Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "ad lejebb az elvárásaidat" csak a nőket szolgálja?
Érdekes módon itt csak a férfiaknak szokták írni, h igenis adjon lejebb és fogadja el a duci nő szintet.
Ellenben ha egy nőre tesznek megjegyzést, hogy túl magasak az elvárásai akkor az a kommentelő máris egy nő utáló incel lúzer szerintük.
Azt ugye tudod, hogy egyetemet minimum 3 évbe telik kijárni?
Cuki, mikor megkeseredett férfiak azzal próbálják nyugtatni magukat, hogy nem baj, mert majd 30 fölött a nők fognak szívnak. Mivel ez a korosztály vagyok/vagyunk a férjemmel, elég sokat mozgunk 30+-os nők (és férfiak) között és meglepő módon távolról sem figyelhető meg az a jelenség, amiről sok pasi itt irkál önnyugtatásként. 30 fölött sem áll meg az élet és a többségnek pont ugyanúgy nem okoz problémát számára vonzó férfit találni harmincx évesen, mint alatta. Sőt, több elvált és gyerekes 30as anyuka is gond nélkül talált párt.
Ellenben, aki 30 alatt is egy frusztrált, nőgyűlölő, mindenért nőket hibáztató pöts volt, az 30 felett is az maradt, "új kapuk" ide vagy oda. :)
Bár nem kicsit kell szánalmasnak lenni ahhoz, hogy valakit az a tudat nyugtasson, hogy hátha majd szar lesz a másiknak is...
Nekem azokhoz a felosztós dolgokhoz személy szerint semmi közöm, nem kéne összemosnod vele. Olyat én sose írtam, se itt se máshol. Én abból indulok ki, hogy csomó normális választ és férfi véleményt ami nem incel felosztós hanem teljesen hétköznapi férfi esetek és kérdések, vélemények, ugyanúgy rommá pontoztok és gyaláztok ebben a kategóriában. Én erről beszéltem. Akkor ezek után miért kéne normálisan viszonyulni az itteni nőneműekhez? És élőben érdekes módon minimális a konfliktusom a női nemmel, szóval megintcsak kár összemosni mindenféle megkeseredettséggel. Ami itt van és tőlem, az pontosan jó helyen van, pár itteni személynek szól. És annak a fajta sunyi, jellemtelen viselkedésnek, amit képviselnek. Szóval teljesen jó helyre megy, ne aggódj. Ha téged nem érint, nem kellene felvenned se.
Bár az is érdekes hogy a szingli elvált 30+os leharcolt anyukát is magadra vetted hogy én személyeskedek veled. Pedig azt nem rád írtam, de ezek szerint valami mégis betalált, mindezt úgy hogy korábban meg férje hivatkoztál. Ezek után kissé fura lesz a hitelesség kérdése is. Bár igaz is, a boldog és elégedett férjes gyerekes anyukák jellemzője hogy éjfélkor veszekszenek másokkal egy anonim oldalon, és idegből rommápontoznak mindenkit :)
Ahogy nekem sincs közöm az állítólagos rendszeres férfi gyalázó kommentekhez, mégis többes számban beszélsz és folyamatosan beleveszel engem is ebbe a halmazba, mint pl: "ugyanúgy rommá pontozTOK és gyalázTOK ebben a kategóriában"
Miért szólítasz meg, mikor az ég világon semmi érintettségem nincs ezekben a kommentekben? Csak kérdem, komolyan. Neked se kéne ám magadra venni olyan inget, ami nem a tied, ha már itt ezzel takarózol reakcióként az inceles megnyilvánulásokra.
Élőben nekem sincs konfliktusom a férfi nemmel, mert szerencsére egyetlen egy elmebeteg ötletekkel előálló, fröcsögő incellel sem sodort össze az élet, jó eséllyel nekik ennyi jut, hogy a neten hőbörögjenek és nyavikoljanak mindennap. Mondjuk számtalanszor láttam már a kérést, hogy ugyan linkeljé(te)k már be azokat az állítólagos teljesen normális férfi válaszokat és/vagy kérdéseket, amiknél tök indokolatlanul és ok nélkül rommá gyalázták szerencsétlen férfiakat a csúnya, gonosz nők, de még soha egyszer nem érkezett link. Meglepő. Ahogy az is, hogy mikor a pasik állnak neki a normális kérdések alatt szidni a nőket és odaböfögni pl egy épp válófélben lévő nőnek h "megérdemled", "bezzeg a jó fiú nem kellett", akkor valahogy sosem tűnik fel egyetlen egy nagy igazságérzetű egyed sem, hogy hőbörögjön egy sort, amiért szidják a nőket össze-vissza. Gondolom az az oldal rendben van. Ha nő teszi ugyanezt, akkor nincs rendben. Világos.
