Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok gyagyás nő miért nem képes helyén kezelni az elvárásait?
"76-os te mégis kinek beszélsz? Milyen erőszakolás? Én egy rossz szót se mondtam rád, de süt belőled a gyűlöled és fröcsögés. Ez nem normális, kezeltesd magad!"
Mit játszod a hülyét, te szerencsétlen?
Nagyon is jól tudod, hogy nem neked, hanem a 23-asnak szól ez a komment. Már ha tudsz olvasni.
""képes vagy engem összemosni az egy pipással"
Nyugi, pontosan tudjuk, hogy az is te vagy, minden kérdésed alatt rögtön megjelenik bólogatni."
Idióta? Milyen összes kérdésem? :D Én hetek óta nem tettem fel itt kérdést, az egy pipásról meg végképp nem tudok semmit. Ha látod máshol is, meccseld le vele. Amúgy sem az én kérdésemet kellene tönkretenni azzal hogy másokkal veszekedtek! Az ostoba alaptalan konteózás az látom nagyon megy, bezzeg amikor a valóságot kéne látni, az már kevésbé. Na mindegy is.
Úgy legalább 50-en kérdezték meg: MIÉRT ÉRDEKEL IDEGEN NŐK SORSA?? Mi a bánatos lópéló közöd van neked más magánéletéhez?? Ennyire kifog rajtad egy teljesen egyszerű kérdés?
Tudod kik fognak egyedül megrohadni? Az ilyen gyűlölködő, undorító személyiségű, nők megerőszakolásáról vizionáló, nők fejét betonba taposni akaró férgek, mint pl ez az egy pipás is vagy pl te, aki nyolcadik oldal óta hőbörögsz azon, hogy a nők kizárólag számukra vonzó férfival szexelnek, hogy nekünk is minden jogunk bárkit visszautasítani és mégis micsoda dolog már ez. El kell keserítselek, ha fejen állsz is azzal fogunk lefeküdni, akivel akarunk, szokjál szépen hozzá és más nemi élete helyett talán kezdjél el foglalkozni a sajátoddal, mert elképesztően szánalmas vagy.
Már miért kéne tudnom kinek szól? Talán írd oda. Rám is fröcsögtetek itt jópáran pedig én aztán alapot se adtam rá. Én nem támogatom a fizikai erőszakot, főleg nők ellen.
Mellesleg ha nem lett volna ez a dacos és ingerült, sértődött, flegma, és engem kikezdő hozzáállás, talán még azt is el mondtam volna mi ez az egész. Jó szándékkal, segítően. De már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!