Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki a magas lányokat szereti?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre több olyat hallok a fiuktol, hogy az alacsony lányokat szeretik mert olyan kis cukik stb.. Én meg 180 cm vagyok, és eléggé elbizonytalanit hogy akkor én most senkinek sem kellel? Egyébként a magasságom ellenére jó alakom van, néhány alacsonyabb lány is megirigyelhetné. Nem vagyok egoista de ezzel tisztában vagyok. És ezért is zavar annyira, hogy csak ezen fog múlni hogyha valakinek nem kellek?

2018. szept. 24. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Biztos kelleni fogsz. Nekem mindegy volt a magasság, csak 130 felett és 200 alatt legyen. 🙂
2018. szept. 24. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. szept. 24. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Hozzám képest alacsony vagy még mindig :D
2018. szept. 24. 20:06
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
Én 182cm vagyok. Nekem bejön a magasságod. Meg különben is szép hosszu combjaid vannak, nem?;)
2018. szept. 24. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Én 197 cm vagyok és a 180 cm vagy feletti lányok a zsánereim, nagyon bejön ha egy nő magas, nagy pluszpont.

Viszont életemben csak két magas lánnyal voltam (egy 190 és egy 182 cm-es), mert én meg azt vettem észre, hogy ezzel a két kivétellel a magas lányok tojnak a fejemre. Ez évek tapasztalata. Napi szinten látok 180+-os lányokat, de valahogy sosem viszonozzák a tekintetemet/nézésemet, vagy ha rám néznek, akkor is többnyire egyből elfordítják a fejüket.

Nem vagyok egy Casanova, de ehhez képest meg nagyon sok átlagos magasságú (160-175) lánnyal voltam, sajnos azt vettem észre ők jobban tudnak lelkesedni a magasságomért (vagy általában csak a lényemért), mint a magas nők.

2018. szept. 24. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Nekem a magas nők tetszenek jobban, a nálam magasabb nők is bejönnek. Kár, hogy ők nem vonzódnak hozzám...
2018. szept. 24. 22:13
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
Én is ugyanezt hallom tőlük, hogy az alacsonyabb nők kellenek, mert olyan kis cukik. Van, aki közli, hogy 170+ felett te már nem is vagy nő - jó, ez már beteges szerintem.
2018. szept. 25. 06:38
 8/10 anonim ***** válasza:

A magas, 180 feletti nők tetszenek és ezzel nem vagyok egyedül.

Nézd, van akiknek a kis cuki lányok jönnek be, másoknak meg a magasok. Mindenkinek nem tetszhet az ember, ne vedd magadra.

2018. szept. 25. 08:26
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Én 170 cm vagyok, és mindig azt mondták a pasik, hogy hú, milyen magas vagyok, pedig szerintem tök átlagos magasság. Az egyik azt mondta, hogy az átlag női magasság 150 cm...
2018. szept. 25. 09:37
 10/10 anonim ***** válasza:

9

Vidéken, kistelepüléseken alacsonyabb az átlagmagasság, ez a KSH népszámlálási adataiban is ott van.

Vidéken én is hű de ritka magas voltam, aztán felköltöztem Budapestre és ott sokkal több a magasabb ember (férfi is, nő is) arányaiban is.

2018. szept. 25. 10:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!