Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen képmutatók a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen képmutatók a nők?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm aki amikor összejöttünk akkor azt mondta hogy végre egy csávó aki nem iszik, tanul/képzi magát és kedves. Eltelt félév és amikor szakítottunk akkor azt mondta hogy baj hogy nem iszok alkoholt mert velem nem lehet elmenni sörözni, baj hogy egyetemre járok mert a szabadidőm nagyját elveszi és túl kedves srác vagyok neki pedig egy olyan ember kell aki ledominálja és nem közös döntéseket hoz.

A felsoroltak között volt még az is hogy férfiatlan vagyok mert nincs ütve-fúróm és mihaszna irodai munkás vagyok (üzemvezető).

Egyszerűen nem tudom felfogni hogy mi az igénye a mai nőknek. Mindig mondta hogy jó emberekkel kell körbe venni magunkat, erre ilyen lecsúszott, alkoholista motorosokkal fesztiválozik etc.

Én alapból nem szeretnék ilyen lecsúszott, gerinctelen, alkoholista csávó lenni, mert ez a szint a legalja, de úgy tűnik tényleg ez kell a nőknek és ez már nem az első eset volt.

Mi a véleményetek?

Nyilván tisztába vagyok vele hogy nem minden nő ilyen, de én egyszerűen nem találok normálisat, pedig nem a top 10%-ra megyek mert kinézetre én se vagyok ott.

2023. okt. 16. 11:15
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

És magyarázza a bizonyítványát, mert mellényúlt...

🙄

2023. okt. 16. 16:23
 42/42 anonim ***** válasza:
43%

Most már értem mit eszik bennem a csajom!

Szerelni nem tudok, de van ütvefúróm, jóféle márka, kölcsön is adtam neki, meg használtam is nála. Lehet ez a tuti a mai csajoknál?🤔

2023. okt. 16. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!