Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfi hogy mondhatja hogy a vele egykorú nők neki öregek???
Köszönjük 18 éves férfigyűlölő agybeteg lány.
40 felé közeledve nem érzem hogy öregként tekintenének rám a fiatalabb nők, persze tudom ássam el magam :)
"Köszönjük 18 éves férfigyűlölő agybeteg lány.
40 felé közeledve nem érzem hogy öregként tekintenének rám a fiatalabb nők, persze tudom ássam el magam :)"
Lesz@rom , hogy minek érzed vagy nem érzed magad, én arról írtam, számomra - tehát NEKEM - a 40 feletti férfiak kriptaszökevények. Felőlem annak kínálod fel a leharcolt - vagy kevésbé leharcolt - tested, akinek akarod vagy annak, aki vevő rá, én személy szerint nem vagyok vevő a selejtes árura, de nyilván vannak még a földön olyan bolond lányok, akiknek megfelel a csoffadt, lejárt szavatosságú kolbász, köztük lehet keresgélni.
Ja és még valami: az nem férfigyülölet, ha valaki leírja az IGAZAT a sZeNt éS mEgSéRtHeTeTlEn fÉrFi nEmRőL. Tetszik vagy sem, én semmi mást nem írtam rólatok, férfiakról csak és kizárólag az igazat, az már a ti hibátok, hogy a törékeny férfi egó nem képes feldolgozni ezt, nem vagyok köteles pátyolgatni a tulipán lelkű férfiakat.
18L
18L meg a többi nő.
Ha egy nő, valóban olyan csodálatos, kívánatos, és különleges 40-50 évesen is, akkor miért nem látok nőket fiatal, életerős, nagy fa...fantáziájú srácokkal? Mert ugye a 35+-osak öregek, mint itt megtudtam.
SOK mai töketlen kisfiú példaképe lehet a srác! [link]
73.
Néhol azért kibukik, hogy a "18L" álnév mögött valójában inkább egy középkorú férfi kocka bújuk meg.
"Ha egy nő, valóban olyan csodálatos, kívánatos, és különleges 40-50 évesen is, akkor miért nem látok nőket fiatal, életerős, nagy fa...fantáziájú srácokkal? Mert ugye a 35+-osak öregek, mint itt megtudtam."
Csak az engem körülvevő
környezetben ért személyes tapasztalatokról tudok beszámolni: egyik szomszédasszony 40+-os, 3 gyerekes, elvált nőként körbe kefélte egész Budapestet, most egy nála 6 évvel fiatalabb, elég jómódú ügyvéd a férje. A volt biológia tanárnőmet évente lecseréli a pasijait egy fiatalabbra, bár az tagadhatatlan, hogy a férfiak szemében mindig is vonzó nőnek számított.
"73.
Néhol azért kibukik, hogy a "18L" álnév mögött valójában inkább egy középkorú férfi kocka bújuk meg."
Nem vagyok sem férfi, sem kocka. A gyakori népe a magamfajta nőket insta pics@nak szokta nevezni (pedig semmilyen plasztikai beavatkozásom nem volt és Instagram fiókom sincs).
18L
78.
Nyilván. Van aki ezt a dumát tényleg meg is eszi itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!