Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen képmutatók a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen képmutatók a nők?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm aki amikor összejöttünk akkor azt mondta hogy végre egy csávó aki nem iszik, tanul/képzi magát és kedves. Eltelt félév és amikor szakítottunk akkor azt mondta hogy baj hogy nem iszok alkoholt mert velem nem lehet elmenni sörözni, baj hogy egyetemre járok mert a szabadidőm nagyját elveszi és túl kedves srác vagyok neki pedig egy olyan ember kell aki ledominálja és nem közös döntéseket hoz.

A felsoroltak között volt még az is hogy férfiatlan vagyok mert nincs ütve-fúróm és mihaszna irodai munkás vagyok (üzemvezető).

Egyszerűen nem tudom felfogni hogy mi az igénye a mai nőknek. Mindig mondta hogy jó emberekkel kell körbe venni magunkat, erre ilyen lecsúszott, alkoholista motorosokkal fesztiválozik etc.

Én alapból nem szeretnék ilyen lecsúszott, gerinctelen, alkoholista csávó lenni, mert ez a szint a legalja, de úgy tűnik tényleg ez kell a nőknek és ez már nem az első eset volt.

Mi a véleményetek?

Nyilván tisztába vagyok vele hogy nem minden nő ilyen, de én egyszerűen nem találok normálisat, pedig nem a top 10%-ra megyek mert kinézetre én se vagyok ott.

2023. okt. 16. 11:15
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
89%

Te gyengeelméjű vagy? Nem megy a szövegértés.

Azt kérdeztem, milyen bizonyíték felelne meg neked.

2023. okt. 16. 12:03
 22/42 anonim ***** válasza:
65%
Okés, írj privit és megteszem neked, ha szeretnéd. :)
2023. okt. 16. 12:05
 23/42 anonim ***** válasza:
65%
Ha írsz, semmilyen személyes adatot nem adsz meg, csak az itteni kitalált felhasználóneved. Amit amúgy is sejtek (Edicrus, ugye?). Ellenben te tőlem komplett, hivatalos személyes adatokat és tanúkat kéregetsz.
2023. okt. 16. 12:07
 24/42 anonim ***** válasza:
65%
Hát nem.
2023. okt. 16. 12:10
 25/42 anonim ***** válasza:
37%
Az a vicc, hogy magadat minősíted azzal, hogy konkrétan te nevezel lúzernak olyan férfit, aki nem a szereléshez ért, nem iszik alkoholt, irodai munkát végez és nem partyarc. :)
2023. okt. 16. 12:13
 26/42 anonim ***** válasza:
80%

"Volt egy barátnőm"

=> egy=1, azaz EGY(!!!!)

Ebből:

"Miért ilyen képmutatók a nők?"

=> nőK, K-val a végén, töbesszám.

Matekból nem lehettél túl penge, halmazok, statisztika, átlag, medián, egyebel gyakorlása rád férne, kedves üzemvezető úr...

2023. okt. 16. 12:17
 27/42 anonim ***** válasza:
4%

Figyelj, velem egy lány azért szakított 4 hónap után, mert "te mindig kedves vagy, mindig áldozatokat hozol a másikért, és engem zavar hogy nem tudok ilyen jó lenni, mint te, mert én akarok a jobb lenni"

Na mindegy, egyelőre még tudom tartani magam a red pill hívása ellen:D

2023. okt. 16. 12:19
 28/42 anonim ***** válasza:
7%

35.

Na, ez már mindjárt hihetőbb.

29/42 anonim ***** válasza:
16%

31

Nem én tartom, hanem másoktól kapok olyan visszajelzéseket.

Meg az itteni incelek által imádott és szentségnek tartott photofeeler is oda pozicionált.

30/42 anonim ***** válasza:
0%

37.

Nem ismerem ezt az oldalt, és az itteni trollok véleménye se igazán mérvadó. Kb. mintha a traumatológián indulna valaki futóversenyen az ottani arcok ellen.

2023. okt. 16. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!