A legkevésbé se vettem magamra a leharcolt anyukát, szimplán közöltem azt a szimpla tényt, hogy távolról sem leharcolt minden 30-as anyuka. Ebből mégis hogyan sikerült leszűrni, hogy magamra vettem? :D Felhívtam a figyelmed arra, hogy erősen túlzol és csípőből ítélkezel.
A megkeseredettséges részt kikérni magadnak már csak azért is végtelenül mulatságos, mert te indítottál úgy, hogy "ott tartunk hogy sokan azt próbálják behazudni elkeseredésükben". Nem megy a szövegértés vagy talán a következő kommentre elfelejted mit írtál előzőleg? Erre írtam válaszként, hogy egyáltalán nem vagyok el/megkeseredett (sőt mi több, a megnyilvánulásaid alapján rád sokkal jobban illik ez a jelző), hazudni meg főleg nem hazudok, túlnyomó többségében ez a felállás a környezetünkben, de mint írtam valahogy csak túlélem, ha te ezeket képzeled magadban. Váljék egészségedre.
24 Na most buktattad le magad hogy össze vissza hazudozol. Nincs hozzá közöd meg kikéred magadnak aha. Ahhoz képest pontosan úgy beszélsz, és ugyanazokat a sunyi trükköket használod mint akikkel azok a viták folynak, akik a lepontozásokat és hiteltelenítéseket nyomják, csak itt kissé szofisztikáltabb stílusban próbálod előadni. De akkor várj, én hozok tényeket is igazolni az állításom.
1. inceles inget azért "kellett" magamra venni mert az azóta törölt hozzászólásodban te összemosni próbáltál velük, hiteltelenítve amit mondok hogy incel szöveg. Ellenben a másik én törölt hozzászólásomban én rólad nem írtam rosszat, mivel feltételesen elhittem a férjed akire hivatkoztál. Én a 30+os elvált anyukákról írtam mekkora nonszensz amiket róluk írsz, és leírtam a valóságot róluk, párkapcsolati életszerű megzuhanó értéket és viselkedést. Na ezt vetted te is magadra utána a törölt kommentedben, holott neked állításod szerint "férjed van". Kicsit más ez a két dolog, én miért kellett magamra vegyem és kivédjem, meg hogy te miért vetted.
2. Ez az egész lekezelő kicsinyes és passzív agresszív mocskolódó szóhasználat ahogy az incelekről írsz. Én megértem, lehet nőként engem is zavarnának. De ezekután olyat állítani hogy neked semmi közöd az itteni hergelésekhez meg a többi kérdésben lévő gyűlölködésekhez lepontozásokhoz, hát szintén megkérdőjelezhető. Főleg az 1. pont igazmondásának fényében, lásd férjed van vs 30+os szingli anyuka vagy.
3. azért írtam hogy magadra vetted mivel pontosan te jöttél azzal, hogy én személyeskedésbe kezdtem. Akkor és ott visszaolvastam azt a kommentet és a te reagálásodat, kár hogy beletöröltek a vitába na mindegy. És abban pontosan ez volt az a pont, amit belekötésnek lehetett látni. Mert alapvetően írtam is hogy nem ellened szól hanem kik ellen és miért. Ha nem törölgetnének össze vissza ugye.
4. "Mondjuk számtalanszor láttam már a kérést, hogy ugyan linkeljé(te)k már be azokat az állítólagos teljesen normális férfi válaszokat és/vagy kérdéseket, amiknél tök indokolatlanul és ok nélkül rommá gyalázták szerencsétlen férfiakat a csúnya, gonosz nők, de még soha egyszer nem érkezett link" hazudsz! Én magam linkeltem be korábban pár helyen teljesen legit kérdéseket ahol normális férfi kérdezőt szétoltottak savaztak nők rászállva! És akkor ment a röhögcsélés meg hogy pont ilyen kérdéseket úristen blablabla tehát a szokásos mellébeszélés. Meg ez a "linkelj példát ja nem fogsz mert úgyis kimagyaráznám? Hazudsz!" dolgot is pontosan a magadféle űzi itt. De mondom a sorolásból már a laikusoknak is át kéne jönni hogy hazudsz mint a vízfolyás.
