Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan férfi de őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi de őszintén aki akar gyereket nem csak elfogadja hogy a nő akar ? 31 N

Figyelt kérdés

Férfiak irjanak ha lehet főleg

Mert baráti körben is van nő aki előadja persze a férje nagyon akarta, de kozben meg ismerem a másik oldalt mert hozzam jött el kis irni magát a pasi hogy Uristen mi lesz vetesse el vagy sem...

végülis megtartottàk de halódik a kapcsolat

Néha bant hogy nincs gyerekem de. Nem is találok olyan férfit aki akar gyereket.Akinek nincs az továbbra sem szeretne , akinek meg van előző házasságból az meg nem akar többet...

2021. jan. 1. 20:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%

Én biztos nem, bár elfogadom, hogy vannak ilyen férfiak. De a nők helyében az ilyenekkel vigyáznék a legjobban! A férfi úgy van "összerakva" hogy CSAK a saját utódaiért érezzen felelősséget, róluk gondoskodjon stb. Amíg nincs saját utód addig pedig honnan tudná, milyen az, ha van? Ergo miért vágyna rá??

Az utódnemzés más kérdés :)

DE: ha van nő, akivel szívesen létrehoz az ember egy utódot akkor nem hogy elfogadja hanem TÁMOGATJA is ebben és ez a legfontosabb!

Szerintem ne nézd ennyire feketén-fehéren a világot, nem a hutyuru putyuru kutyuli putyuli "férfiak" meg a gyereket csináló és ott hagyó macsók a 2 opció...

32/F

2021. jan. 1. 22:12
 22/29 anonim ***** válasza:
93%
21-es, hogy tudsz minden férfi nevében nyilatkozni?
2021. jan. 1. 22:30
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én akartam és lett is kettő, de azóta elváltam és már nem vállalnék többet senkivel. Nem akarok több csonka családot létrehozni. A mai világban nem lehet senkiben 100 %-ig megbízni. A másik pedig, hogy a gyerekeim is csak azért látogatnak, mert kötelező és elhozom őket. Ha én nem törném magam, nem hívnám őket, akkor le se xarnának. Igazi érdekemberek. 40F
2021. jan. 1. 22:46
 24/29 anonim ***** válasza:
53%

22-es, honnan veszed, hogy a nevedben is nyilatkoztam? A magam nevében nyilatkoztam, külön kitértem rá hogy elfogadom, hogy van, aki máshogy látja, megemlítettem egy tiszta evolúciós tényt (miért, te szívesen fölnevelnéd mások utódait??), a legvégén pedig kitértem arra hogy NEM csak 2 eset létezik azaz nem csak olyan férfi van aki konkrétan gyerekre vágyik és nem csak olyan aki konkrétan nem vágyik rá.

A kettő között még egy alternatívát is fölvillantottam nevezetesen hogy ha elég jó minőségű a kapcsolat akkor nem hogy rábólint az egészséges férfiember a gyerekre hanem vállalja is érte a felelősséget :)) Miért, kell ennél több?

De nyugodtan lehet gondolkodás nélkül lepontozni, ezt is :))

2021. jan. 1. 22:56
 25/29 anonim ***** válasza:
93%

Én őszintén szeretnék gyereket, de csak olyan nővel, akivel tényleg minden stimmel, megvan az összhang köztünk, és lehet is vele alapozni a jövőt. De ilyen nőt még nem találtam sajnos.

29/F

2021. jan. 1. 23:19
 26/29 anonim ***** válasza:
90%
Már hogy ne lenne.. de komolyan..hogy kérdezhetsz ilyet?
2021. jan. 1. 23:42
 27/29 anonim ***** válasza:
48%
Mind a 4-et a férjem hozta fel elsőnek. Fantasztikus apa, imádja a gyerekeinket és rágja a fülem az ötödikért is. 😄
2021. jan. 2. 07:42
 28/29 anonim ***** válasza:
59%
Ez tényleg attól függ mennyire passzol minden. Ha igen akkor jöhet 37F
2021. jan. 2. 08:28
 29/29 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanaz, mint amit 25 ös írt. Viszont én még nem is szexeltem, nem csókolóztam, semmi közöm nem volt intim téren nőkhöz. És márciusban 31 leszek, szóval nem tudom mi lesz hogy lesz...Én a sorsa bízom.
2021. jan. 2. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!