Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen képmutatók a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen képmutatók a nők?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm aki amikor összejöttünk akkor azt mondta hogy végre egy csávó aki nem iszik, tanul/képzi magát és kedves. Eltelt félév és amikor szakítottunk akkor azt mondta hogy baj hogy nem iszok alkoholt mert velem nem lehet elmenni sörözni, baj hogy egyetemre járok mert a szabadidőm nagyját elveszi és túl kedves srác vagyok neki pedig egy olyan ember kell aki ledominálja és nem közös döntéseket hoz.

A felsoroltak között volt még az is hogy férfiatlan vagyok mert nincs ütve-fúróm és mihaszna irodai munkás vagyok (üzemvezető).

Egyszerűen nem tudom felfogni hogy mi az igénye a mai nőknek. Mindig mondta hogy jó emberekkel kell körbe venni magunkat, erre ilyen lecsúszott, alkoholista motorosokkal fesztiválozik etc.

Én alapból nem szeretnék ilyen lecsúszott, gerinctelen, alkoholista csávó lenni, mert ez a szint a legalja, de úgy tűnik tényleg ez kell a nőknek és ez már nem az első eset volt.

Mi a véleményetek?

Nyilván tisztába vagyok vele hogy nem minden nő ilyen, de én egyszerűen nem találok normálisat, pedig nem a top 10%-ra megyek mert kinézetre én se vagyok ott.

2023. okt. 16. 11:15
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
2%

10.

És pont olyan a "valóság", ami a legjobban hergeli majd a kérdezőt. Hát persze, véletlen sem trollkodás. (Naná.)

2023. okt. 16. 11:45
 12/42 anonim ***** válasza:
79%

12

Érdekes, a kérdező marhára nem úgy tűnt, mint akit felhergelt volna a kommentem. :)

2023. okt. 16. 11:48
 13/42 anonim ***** válasza:
2%

13.

Immunis már a trollkodásokra, mert tudja, hogy nem igaz, ezért füstbe ment terv volt ez a trollság.

2023. okt. 16. 11:49
 14/42 anonim ***** válasza:
68%
Na, majd ő nyilatkozik, ha akar, hogy ez áll-e mögötte. :)
2023. okt. 16. 11:51
 15/42 anonim ***** válasza:
71%
Egy szóval sem írtam, hogy lúzer. Attól nem lúzer valaki, hogy a szereléshez nem ért, diplomás, irodai munkát végez, attól meg még annyira sem, hogy nem iszik alkoholt.
2023. okt. 16. 11:54
 16/42 anonim ***** válasza:
78%

12 Nem kellene magadból kiindulni, a kérdező véletlen sem tűnt felhergeltnek. Az pedig még mindig csak és egyedül téged minősít, hogy a számodra nem tetsző válaszokat trollkodásnak nyilvánítod. Ezen a szinten vagy, megcáfolni, érvelni nem tudsz, így marad a látatlanul dobálózás. Bár ez a tipikus incel viselkedés, meg sem kell rajta lepődni.

Remélem azért azt tudod, hogy a te véleményed a valóságon az ég világon semmit nem fog változtatni. :) Leírhatod, hogy trollkodás, attól még nem lesz az, de hajrá, próbálkozni ér. :)

2023. okt. 16. 11:54
 17/42 anonim ***** válasza:
0%

17.

Bizonyítsd.

2023. okt. 16. 11:55
 18/42 anonim ***** válasza:
70%
Hogyan bizonyítsam? És egész pontosan mit is?
2023. okt. 16. 11:56
 19/42 anonim ***** válasza:
3%

20.

Akkor csak mese, ha nincs mögötte bizonyíték.

2023. okt. 16. 11:57
 20/42 anonim ***** válasza:
28%
Megkérdeztem, hogy milyen bizonyíték felelne meg, meg egész pontosan mit szeretnél, hogy bizonyítsak. Erre ez a válaszod?
2023. okt. 16. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!