Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha az ember közelében nincsenek vele egykorú nők és nem szereti a társas tevékenyésgeket de néha vágyna női társasságra?
Figyelt kérdés
A bulikat nem szeretem, csapat sportot abszolút nem mert ha valaki hibázik őt kezdik el köcsögölni a többiek. Az egyetlen társas hobbimat online játszom idegenekkel (asztali szerepjáték). A többi hobbim is ilyen nerdy dolog, gondolkodom hogy elmegyek edzőterembe hogy jobb kondiba kerüljek. Örülnék néha egy hozzám hasonló alacsony társsasági életet igénylő nőre, többnyire egyedül szeretek lenni de azért mégis na. 22/f2022. okt. 24. 19:10
2/8 A kérdező kommentje:
1.Amúgy kipróbálnám férfival is, talán még egy transzival is.
2022. okt. 24. 19:15
4/8 A kérdező kommentje:
17-23, kb ez a korosztály szerintem.
2022. okt. 24. 19:41
5/8 anonim válasza:
Kérdés az, hogy oké, hogy találsz egy alacsony társasági igénű nőt... de mi a garancia, hogy pont ugyanakkor lesz kedvetek együtt lenni, és nem épp akkor akartok elvonulni, amikor a másiknak kedve lenne együtt tölteni az időt. Én gamer, netes fórumokon keresnék elsősorban, vagy ha az idegenekkel játszol, beszélgetést kezdeményezel velük (ha van erre lehetőség azon a platformon - pl. ismerek olyanokat, akik Honfoglalón jöttek össze) vagy ha a társasjáték mint olyan, érdekel offline is, akkor vannak társasjátékklubok élőben.
6/8 anonim válasza:
Ill. 20onéveseknek már van rapidrandi is - legalábbis Budapesten van, nem tudom hol laksz, hogy arrafele van-e ilyen program.
7/8 A kérdező kommentje:
5.Hát igen, a magam fajta erősen introvertáltnak nem könnyű.
2022. okt. 24. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!