Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180/120 kg férfi jobb ha elfogadja az örök magányt?
Betegség miatt nem tud lefogyni.
Vagy barátkozzon meg a gondolattal hogy csak duci nőre van esélye? Ha tetszik neki az ha nem?
19
Van amugy. De nem 120 kgnál. Én pl magyon sulyos hormon problémákkal kuzdok, (nő vsgyok) és képtelen vagyok 65 kg alá menni...pedig mindent megteszek!
Nem péksütikkel kell hízni, mert attól nem leszel szép és sok tápanyag sincs bennük. Sok fehérje, zsír és szénhidrát.
Hát haver, nem akarlak elkeseríteni még jobban, de a dagi nőknek hatalmas rajongó táboruk van, válogatnak is a hapsik között.
Én alacsony, dagadt férfi vagyok, beletörődtem, hogy sosem lesz nőm. Kész. El fogadtam, nem érdekel. Nem bántok senkit, nem gyűlölöm a nőket, vagy ilyesmi, mindenkivel udvarias vagyok, köszönök előre. Vannak akiknek így, vagy úgy, de szerencsétlen sors jut. Vannak, akik fiatalon betegek lesznek, vannak akik egy pöcegödörbe születnek, stb. Ez a szitu, ezeknél még mindig jobb.
A ducinőknek se fogsz kelleni nyugi. Ha eddig se tudtál vékony, csinos nőt fogni magadnak, mitől változna meg hirtelen a szituáció?
A lecsúszott, reményvesztett, vagy kisebbséghez tartozó nők között keresgélj.
120 kiló zsír, az rengeteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!