Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfi hogy mondhatja hogy a vele egykorú nők neki öregek???
1.
Van az a pénz, amikor már igen. Sőt, még a 80-as vén szarok is sokszor összeszednek fiatalokat, kis pénzecskével.
Ez van....a nök hamarabb nyílnak és virágoznak el. Nekem sem kell negyvenes öregasszony! 25- 40 a vadászterület. Ha nem tetszik, nincs ismerkedés!
F, 44
Már nem azért, de számít? Miért érdekel ki mit mond? Az ő élete! Bárki mondhat bármit, az meg hogy mit tehet meg, az meg a valóság. Rám is mondtak már sok mindent, sosem érdekelt. Mindenki a saját élete ura. Csorgassa csak a nyálát a 20 éves csajokra, én azt kívánom neki hogy legyen sikeres náluk! :)
Most ez jó vagy rossz kívánság? Hát, ha összejönne neki a 20 éves lány, majd ő rájön magától is. ! ;)
# 3
de nem értem. Gondolom te is hasonlóan érzed mint ez a férfi akiről beszélek.
Ő valami olyasmiről beszélt hogy nála ez nem személyes dolog, egyszerűen ösztönösen maximum 35 éves korig lát vonzónak egy nőt és hogy 40 ig max akkor ha valami nagyon sportos, fitt nő.
De ez akkor is fura.
Miért mi történik 35 év felett ami nem tetszik?
Minden joggal. Én 33 éves férfi vagyok, de mondhatni sosem voltam ilyen sármos és jó formában. Egy 33 éves nő meg már... az anyám lehetne a legtöbb, mármint genetikai öregségben. Teljesen más az ha egy férfi 30-40 éves vagy ha egy nő 30-40 éves, mert az előbbi még bőven fiatal, az utóbbi akár már öreg is lehet.
A férfiak mint a jó bor, a nők mint a tej, ilyen a biológia.
Nekem sem jött be soha a korosztályom. Akkor sem amikor 23 voltam és most sem amikor 29 vagyok. Nekem egyszerűen kell a nagy korkülönbség. Hogy miért azt nem tudom megmondani, de én így tudok vonzódni lányokhoz. 23 évesen 17 körüli lányokkal jártam, mert őket láttam vonzónak. Most 29 évesen a 20 körüli lányok vonzanak a legjobban. 35 évesen valószínűleg a 25 évesek tetszenek majd.
Vannak férfiak, akik így működnek. Viszont rengeteg olyan férfi is van, aki vonzódik a korosztályához. Ha te nem szeretnél 10 évvel idősebb pasit, akkor keress olyan férfiakat, akiknek ez nem számít!
5.
"
Miért mi történik 35 év felett ami nem tetszik?"
Nem áll fel neki!
7. Én 50 vagyok, nekem is a 20 évesek vonzóak külsőre. Viszont sosem kellene egy ilyen, a lányom annyi. Az egy dolog hogy szexuálisan ők a legüdébbek, de ezen azért az értelmes férfi túl tud lépni. A feleségem 43, és semmi problémám vele, igényes, vékony, iskolázott, csinos.
Vicces, de az ég világon senkit sem érdekel hogy kinek ki az álma. Vagy hozzájut vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!