Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik többsége miért ilyen álszent, képmutató alak?
Figyelt kérdés
Most jutott eszembe az, hogy belinkeltem egy videót az egyik celebről a másik kérdésről. Szinte az összes pasi egyszólamban mondaná: "nekem nem kellene ilyen nő"
Miközben ha egy ilyen nőt meglátnak az utcán, annyira nézik, majd kiesik a szemük. Szerintem eléggé undorító, hogy nem ismerik be, hogy bizony dugnának az ilyen csajokkal, csak az a helyzet, hogy többségük nem fog.
Miért hülyítik akkor az átlag nőket, hogy rájuk vágynak, amikor nem is?
Altalaban a szepseg forditottan aranyos a jellemmel. Kulonosen celebeknel. A kulsejuk jobban foglalkoztatja oket, mint a belso, mert ok azzal keresik a "kenyeruket". A szomszedlany tipus pont ezert jobb valasztas, sokkal tobb koztuk a muvelt, erett ember, onallo gondolattal.
42F
2019. febr. 21. 18:15
12/30 A kérdező kommentje:
A legrosszabb viszont az, amikor a szomszédlány típusú csajokban csalódik az ember, mert tőlük többet várna.
2019. febr. 21. 18:18
13/30 anonim válasza:
Számomra se túl nagy szám a csaj. Egy Ariel Winternek pl. nyomába sem ér.
Nyílván sokan megdugnák / kivernék rá, de sok energiát nem sokan fektetnének bele. Remélem így már érthető az emberek ellentmondásos reakciója. :)
2019. febr. 21. 18:28
15/30 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy az ízlés kiszámíthatatlan. Nekem is tetszett olyan nem is celeb, csak amerikai színész, aki másnak nem, akit meg sexiest man-nek választottak, arra meg néztem, hogy tényleg?
2019. febr. 21. 18:36
16/30 anonim válasza:
Tipikusan az a nő, akivel csak azért dugnék, hogy utána eldicsekedhessek vele a haveroknak. :D De mivel a kor előrehaladtával egyre kevésbé érdekel mások véleménye, ezért már arra sem kéne.
2019. febr. 21. 18:38
17/30 anonim válasza:
Semmi köze a nemekhez, pont azért amiért a nők egy része is ilyen.
2019. febr. 21. 18:43
18/30 anonim válasza:
Sajnos én is ezt tapasztalom. Mondják nekem milyen vonzó vagyok aranyos kedves stb. A barátom imád és oda van értem de amikor "poénból" elmondja milyen szép lányt látott és teljesen el van szállva tőle meg hogy minden pasi őt nézte stb stb. Nekem ez a lelkesedés rosszul esik. Nézze meg nem érdekel de ilyen lelkesedést sosem kaptam egyiktől sem és a válasz mindig hogy ez csak vicc. Csak számomra ez cseppet sem vicc és eléggé megalázó.
2019. febr. 21. 18:44
19/30 anonim válasza:
A férfiak legalább megmaradnak az elméleti sóvárgás szintjén és reálisan be tudják lőni a szintjüket (vagyis örülnek egy átlagos lánynak is), míg nektek átlagos nőként is jár a legjobb pasi.
2019. febr. 21. 18:54
20/30 anonim válasza:
A nők sem különbek egy fokkal sem, jön a szöveg, hogy nekik a belső a fontos, legyen humoros, művelt, kedves, törödő a férfi stb. A valóságban meg egy tapló agresszív állatnak hamarabb lesz barátnője, ha jóképű, mint egy átlagos vagy átlag alatti férfinak, akármilyen humoros meg művelt. Humorral mit lehet elérni: Megnevettet az ember néhány nőt, többre ne számítson, mint "barátság" a legjobb esetben ugye. Ennyit erről, hogy ki mennyire képmutató, vagy őszinte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!