Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es férfi hogy mondhatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfi hogy mondhatja hogy a vele egykorú nők neki öregek???

Figyelt kérdés
Kicsit el van szállva magától. Ő meg a kis fiatal csajoknak öreg akik után a nyálát csorgatja.

2023. okt. 18. 10:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
0%

92.

Persze.

2023. okt. 19. 13:17
 92/96 anonim ***** válasza:
94%

"92.

Persze."

Felőlem azt hiszel, amit akarsz. Ha az nyugtat meg, hogy elhiteted magaddal, hogy én hazudok, akkor hidd azt. Legalább kevesebbet fogsz alaptalanul kötekedni. Viszlát.

2023. okt. 19. 13:19
 93/96 anonim ***** válasza:
0%

94.

1-2 idiótán kívül senki nem hiszi el.

2023. okt. 19. 13:20
 94/96 anonim ***** válasza:
96%
Én pl 37 éves nő vagyok, és 29 éves a férjem. Nekem se kell az öreg farok.
2023. okt. 19. 14:29
 95/96 anonim ***** válasza:
95%

#77 "76. Gratulálok! De akkor te gondolom érted, hogy akkor sok férfi miért akar fiatalabb partnert?"

Nekem az is megvolt :D Az első férjem meg 16 évvel idősebb volt. Soha többé nem volt opció az idősebb férfi. Amíg harmincas az idősebb férfi addig oké, negyvenesnek is ha extra jól néz ki, az enyém az volt, de 50 körül pofáncsap a valóság hogy úristen ez nagyon sok, én meg itt vagyok fiatalon és tetszenek is újra (vagy inkább még mindig) a harmincasok, sőt még a kevéssel 30 alattiak is. Szexuálisan teljes elhidegülés lett részemről. És másik ilyen idős férfit se tudnék megkívánni. Sőt egy újat még annál is kevésbé mint azt akivel együtt voltam fiatal korában is és mellettem kezdett el öregedni.

2023. okt. 19. 14:42
 96/96 anonim ***** válasza:
25%
Mert 18, huszonéves nő nem lehet ronda, bálna, képmutatóan csak az életkort írjátok amikor az semmit nem jelent, ha egyébként az ember egy hányás.
2023. okt. 19. 15:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!