Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért javasoljàk az örök magányt az ilyen típusú férfiaknak?
Akikre ez jellemző :
- egyszerű tisztességes melóval keres 300 ezer nettót
- albérletben lakik mert nem örökölt
- nagydarab testalkatú 180/100
- szakmàja és érettségije van csak
- nincs autója meg jogosítványa
- 10 éve ugyanott dolgozik , szarul fizet de megfelel neki. Kockázatot nem vállal mást keresni
- nem érdeklik az idegen nyelvek mert az iskolában ebből volt a leggyengébb és nincs érzéke nem erőlteti
- egyszerű kedves , nem érdekli a divat , aktuális trendek, drága ruhák , menősködés , divatos haj stb
- az utazás érdekli de mivel nincs pénze ezért a Balaton volt egyetlen nyaralása , az is 10 éves korában
27
Ha akarod bocsánatot kérek a másik felhasználó helyett. De mint a feltöltött képemen láthattad én tudnék privát üzenetet küldeni annak a tagnak. Nem az én kérdésem. De úgy látszik valami komoly gondod van vele ha mindenkiben őt azonosítod. Az nem a Shrek? Vagy az megint más valaki?
29
Mire gondolsz?
30
Ezek is érdekelnek de sose voltam ilyen helyeken. Na jó színházban talán 4x , nyaralni 1x Balaton a többi kis hétvégi családi nyaraló volt , wellness - fürdők talán a szakmunkás suliban voltunk ilyen helyen Egerben osztálykirándulás alkalmával.
Igazából ezekre se futja nekem jelenleg. Max 1-1 x ki tudnàm kalkulálni ha tudom hogy a páromnak ez fontos.
33
Hülyeség mert Gmail kell a regisztrációhoz. Ahhoz meg mindig új mobil szàm kell a regisztrációhoz. Ki akarna ennyit vesződni hogy két acc legyen neki itt? Arról nem is beszélve hogy akit letíltanak annak az Ip címéről nem fog tudni újra regisztrálni ide. Nem vagyok zseni de valamennyire értek a számítógéphez.
Nem Kispocak/Shrek vagy véletlenül? A stílusod egy az egyben ugyanaz, csak neki állítása szerint majdnem 5x ennyi a fizuja..
Egyébként meg ki mondta, hogy az ilyen férfiaknak örök magányk kéne? Egy csomóan vannak ilyen helyzetben, vagy ennél rosszabban, és van nőjük.
Mondjuk ha ennyire zavar a fizetésed, akkor tehetnél érte, hogy több legyen. Nem mások miatt, mert ha mások miatt teszel valmait az sz*rt sem ér, nem fogod végigcsinálni. Magad miatt.
35
Nem. Én is csak nevettem rajta amikor trollkodott az oldalon.
Fiatalabb nálam , másképp dagadt (ő nem edz - nem próbálkozik) , alacsonyabb 10 centivel , zaklatja a nőket , nagyképű, milliós fizetése van : lakása , autója .
Még lehetne sorolni! Szóval nem vagyok Shrek. Hova tűnt amúgy az oldalról ?
Bocsi, de ezek a tulajdonságok mind arról árulkodnak hogy egy igénytelen, buta, csóró emberrel állunk szemben. Ebbe mi a vonzó? :D
Tanulatlan, motiválatlan, szegény, aki jobban se akar élni (nettó 300e kb a megélhetésre nem elég) és relatív kövér ember semmi nő számára nem vonzó.
Ugyanezekkel a perifériákkal, neked se lenne vonzó egy nő. :D
38
Jó azért ne felejtsük el ez a gyakori!
Itt :
Aki nem járt egyetemre = fogyatékos
Aki nem 70 kg genetikájú férfi = lusta dagadt igénytelen
Aki átlag melós és nem milliomos = csóró
Aki nem kockáztatja hogy a jelenlegi helyzete is rosszabb legyen = motiválatlan
18
Jajj, hogy vannak határok!?
Ahha, hat a nöknél is vannak határok. Nálam pl igénytelennek számit, hogy csóró vagy, és nincs ennél többre IGÉNYED
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!