Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es férfi hogy mondhatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfi hogy mondhatja hogy a vele egykorú nők neki öregek???

Figyelt kérdés
Kicsit el van szállva magától. Ő meg a kis fiatal csajoknak öreg akik után a nyálát csorgatja.

2023. okt. 18. 10:42
 71/96 anonim ***** válasza:
5%

Köszönjük 18 éves férfigyűlölő agybeteg lány.

40 felé közeledve nem érzem hogy öregként tekintenének rám a fiatalabb nők, persze tudom ássam el magam :)

2023. okt. 19. 11:42
 72/96 anonim ***** válasza:
0%
A punci azé, aki megfizeti. És ha már fizetni kell, akkor legyen friss.
2023. okt. 19. 12:10
 73/96 anonim ***** válasza:
96%

"Köszönjük 18 éves férfigyűlölő agybeteg lány.

40 felé közeledve nem érzem hogy öregként tekintenének rám a fiatalabb nők, persze tudom ássam el magam :)"

Lesz@rom , hogy minek érzed vagy nem érzed magad, én arról írtam, számomra - tehát NEKEM - a 40 feletti férfiak kriptaszökevények. Felőlem annak kínálod fel a leharcolt - vagy kevésbé leharcolt - tested, akinek akarod vagy annak, aki vevő rá, én személy szerint nem vagyok vevő a selejtes árura, de nyilván vannak még a földön olyan bolond lányok, akiknek megfelel a csoffadt, lejárt szavatosságú kolbász, köztük lehet keresgélni.

Ja és még valami: az nem férfigyülölet, ha valaki leírja az IGAZAT a sZeNt éS mEgSéRtHeTeTlEn fÉrFi nEmRőL. Tetszik vagy sem, én semmi mást nem írtam rólatok, férfiakról csak és kizárólag az igazat, az már a ti hibátok, hogy a törékeny férfi egó nem képes feldolgozni ezt, nem vagyok köteles pátyolgatni a tulipán lelkű férfiakat.

18L

2023. okt. 19. 12:18
 74/96 anonim ***** válasza:
33%

18L meg a többi nő.

Ha egy nő, valóban olyan csodálatos, kívánatos, és különleges 40-50 évesen is, akkor miért nem látok nőket fiatal, életerős, nagy fa...fantáziájú srácokkal? Mert ugye a 35+-osak öregek, mint itt megtudtam.

SOK mai töketlen kisfiú példaképe lehet a srác! [link]

2023. okt. 19. 12:23
 75/96 anonim ***** válasza:
6%

73.

Néhol azért kibukik, hogy a "18L" álnév mögött valójában inkább egy középkorú férfi kocka bújuk meg.

2023. okt. 19. 12:24
 76/96 anonim ***** válasza:
91%
#74 nekem például van, akkor most akkor megnyugszol végre? Másnak meg nem jön be ez a felállás, nem vagyunk egyformák. Különben meg nem az bizonyítja egy harmincas nő szépségét hogy fiatalabb fiúja van, illetve ha nincs akkor azért mert biztos ronda. Azért nincs, mert nem ők kellenek neki. Nekem kellett, de én egy vagyok a több milliárdból. Én 80-as, a férjem 91-es, öt éve együtt, gyerek is van, nekem a második házasságom és gyerekem.
2023. okt. 19. 12:31
 77/96 anonim ***** válasza:
15%
76. Gratulálok! De akkor te gondolom érted, hogy akkor sok férfi miért akar fiatalabb partnert?
2023. okt. 19. 12:39
 78/96 anonim ***** válasza:
91%

"Ha egy nő, valóban olyan csodálatos, kívánatos, és különleges 40-50 évesen is, akkor miért nem látok nőket fiatal, életerős, nagy fa...fantáziájú srácokkal? Mert ugye a 35+-osak öregek, mint itt megtudtam."

Csak az engem körülvevő

környezetben ért személyes tapasztalatokról tudok beszámolni: egyik szomszédasszony 40+-os, 3 gyerekes, elvált nőként körbe kefélte egész Budapestet, most egy nála 6 évvel fiatalabb, elég jómódú ügyvéd a férje. A volt biológia tanárnőmet évente lecseréli a pasijait egy fiatalabbra, bár az tagadhatatlan, hogy a férfiak szemében mindig is vonzó nőnek számított.

"73.

Néhol azért kibukik, hogy a "18L" álnév mögött valójában inkább egy középkorú férfi kocka bújuk meg."

Nem vagyok sem férfi, sem kocka. A gyakori népe a magamfajta nőket insta pics@nak szokta nevezni (pedig semmilyen plasztikai beavatkozásom nem volt és Instagram fiókom sincs).

18L

2023. okt. 19. 12:48
 79/96 anonim ***** válasza:
0%

78.

Nyilván. Van aki ezt a dumát tényleg meg is eszi itt?

2023. okt. 19. 12:51
 80/96 anonim ***** válasza:
95%
18L egy nagyon jó reakció jelenség az itt naponta fröcsögő nőgyülölő incelekre.én örülök hogy itt van.egyensúlyt hoz :D
2023. okt. 19. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!