többet...
Én biztos nem, bár elfogadom, hogy vannak ilyen férfiak. De a nők helyében az ilyenekkel vigyáznék a legjobban! A férfi úgy van "összerakva" hogy CSAK a saját utódaiért érezzen felelősséget, róluk gondoskodjon stb. Amíg nincs saját utód addig pedig honnan tudná, milyen az, ha van? Ergo miért vágyna rá??
Az utódnemzés más kérdés :)
DE: ha van nő, akivel szívesen létrehoz az ember egy utódot akkor nem hogy elfogadja hanem TÁMOGATJA is ebben és ez a legfontosabb!
Szerintem ne nézd ennyire feketén-fehéren a világot, nem a hutyuru putyuru kutyuli putyuli "férfiak" meg a gyereket csináló és ott hagyó macsók a 2 opció...
32/F
22-es, honnan veszed, hogy a nevedben is nyilatkoztam? A magam nevében nyilatkoztam, külön kitértem rá hogy elfogadom, hogy van, aki máshogy látja, megemlítettem egy tiszta evolúciós tényt (miért, te szívesen fölnevelnéd mások utódait??), a legvégén pedig kitértem arra hogy NEM csak 2 eset létezik azaz nem csak olyan férfi van aki konkrétan gyerekre vágyik és nem csak olyan aki konkrétan nem vágyik rá.
A kettő között még egy alternatívát is fölvillantottam nevezetesen hogy ha elég jó minőségű a kapcsolat akkor nem hogy rábólint az egészséges férfiember a gyerekre hanem vállalja is érte a felelősséget :)) Miért, kell ennél több?
De nyugodtan lehet gondolkodás nélkül lepontozni, ezt is :))
Én őszintén szeretnék gyereket, de csak olyan nővel, akivel tényleg minden stimmel, megvan az összhang köztünk, és lehet is vele alapozni a jövőt. De ilyen nőt még nem találtam sajnos.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!