Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok ilyen képmutatóak, fiúk?
"érdeklődik irántatok"
Talán itt lesz a baj. Amit könnyen elérsz, azt kevésbé becsülöd.
Irántam eddig kb semmilyen lány nem érdeklődött, vagy amelyik mégis, azt nem az aranyos kategóriába sorolnám.
És igen, ilyet keresek, de eddig csak az exemet tudom közéjük aki volt, (de már ő is rossz irányba változott azóta..) rajta kívül minden lány kb tojt csak rám.
"Kérlek ne írjatok üzenetet, nem szándékozom itt ismerkedni, nem azért tettem fel a kérdést."
Ebből is, meg az egész stílusodból egyébként látszik, hogy te nem vagy aranyos, vagy egy számomra aranyos lány nem zárkózik el az ismerkedés semmilyen formájától, nyitott arra, hogy megismerjék.
Itt nem fogsz rá választ kapni, hogy miért azok... :D
Tagadják a végtelenségig. :DDD
"Kérlek ne írjatok üzenetet, nem szándékozom itt ismerkedni, nem azért tettem fel a kérdést."
Ebből is, meg az egész stílusodból egyébként látszik, hogy te nem vagy aranyos, vagy egy számomra aranyos lány nem zárkózik el az ismerkedés semmilyen formájától, nyitott arra, hogy megismerjék.
---
Ahogy ezt a válaszoló is írta, itt síratod magad. Valahogy már értem miért nem veszi az a seác a lapot. Lehet direkt? :) Tipikusan az a lány vagy, akinek elvárásai vannak. Aztán ha nem kaoja meg az elvárt figyelmet, megy a hiszti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!