5. "Ahogy az is, hogy mikor a pasik állnak neki a normális kérdések alatt szidni a nőket és odaböfögni pl egy épp válófélben lévő nőnek h "megérdemled", "bezzeg a jó fiú nem kellett", akkor valahogy sosem tűnik fel egyetlen egy nagy igazságérzetű egyed sem, hogy hőbörögjön egy sort, amiért szidják a nőket össze-vissza" Még több hazugság! Az ilyeneket a férfiak többségében maguk is le szokták pontozni, hát még a nők, és általában pirosban van az összes ilyen alja áldozathibáztató komment. Kivéve ha jogos férfi panaszhoz tartozik, és az itteni alja női többlet odamegy még belerúgni a földön lévőbe, hogy a te hibád volt, nem bántál vele királynőként stb. Meg elkezdenek mindenféle aljasságot erőszakot alkoholizmust mondvacsinált dolgokat a kérdezőbe látni, ami le sincs írva és józanon látni hogy szó sincs ilyenről. És ezeket is felpontozza a többi alja itteni nő. Csomó ilyen van, ha te ezt nem vagy haljandó látni arról nem én tehetek hanem a szemellenződ. Kiforgatni meg hogy fordítva lenne, tényleg gáz. Ja várj tudod mit? Linkelj ilyet! Ja hogy nincs, értem. Csak kitalálod.
6. Arról sem én tehetek még mindig, hogy te állítólagos boldog szép jó és nyugodt családi életű 30+os anyukaként magadra vetted a megkeseredett 30as szingli anyukát. Őket is csak azért kellett hozzam mert úgy adtad elő hogy örömmel rohan minden balek eltartani őket és a gyereket is, mintha akkora kereslet lenne rájuk nem pedig hatalmas többszörös hátrány és redflag az átlag férfinak. És igen, akiket én láttam azok többnyire mind megkeseredettek voltak a felszín alatt. Ja várj, itt a kategóriában is rengeteg a gonosz, megkeseredett női kommentelő aki egész nap gyűlölködik és férfiakat gyaláz minden baj forrásaként. Bizonyára véletlen.
7. Ha ennyi ponton ferdítettél, akkor bizonyára igazat mondasz a példás családi élettel. Azért is kell péntek éjfél után idegenekkel veszekedni a gyakorin. Remélem a gyerek és férj nem ébredt fel a dühös billentyűcsattogásban.
Na ennyit a ködoszlatásról és az őszinteségről. Ezt a kommentet se kellett volna megírnom ha nem lett volna tele ennyi ferdítéssel a legutóbbid. De ez a tipik itteni játszma része is amiről beszéltem korábban, és ezekután nem sok kedvem van ilyen eszközök mellett részt venni benne, mert semmi értelme.
Hát nem tudom, én harminc fölötti nő vagyok, és valahogy nem érzem, hogy ráfanyalodnék az incelekre. Inkább csak élvezem a férfiaktól kapott bókokat, és nem csorgatom a nyálam se chadekre, se incelekre, mert szerintem nem is szoktam ilyen lényekkel találkozni a való életben.
Kérdező, hogy a kérdésedre is válaszoljak: a nőket nem tudom mi szolgálja, de neked jó szolgálatot tenne egy helyesírási szótár ("*add", "*lejjebb"), meg hogyha nem más emberek igényeivel meg ízlésével foglalkoznál, hanem hogy neked mire van szükséged igazán.
25-ös te szemmel láthatóan igen erősen hallucinálsz.
Már élből úgy indítottál, hogy én hazudok a 30as anyukákkal kapcsolatban, csak mert. Mert te azt mondtad. Mégis miféle vitát lehetne folytatni azzal, aki normális érvek híján egyből fröcsög és azzal kapálózik, hogy hazudik a másik? Nem, nem hazudtam és ezen a tényen nem változtat, hogy te mit hiszel és mit nem.
1. Semmit nem kell magadra venni, magadra vetted, mert láthatóan fájó pont ez számodra. Háborogsz itt állandóan, hogy némely női hozzászólók, hogy beszélnek a férfiakról, miközben a férfiak undorító és bicskanyitogató stílusban írt kérdéseit és válaszait teljesen ignorálod és észre sem veszed, hogy sokszor megvolt az előzménye annak a bizonyos kommentnek, amin te vérig vagy sértődve.
