Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfi hogy mondhatja hogy a vele egykorú nők neki öregek???
",78.
Nyilván. Van aki ezt a dumát tényleg meg is eszi itt?"
Egy szóval sem írtam, hogy kötelező bármit is elhinned abból, amit írtam, én tudom, hogy ez az igazság, te meg azt hiszel amit akarsz. A gyakori amúgy is egy anonim oldal ahol semmiben sem lehetsz biztos, leszámítva a fényképes bizonyítékot, de én nem küldök meztelen fotót, ha erre megy ki a játékod.
85.
Az igen, ha neked ilyen apróságokon múlnak dolgok... Akkor menthetetlenül idióta vagy és jól passzol hozzád az agresszió-provokáció világa, szintednek megfelelő.
"83.
Fúj, semmi kedvem egy magát nőnek kiadó férfi pöcsét megnézni."
Még mindig nem vagyok férfi, de ha ennyire sokat agyalsz a férfiakon és azok f@szán, akkor csak írd le a szexualitás kategóriában, hogy ma reggeltől másra sem bírsz gondolni, csak a f@szra, nekem kérés nélkül is vagy nyolcat küldtek az elmúlt 10 percben 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
"nekem kérés nélkül is vagy nyolcat küldtek az elmúlt 10 percben"
Újabb hihető állítás. Legalább igyekeznél hitelesen trollkodni.
"Újabb hihető állítás. Legalább igyekeznél hitelesen trollkodni."
Nincsen ebben semmi hihetetlen, ugyanaz a pár incel f@sz küldözgeti a f@sz fotókat az oldalon minden nőnek, aki tényleg nő, az már réges rég tudja ezt. Fura, hogy pont te nem...
90.
És küldtek neked 8-at 10 perc alatt. Hazudtál volna kettőt, vagy hármat, de 8? Legyen inkább 7000, fél perc alatt, az még hihetőbb.
"És küldtek neked 8-at 10 perc alatt. Hazudtál volna kettőt, vagy hármat, de 8? Legyen inkább 7000, fél perc alatt, az még hihetőbb"
Ugyanaz a f@sz fotó lett elküldve nyolcszor, gondolom szegény gazdája azt hitte, hogy egyszer nem elég 🤔🤔🤔 (nyilván már letiltottam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!