Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es férfi hogy mondhatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfi hogy mondhatja hogy a vele egykorú nők neki öregek???

Figyelt kérdés
Kicsit el van szállva magától. Ő meg a kis fiatal csajoknak öreg akik után a nyálát csorgatja.

2023. okt. 18. 10:42
 81/96 anonim ***** válasza:
46%
78. De attól, hogy van 1-2 ilyen nő, attól még nem általános jelenség ez.
2023. okt. 19. 12:56
 82/96 anonim ***** válasza:

",78.

Nyilván. Van aki ezt a dumát tényleg meg is eszi itt?"

Egy szóval sem írtam, hogy kötelező bármit is elhinned abból, amit írtam, én tudom, hogy ez az igazság, te meg azt hiszel amit akarsz. A gyakori amúgy is egy anonim oldal ahol semmiben sem lehetsz biztos, leszámítva a fényképes bizonyítékot, de én nem küldök meztelen fotót, ha erre megy ki a játékod.

2023. okt. 19. 12:58
 83/96 anonim ***** válasza:
35%
82# ha nem lennél 2 és fél pipás és nem ismerném jól a válaszaidat még igazat is adnék xd
2023. okt. 19. 13:02
 84/96 anonim ***** válasza:
91%
84. [link]
2023. okt. 19. 13:02
 85/96 anonim ***** válasza:
46%

85.

Az igen, ha neked ilyen apróságokon múlnak dolgok... Akkor menthetetlenül idióta vagy és jól passzol hozzád az agresszió-provokáció világa, szintednek megfelelő.

2023. okt. 19. 13:04
 86/96 anonim ***** válasza:
84%

"83.

Fúj, semmi kedvem egy magát nőnek kiadó férfi pöcsét megnézni."

Még mindig nem vagyok férfi, de ha ennyire sokat agyalsz a férfiakon és azok f@szán, akkor csak írd le a szexualitás kategóriában, hogy ma reggeltől másra sem bírsz gondolni, csak a f@szra, nekem kérés nélkül is vagy nyolcat küldtek az elmúlt 10 percben 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

2023. okt. 19. 13:06
 87/96 anonim ***** válasza:
25%

"nekem kérés nélkül is vagy nyolcat küldtek az elmúlt 10 percben"

Újabb hihető állítás. Legalább igyekeznél hitelesen trollkodni.

2023. okt. 19. 13:07
 88/96 anonim ***** válasza:
91%

"Újabb hihető állítás. Legalább igyekeznél hitelesen trollkodni."

Nincsen ebben semmi hihetetlen, ugyanaz a pár incel f@sz küldözgeti a f@sz fotókat az oldalon minden nőnek, aki tényleg nő, az már réges rég tudja ezt. Fura, hogy pont te nem...

2023. okt. 19. 13:10
 89/96 anonim ***** válasza:
45%

90.

És küldtek neked 8-at 10 perc alatt. Hazudtál volna kettőt, vagy hármat, de 8? Legyen inkább 7000, fél perc alatt, az még hihetőbb.

2023. okt. 19. 13:12
 90/96 anonim ***** válasza:
77%

"És küldtek neked 8-at 10 perc alatt. Hazudtál volna kettőt, vagy hármat, de 8? Legyen inkább 7000, fél perc alatt, az még hihetőbb"

Ugyanaz a f@sz fotó lett elküldve nyolcszor, gondolom szegény gazdája azt hitte, hogy egyszer nem elég 🤔🤔🤔 (nyilván már letiltottam)

2023. okt. 19. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!