Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik többsége miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik többsége miért ilyen álszent, képmutató alak?

Figyelt kérdés

Most jutott eszembe az, hogy belinkeltem egy videót az egyik celebről a másik kérdésről. Szinte az összes pasi egyszólamban mondaná: "nekem nem kellene ilyen nő"

Egyébként róla van szó:

[link]

Miközben ha egy ilyen nőt meglátnak az utcán, annyira nézik, majd kiesik a szemük. Szerintem eléggé undorító, hogy nem ismerik be, hogy bizony dugnának az ilyen csajokkal, csak az a helyzet, hogy többségük nem fog.

Miért hülyítik akkor az átlag nőket, hogy rájuk vágynak, amikor nem is?

2019. febr. 21. 17:48
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%
napi provokátor megjelent :)
2019. febr. 21. 17:50
 2/30 anonim ***** válasza:
62%

Tudod, veled ellentétben mi férfiak a belsőt is nézzük párválasztáskor, még ha számodra elképzelhetetlen is az ilyesmi. Hiába nézünk meg egy szép nőt, ha buta vagy flúgos, akkor úgy vagyunk vele, mint a zsiráffal: szívesen elnézegetjük, de otthonra nem kéne.

Megdugni más kérdés, ott nem annyira számít az ész. Habár sok olyan nővel találkoztam már, akivel annyira fájdalmas volt beszélgetni, hogy még egy dugás reményében sem voltam képes folytatni.

2019. febr. 21. 17:52
 3/30 anonim ***** válasza:
nem rossz csaj, de szimpatikusnak nem mondanám. Érdekes ez a helyzet, mert voltak már 10/10es lányokkal kalandjaim, de hosszabb távra a szomszédlány típus vonz.
2019. febr. 21. 17:52
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Ideje lenne tudomásul venned wesker, hogy attól, hogy megnézem a zsiráfot, attól még otthonra nem kéne... meg se dugnám.

32/f

2019. febr. 21. 17:56
 5/30 A kérdező kommentje:

Most a hangsúly itt azokon a "férfiakon" van, akik esküdöznek, hogy nekik nem kell 10/10 nő, meg lecsúnyázzák a modelleket, de közben vágynak rá. Ez bizony képmutatás. Itt a GYIK-en csak úgy hemzsegnek az ilyen maskarák.

Amúgy az a vicc, hogy ezeken a csajok csak röhögnek. Én ismertem, meg ismerek is 10/10 nőket, és megmondták, hogy nagyon jól tudják, hogy a haverjaik dugnák őket, meg hogy a pasik küzdenek értük.

2019. febr. 21. 17:57
 6/30 Ipari Vagány ***** válasza:
100%
Nekem legalább annyira fontos a nők külseje, mint a belsőjük. Kétségtelen, hogy dekoratív ez a csaj, és vonzza a szemet, ennek ellenére nekem nem tetszik, egyáltalán nem szép (csak dekoratív, nem ugyanaz...), nekem teljesen más csajok jönnek be, bármiféle képmutatás nélkül...
2019. febr. 21. 17:58
 7/30 Diavolino44 ***** válasza:

A GYIK-bol indulsz ki?

Az itteniek nagy része szűz, a másik fele meg raírogat random felhasználókra, hátha végre egy lány szoba álljon velük.

Simán kene a csaj, de nem tudnám melyik napra beilleszteni. 🙈🙈🙈

2019. febr. 21. 17:59
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

De aki neked 10/10-es, az biztos, hogy mindenki másnak is az?

32/f

2019. febr. 21. 18:01
 9/30 A kérdező kommentje:

Nyilván nem, viszont vannak azért közmegegyezések, amiben a többség egyet ért.

Pl. a linkelt csaj - Vasvári Vivien - szerintem 9-es.

A Sarka Kata viszont 10-es:

Több mint 170 cm, tehát magas nő, jó alakú, szép arcú, érett (elmúlt 30), és iskolázott is.

2019. febr. 21. 18:04
 10/30 anonim ***** válasza:

Oké. Akkor kilógok a sorból :)

32/f

2019. febr. 21. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!