2. Én mocskolom az inceleket? :D:D Hol, mutasd már meg. Talán azzal, hogy leírom az igazat, miszerint rendszeresen undorító, osszuk fel a nőket, vegyük el a jogaikat, erőszakoljuk rá magunkat című kérdésekkel és válaszokkal spamelik szét a kategóriát? Ott vannak feketén-fehéren, nincs ezen mit tagadni. Vagy az inceleknek szabad mocskolódni, általánosítani, minden nőt lehordani, normális kérdések alatt fikázódni? Nekik ez bocsánatos bűn, a nőket ugyanezért máglyán kell elégetni? Nem kell mocskolni az inceleket egyébként, épp eléggé lejáratják ők saját magukat.
Semmi nonszensz nincs abban, amit a 30as elvált anyukákról írtam, mivel SZEMÉLYESEN ismerek nem egyet, akik mindenféle probléma nélkül találtak új párt maguknak. Látszólag valamiért ez is nagyon fáj neked, mert részben bedőlni látszik a "leharcolt anyukák a kutyának sem kellenek" meg "30 fölött senkinek nem kellenek a nők" elméleted, amivel igazi rosszindulatú emberként próbálod a lelkedet nyugtatni. Miért képzeled, hogy kizárólag az lehet valós, amit TE tapasztalsz, mindenki más hazudik? Legfrissebb példa a GLS futár, aki hozzánk jár már évek óta. 29 éves és már több mint 2 éve együtt van egy 37 éves, elvált anyukával és majd kicsattan a boldogságtól. De ez is hazugság, hisz a nő tuti egy leharcolt szar, aki senkinek nem kell a te elméleted szerint. Oké, hidd ezt mindegyik anyukáról, szerinted hol érdekel? :D
4. Nem hazudok, azoknál a kérdéseknél, ahol ment a szokásos "csúnya, gonosz nők" hiszti és többen is tök normálisan kérték, hogy linkeljenek már példákat, mert ők nem tapasztalnak ilyesmit, soha nem érkezett link. Ez a saját személyes tapasztalatom. Rendben van, h te állítólag már linkeltél, de hogy nem nekem az hétszentség, így viszont elég nehéz ennél a kérdésnél érdemben beszélni a témáról, mikor nem is tudom miről beszélsz és mi az ami ennyire bántja a kis lelked.
5. Neked ez az egyetlen érved? Hogy mindenki hazudik, aki nem azt mondja, amit hallani szeretnél? Hát bőven van még mit fejleszteni a vitakultúrádon az tuti. Ugyan te honnan tudod, hogy a férfiak lepontozzák az ilyen válaszokat? Talán neten keresztül látod a pontozók nemét vagy mi? Nincs ebben semmi hazugság, ahol megjelennek az ilyen "te hibád", "megérdemled", "bezzeg a jó fiú nem kellett" című alja horda ott valahogy nem igazán szokott felbukkanni egy hozzád hasonló férfi hőbörgő, hogy jól kikérje ezt a stílust.
6-7. Mondom én, hogy hallucinálsz. Ho írtam, hogy anyuka vagyok?? Előbb ugranék ki az ablakon, semmint gyereket vállaljak. Te vádolsz hazugsággal, és ferdítéssel, miközben itt is olyat ferdítettél, hogy arra szavak is alig vannak? Ezt írtam: "több elvált és gyerekes 30as anyuka is gond nélkül talált párt."
Amiből te szép kis ferdítéssel ezt hoztad ki: "örömmel rohan minden balek eltartani őket és a gyereket is"
Szerintem ehhez nincs is mit hozzáfűzni, ez önmagáért beszél. :D Hol írtam, hogy MINDEN? Olvasni azért tudsz? Azt írtam, hogy TÖBB elvált 30as anyuka is van a környezetünkben, akik gond nélkül találtak párt. Ebből neked sikerült már azt kiferdítened, hogy én azt írtam minden balek rohan értük. No komment.
Az is sokat elárul rólad, hogy élből baleknek titulálod azon férfi társaidat, akik összejönnek gyerekes nővel. Ennyire savanyú a szőlő vagy mi a gond? Egészséges lelkivilággal rendelkező ember nem háborodik fel azon (és pláne nem aggat ismeretlen emberekre negatív jelzőket), hogy nem mindenkinek kizáró ok a gyerek. Érezhető, hogy óriási feszültség van benned valamiért és csípi a szemed, ha mások arról számolnak be, hogy a 30 feletti nő ismerőseinek sem okoz gondot a párkeresés. Helyedben ennek próbálnék utána járni, ahelyett hogy itt anonim emberekbe állsz bele.
"Annyi hogy nekünk 30on nem bezáródik hanem kinyílik igen sok új kapu."
És milyen kapu, Mucuka? Ha eddig senki nem kellettél, 30 felett sem fogsz. Kérdezd meg az itt síró 30+-os pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!