Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfi hogy mondhatja hogy a vele egykorú nők neki öregek???
Ccc. Azért lehetne sorolni a sikeres, jó egzisztenciájú nőket is akik nem a fiatal vagy fiatalabb párjukkal hakniznak, igaz, nőknél ritkább esetben szól ez egy életre.
És hát minden korosztályból megtetszhet egy-egy ember, főleg ha közelebbről megismered és megcsillantja azt ami vonzóvá tehet mások szemében. Igen, ez lehet értelem, érzelem és anyagiak is.
FÉRFIKÉNT írom.
Egy 40+ -os pasi, ha nem volt válása, anyagilag a topon van. Lakás, kocsi, hitel letudva. És még bőven szaporodóképes!
Ha 40+-osan családot akarok, mit kezdjek egy 40-es nővel? 20-25 éves kell, aki még biztonsággal tud szülni 1-2 babát.
és 40évesen hova akarsz már apa lenni?
ja hogy az már nem fontos hogy lehet meg se éred a fiad esküvőjét csak a szaporodás...olyan jó hogy úgy tesztek mintha ti nem öregednétek csak a nők xd
23.
Az valóban sokkal okosabb, amikor 16-18 évesen már "gyün a második pulya" és a dédimama is csak az ötvenet tölti jövőre.
22. Szerencsésnek mondhatom magamat, mert egy jó környéken lakom. Itt gyakori a 10-20+ év a férfiak javára. Sok nagypapa korút is látni fiatal nővel, akit a lányának gondolnál, aztán 1-2 szó, meg érintés, és leesik, hogy ők egy pár.
De tudod mit? Itt a Gyakorin bizonygatják folyton a nők, hogy ők milyen jól keresnek, és ráadásul 40-50 évesen is ostromolják őket a pasik. Akkor hajrá! Tessék fogni fiatal srácokat!
ÉS EZT NEM GÚNYBÓL ÍROM!!!
#29 jól teszed!
Anyámnak is fiatalabb párja van, és abszolút megértem őt, végül is mihez kezdjen egy - szó szerint - vén f@sszal??
18L
Javítás!
A #26-nak írtam a fenti kommentem, csak elgépeltem véletlenül.
Az előző válaszoló voltam , akinek az édesanyja évek óta fiatalabb férfival él boldog házasságban.
18L
27.
18 vagy...majd amikor 2-3 év múlva, egy érett, sármos, nős FÉRFI lesz a pasid, akkor is ezt mondod majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!