Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen képmutatók a nők?
Volt egy barátnőm aki amikor összejöttünk akkor azt mondta hogy végre egy csávó aki nem iszik, tanul/képzi magát és kedves. Eltelt félév és amikor szakítottunk akkor azt mondta hogy baj hogy nem iszok alkoholt mert velem nem lehet elmenni sörözni, baj hogy egyetemre járok mert a szabadidőm nagyját elveszi és túl kedves srác vagyok neki pedig egy olyan ember kell aki ledominálja és nem közös döntéseket hoz.
A felsoroltak között volt még az is hogy férfiatlan vagyok mert nincs ütve-fúróm és mihaszna irodai munkás vagyok (üzemvezető).
Egyszerűen nem tudom felfogni hogy mi az igénye a mai nőknek. Mindig mondta hogy jó emberekkel kell körbe venni magunkat, erre ilyen lecsúszott, alkoholista motorosokkal fesztiválozik etc.
Én alapból nem szeretnék ilyen lecsúszott, gerinctelen, alkoholista csávó lenni, mert ez a szint a legalja, de úgy tűnik tényleg ez kell a nőknek és ez már nem az első eset volt.
Mi a véleményetek?
Nyilván tisztába vagyok vele hogy nem minden nő ilyen, de én egyszerűen nem találok normálisat, pedig nem a top 10%-ra megyek mert kinézetre én se vagyok ott.
Bocsánat az összes nő nevében mert az az egy képmutató volt
Ja,nem ...
1- Nem, ez a csaj egy átlagos nő volt, átlagos kinézettel. Évekig nem volt senkije, csak egy pszichopata csávó.
2 - Nem vagyok incel, veled ellentétben.
3 - Nem egyedi eset, rengeteg kortársam így szívja meg (25-30 év közöttiek)
4 - Kezdem én is ezt sejteni.
Hát...
Én 10 éve vagyok a párommal. Nála kedvesebb sréc (illetve most már férfi) nem sok létezik. Annyi a "nem kedves" dolga, hogy szeret velem trollkodni.
Ő is egyetemre járt, ő is "haszontalan" irodai munkás, sőt, home office-os, és még csak nem is vezető. Nincs ütve-fúrója. A bicikli kerekét fordítva tudta csak visszaszerelni. :D Alig van pár dolog, amit meg tudott rendesen szerelni, és azt is fél nap alatt (egy profinak mondjuk 1 óra).
Alkoholt egyáltalán nem iszik, társaságban pedig vagy feszeng, vagy ha jól is érzi magát, akkor is már rohadtul haza akar menni 3-4 óra után, mivel introvertált.
Nekem ezekkel a dolgokkal SEMMI bajom nincs, eszem ágában nincs elhagyni vagy lenézni.
Ja, és külsőre a felső 15%-ba tartozom.
Nem tudok felelősséget vállalni más nők hülyeségéért, de szerintem amit írsz, az nem általános. Legalábbis értelmiségi körökben biztos nem.
Sokfélék vagyunk.
6.
Ügyes trollkodás! :) Tényleg szépen kidolgoztad.
Igen, van egy hasonló kapcsolatban lévő munkatársam és ott a csávó még kocka is, tök jól megvannak. Valami ilyesmit szeretnék én is, de ezek elkerülnek.
Ez a csaj is két diplomával rendelkezett, mondjuk mindkettő könnyen abszolválható, de akkor is diploma.
Az előző csávója ilyen mekkmester volt, a mindenhez is értett, szerintem ez hiányzott neki. Nekem a képességeim bizonyos dolgokban alacsonyak, de van pénzem kifizetni valaki hogy csinálja meg. Ez nem volt elég, én férfiatlan vagyok mert nincs egy szerszámpark a garázsomban.
Szerintem simán csak nem volt szerencséd. Keresgélj tovább, és ne írd le általánosságban a nőket, és ha szóbakerülnek ismerkedés során ilyenek, soha ne kezdj el mentegetőzni, magyarázkodni.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!