Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki a magas lányokat szereti?
Én 197 cm vagyok és a 180 cm vagy feletti lányok a zsánereim, nagyon bejön ha egy nő magas, nagy pluszpont.
Viszont életemben csak két magas lánnyal voltam (egy 190 és egy 182 cm-es), mert én meg azt vettem észre, hogy ezzel a két kivétellel a magas lányok tojnak a fejemre. Ez évek tapasztalata. Napi szinten látok 180+-os lányokat, de valahogy sosem viszonozzák a tekintetemet/nézésemet, vagy ha rám néznek, akkor is többnyire egyből elfordítják a fejüket.
Nem vagyok egy Casanova, de ehhez képest meg nagyon sok átlagos magasságú (160-175) lánnyal voltam, sajnos azt vettem észre ők jobban tudnak lelkesedni a magasságomért (vagy általában csak a lényemért), mint a magas nők.
A magas, 180 feletti nők tetszenek és ezzel nem vagyok egyedül.
Nézd, van akiknek a kis cuki lányok jönnek be, másoknak meg a magasok. Mindenkinek nem tetszhet az ember, ne vedd magadra.
9
Vidéken, kistelepüléseken alacsonyabb az átlagmagasság, ez a KSH népszámlálási adataiban is ott van.
Vidéken én is hű de ritka magas voltam, aztán felköltöztem Budapestre és ott sokkal több a magasabb ember (férfi is, nő is) arányaiban is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!