Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen képmutatók a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen képmutatók a nők?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm aki amikor összejöttünk akkor azt mondta hogy végre egy csávó aki nem iszik, tanul/képzi magát és kedves. Eltelt félév és amikor szakítottunk akkor azt mondta hogy baj hogy nem iszok alkoholt mert velem nem lehet elmenni sörözni, baj hogy egyetemre járok mert a szabadidőm nagyját elveszi és túl kedves srác vagyok neki pedig egy olyan ember kell aki ledominálja és nem közös döntéseket hoz.

A felsoroltak között volt még az is hogy férfiatlan vagyok mert nincs ütve-fúróm és mihaszna irodai munkás vagyok (üzemvezető).

Egyszerűen nem tudom felfogni hogy mi az igénye a mai nőknek. Mindig mondta hogy jó emberekkel kell körbe venni magunkat, erre ilyen lecsúszott, alkoholista motorosokkal fesztiválozik etc.

Én alapból nem szeretnék ilyen lecsúszott, gerinctelen, alkoholista csávó lenni, mert ez a szint a legalja, de úgy tűnik tényleg ez kell a nőknek és ez már nem az első eset volt.

Mi a véleményetek?

Nyilván tisztába vagyok vele hogy nem minden nő ilyen, de én egyszerűen nem találok normálisat, pedig nem a top 10%-ra megyek mert kinézetre én se vagyok ott.

2023. okt. 16. 11:15
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
34%

38

Ha azt se tudod, mi az, akkor tárgytalan teljesen, így a hasonlatod sem ér semmit.

2023. okt. 16. 12:21
 32/42 anonim ***** válasza:
11%

40

Elsősorban nem arra alapozom. Hanem a tükörre és a visszajelzésekre.

De egyébként arra van az oldal, hogy következmények nélkül, anonim módon adj őszinte visszajelzést másoknak.

2023. okt. 16. 12:23
 33/42 anonim ***** válasza:
15%

Vegyél ütvefúrót és legyen mindig a szekrényedben egy. Látod, az a nőknek fontos :)

Viccen kívül, szerintem tanulj meg a sorok között olvasni. Sokszor a nők szavai és tettei finoman szólva sincsenek összhangban. Tehát próbáld a valóságot látni. A te példádból kiindulva, ha a nőd iszogatni járt, akkor logikus mód ezt is fogja kedvelni a másikban is. Neked meg valószínű csak azért mondta amit, mert jót akart, vagy hízelegni vele. De látod, a valóságban meg teljesen más vonzotta.

2023. okt. 16. 12:25
 34/42 anonim ***** válasza:
0%

41.

Vagyis vissza lehet élni vele. Elég ha egy mániákus csinál 200 regisztrációt és mindig felpontoz...

2023. okt. 16. 12:25
 35/42 anonim ***** válasza:
27%

43

Ja, valószínű.

2023. okt. 16. 12:26
 36/42 anonim ***** válasza:
0%

44.

Mi akadályozná meg?

2023. okt. 16. 12:27
 37/42 A kérdező kommentje:
33 - szerintem bármilyen matematikai feladatban rommá alázlak :D Nyilván volt más barátnőm is, de az másféleképpen volt képmutató. Pl havi 250et keresett és 4x akart mennyi nyaralni vagy 0 forintja volt és elhozott egy iphone-t részletre. Ezzel akarta mutatni hogy ő is azért jól áll, azt közben l*fasz.
2023. okt. 16. 12:48
 38/42 anonim ***** válasza:
0%

47.

Csúnya dolog ekkorát trollkodni, ráadásul kérdezőként...

2023. okt. 16. 12:50
 39/42 A kérdező kommentje:
Sajnos nem trollkodás, tényleg így volt. Standard, 10/4es csóró csaj és akkor igényei voltak mint a Kulin Mettának. El se hittem, nyilván az én pénzemből akarta ezeket a dolgokat megvalósítani.
2023. okt. 16. 12:52
 40/42 anonim ***** válasza:
73%

"Nyilván tisztába vagyok vele hogy nem minden nő ilyen"

Akkor próbáld meg nem úgy feltenni a kérdést, hogy "miért ilyen képmutatók a nők?"...

2023. okt. 16. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!