Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfi hogy mondhatja hogy a vele egykorú nők neki öregek???
27.
"18 vagy...majd amikor 2-3 év múlva, egy érett, sármos, nős FÉRFI lesz a pasid, akkor is ezt mondod majd?"
Senkit nem szeretnék megsérteni, de a 35 fölötti férfiakat már öregcsedő nagypapának tartom. A 40 év körüliek meg már fél lábbal a sírban vannak az én szememben, gondolom őket nevezted "érett, sármos, nős FÉRFI" - nak. A szingli nőknél - vagy legalábbis nálam - bepróbálkozó nős férfiakat lenézem, róluk azért nem írtam semmit.
Amúgy sem ismerkedem, mert nem bírom elviselni a férfi hisztit, a férfiak rinyálós hülyepics@ egyéniségét (a legtöbbnek ilyen személyisége van).
18
35.
Most úgy érted, hogy ennyire pontozzák fel? Az itt annyira nem meglepő jelenség, sokaknál már önmagában az, hogy "ú lány meg 18 éves" megér egy zöld pipát.
Az pedig, hogy az esetek felében tényleg igaza van, véletlen. Még a legtrollabb trollnál is előfordul egy 40%-os arány, akkor is, ha akarattal mond mindig rosszat.
Tévedés! Nem vagyok troll, nem is az egyedüli 18 éves nő vagyok ezen az oldan! Egyik szaktársammal megtaláltuk egymást, méghozzá ugyanebben a kategóriában és ő egy 18 éves lány. Természetesen másoknak nem adok ki semmilyen személyes adatot magamról, senkinek nem írok vissza privátban ( túl sok gusztustalan f@sz fotót kaptam már, emiatt tiltok mindenkit).
18L ( aki nemsokára 19 lesz)
36
Egy büdös szóval sem beszéltem a pontozósdiról, ezt te találtad ki.
Azt mondom, hogy SZERINTEM van 50-60%-ban igaza. A másik 50% meg szélsőségesen férfigyűlölő sületlenség.
39.
Jó, hát ilyen alapon mindenkinek 50%-ban igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!