Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180/120 kg férfi jobb ha elfogadja az örök magányt?
Betegség miatt nem tud lefogyni.
Vagy barátkozzon meg a gondolattal hogy csak duci nőre van esélye? Ha tetszik neki az ha nem?
Te figyelj már! Ha én nőként szintén betegség miatt nem tudok lefogyni, akkor már oké vagyok nálad? Nem hiszem, mert nem arra indulsz be! Nah, hát nekem meg a sportos férfiak tetszenek! Mert az tetszik! (Van is párom)
- Ugyanugy nem érdekel téged, hogy miért nem tud lefogyni az adott nő, csak nem tetszik...
"A molett nők is válogatnak, ők is szeretik a jó pasikat. És kaphatnak is, ha közülük valaki bukik a molett nőkre."
Csak nem nagyon kapnak, úgy 99%-ban.
Egy kövér csajnak teljesen másak a lehetőségei mint egy csinosnak, ne is próbáld bemesélni az ellenkezőjét.
Jól is néznénk ki, ha minden kövér csaj valami kisportolt jóképű sráccal mászkálna.
Mégis mi miatt nem tud lefogyni?
Akkor az azt jelenti, ha nem eszik, akkor sem fogy?
Az tök jó, nem kell kajára költeni.
Mondjuk nagyon nem értem az itteni sikertelen férfiak életfelfogását. Az #5ös válaszodban csak annyit írtál, hogy mostantól normális életet fogsz élni... Jelenleg mivel telnek a napjaid? Ülsz a gép előtt és kattintgatsz? Mit vársz egyáltalán egy nőtől? Hogy majd 0-24 szórakoztat, és minden percet vele töltesz, úgy, hogy egyikőtöknek sincs egyéb szabadidős elfoglaltsága, vagy élete a kapcsolaton kívül?
Néha szabályosan megrémiszt hogy egyeseknek mennyire üres az élete, és mennyire építik a jövőképüket arra, hogy "majd egy nő megment, és jobbá teszi az életemet".
Mintha nem is lennétek önálló organizmusok, hanem csak valami csökevények, akiknek rá kell szívnia magát egy másik létformára az életbenmaradásért.
Ja, menjél önkénteskedni, meg kutyát örökbefogadni... Jó ötlet. De hogy ezt miért önsajnáltatásból mondod, azt nem tudom.
"Betegség miatt nem tud lefogyni."
Kifogás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!