Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "ad lejebb az elvárásaidat" csak a nőket szolgálja?
Érdekes módon itt csak a férfiaknak szokták írni, h igenis adjon lejebb és fogadja el a duci nő szintet.
Ellenben ha egy nőre tesznek megjegyzést, hogy túl magasak az elvárásai akkor az a kommentelő máris egy nő utáló incel lúzer szerintük.
Nem! Nem kötelező lejjebb adni, dehogy is! A kovetkezőképpen zajlik a kérdés-komment:
Miért nincs nőm? (Hiszti)
Nőt akarok!!!! 😭😭
Válasz: mert az egekben vannak az elvárásaid ahhoz képest, amit adni tudsz! (Ezert is a duci a nő szinted, hiszen értékesebb vékony, nem sikerül)
Két lehetőséged van, vagy leadsz az elvarásaidbol, vagy egyedül maradsz!
Ha egy nő irná ki ugyanezt, ugyanezeket a válaszokat kapná.
Érd be mamahoteles csóró szarral, vagy fogyjál le.
Slussz
Itt amikor a pénzézes megy a nők szokták rendre írni h 600ezret keresnek minimum nőként és ez alá nem nagyon adnak.
#1, #3
Nő vagyok, es tényleg nem adom 600 alá, (igaz, én is megkeresem ezt az összeget, ami amugy nevetségesen kevés)
ÁLLJ!
Az "agyjad lelyeb!" az NEM azt jelenti, hogy Ferrari helyett vegyél lefingott, 32 éves rozsdakupacot, "németbű" behozva.
Hanem azt, hogy vegyél Ford Mustang GT-t, vagy AMG mercit, vagy akármit.
A duci nők is válogatósak.
Ezt ne úgy képzeljétek el, hogy ha valaki nem képes összejönni egy neki megfelelő csajjal, akkor a duci nő fixre ott lesz.
Nekem volt duci barátnőm, és nem volt gondja az ismerkedéssel. Konkrétan én voltam a 7. pasija, tehát nem volt rászorulva, hogy a lúzerekkel álljon össze.
A lúzer pasi fejlessze magát, akkor majd több sikere lesz a csajoknál.
#4 Ha komolyan gondolod, hogy nettó 600as fizu röhejesen kevés akkor nagyon elvagy tájolva
vagy nagyon rosszul bánsz a pénzel(én nettó 400as fizu melett tudok megtakarítani évente kb 2 milliót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!