Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok gyagyás nő miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok gyagyás nő miért nem képes helyén kezelni az elvárásait?

Figyelt kérdés
Tiniként még sokan csinosak és kapósak, bár manapság már a középszerűek is királykisasszonyként viselkednek. Aztán megszokják ezt, mert elkapatták őket. Telnek az évek, öregszenek, elhíznak, és még mindig a régi elvárásaikhoz ragaszkodnak. Ami már akkor is túlzó volt és elrugaszkodott, sokszor csak olyanoknak adva esélyt akiknek csak szexre kellenek, majd ott is hagyják őket hamar. Közben elmúlik a fiatalság, eltelik az élet, egyedül maradva és csak szexre kihasználva megkeseredetten, elhízva és idősebben már végképp nem annyira kapósak, de még mindig a Melrose Place-t meghazudtoló elvárásokat mantrázzák. Ez nem normális! Ez régen se volt így, a jelenkor meg pont ez, és mivel új dolog, még nem tudják mi vár rájuk a jövőben. El kéne gondolkodni lányok amíg lehet, és normálisan viselkedni, amíg nem késő!

2023. okt. 14. 22:40
 81/135 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy nem te vagy ez az egy pipás köpedelem, de bőven mindent is elárulod az, hogy totál higgadtan elsiklasz a gyomorforgató hsz-ei mellett, amikben részletezi, hogy a nőket jól meg kell erőszakolni (sőt fenyegetőzik), bele kell verni a fejüket a betonba, míg be nem szakad, illetve qrvázza és rbancozza a nőket. Ezzel gondolom a világon semmiféle problémád nincs, hisz ezen nem nyígsz. Bezzeg a nők ezekre az elmebeteg kommentekre adott válaszait illetve azon hozzáállásukat, hogy közöd nincs más nemi életéhez és azzal szexelünk, akivel mi magunk is akarunk, egyből kifogásolod és nehezményezed.
2023. okt. 14. 23:56
 82/135 anonim ***** válasza:
93%

"Már miért kéne tudnom kinek szól? "

A tartalmából ki lehetett következtetni, mivel referált egy olyan dologra, amit az egypipás írt.

2023. okt. 14. 23:57
 83/135 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy se szorul senki a segítségedre szerintem, szóval menj és inkább szórakoztasd a “barátnődet”.
2023. okt. 14. 23:58
 84/135 anonim ***** válasza:
95%

"Jól van. De akkor mi is. ;)"

Álmotokban lehetséges, de ha ez nem kölcsönös, akkor biza maximum a kezetekkel fogtok barátkozni. :)

Elnézést, hogy azt mertem feltételezni, hogy értelmes embernek teljesen evidens és alap, hogy a szex KÖLCSÖNÖS BELEEGYEZÉSEN alapszik. Azzal fekszik le mindenki, akivel csak akar, természetesen, ha ebbe a másik is belement!

Az ilyen nemi erőszakolót hirdető férgeket meg szívből remélem, hogy jól seggbe rakja valami 150 kilós kancigány, hisz ő épp veled akart lefeküdni. :)

2023. okt. 14. 23:59
 85/135 anonim ***** válasza:
88%
Sajnáljuk, inkább kivárjuk hogy klónozzák valamelyik színész kockáshasú szépmosolyú jópasit, addig is elvagyunk a poszterekkel a falon, legalább nem kell nokedlit csinálni. Biztos hamarosan már annyira fejlődik a technológia, de ha nem akkor legalább inspiráljuk a kutatókat hogy ezt kell tenni.
2023. okt. 15. 00:02
 86/135 anonim ***** válasza:
87%

94 Te butázol másokat, miközben ismét bizonyítottad, hogy egy egyszerű kommentet sem tudsz értelmezni, de még csak a feltett kérdésre sem tudsz válaszolni. :D

Sehol nem írtál semmiféle értelmes, logikus magyarázatot arra, hogy mégis mire fel érzed felhatalmazva magad arra, hogy idegen nők szexuális életébe ugass bele.

A kommentek másik felét meg őszintén fogalmam sincs kinek írtad, de hogy nem nekem az hétszentség, ugyanis még csak hasonló dolgokról sem írtam, mint amikről te hadoválsz itt értelem nélkül.

2023. okt. 15. 00:04
 87/135 A kérdező kommentje:

91 de van problémám vele! De akkor segítek, részben ez a következmény, ezek a fajta emberek és hozzáállások is el fognak terjedni következményként. És nem miattam, ti generáljátok. Én se örülök ennek, de nem engem fog érinteni ez a része. Meg van még pár ettől nagyobb probléma is ezzel az egésszel.

Elsiklok, miért mit kéne tennem megverni? Volt hogy kiálltam a nők mellett, nem sok köszönet és hála volt benne. Pár intelligens nőt leszámítva. És ha jól láttam, őt is pl valami férfigyalázó komment húzta be ide, azon háborodott fel. De a stílussal és tartalommal én sem értek egyet.

Erre itt pár szerencsétlen viszont elkezdett engem összemosni vele minden ok nélkül. Engem, aki próbálja figyelmeztetni a butább nőket hogy mi készül. Ez annyira torz és irónikus. Nem véletlen mondtam hogy ezekután nem tudom sajnálni ami rájuk vár a jövőben.

2023. okt. 15. 00:05
 88/135 anonim ***** válasza:
93%

" De akkor segítek, részben ez a következmény, ezek a fajta emberek és hozzáállások is el fognak terjedni következményként. És nem miattam, ti generáljátok."

Nem generálok ilyet semmivel, egy mm-t sem tettem hozzá.

2023. okt. 15. 00:07
 89/135 anonim ***** válasza:
93%
99 ha nem vigyázol, be leszel utalva kényszerszépségszalonba kényszerfitnessre vagy kényszerfizikai munkára, és kényszerolvasásra hogy művelődj is, esetleg kényszergitárórákra.
2023. okt. 15. 00:09
 90/135 anonim ***** válasza:
95%
Mit generálok te nem normális?? Azzal, hogy csak és kizárólag azzal vagyok hajlandó lefeküdni, akihez vonzódom, akivel megvan a kémia és akivel én magam is le akarok feküdni, azzal azt generálom, hogy meg akarjanak erőszakolni és ölni? Te eszednél vagy? Az ilyen ember szimplán pszichopata, egy beteg elme, akinek zárt osztályon lenne a helye és véletlenül sem idegen nők párkapcsolati preferenciái generálják!
2023. okt. 15. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!