Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok gyagyás nő miért nem képes helyén kezelni az elvárásait?
"110 akkor értelemszerűen te se vagy buta és trendkövető nő, képes vagy az elköteleződésre. Neked se lesz a jövőben problémád, ha nem változol meg."
Nekem is magas elvárásaim voltak, és nem voltam hajlandó leadni belőlük semmit, és csak olyan férfi jöhetett szóba, aki külsőre is megfelel. Ezért vettem magamra.
Ja, és amikor még nem volt meg a párom, hanem szingliként válogattam, akkor pár pasiból áradt a moslék, amit írsz te is, hogy hogyan leszek kihasználva, eldobva, leharcolva, hogyan fogok kocára hízni és nem kelleni senkinek majd, stb. stb.
104 Kezdem azt hinni, hogy skizofrén vagy. Ki a bánat beszélt itt a te megöletésedről, te jó isten. :D Igen, határozottan te vagy az, aki nem normális és neki kéne nagyon alaposan magadba nézni, mert valami egészen döbbenetes fokon vagy szánalmas.
Előadod itt a mindentudót, aki látja a jövőt és tudja, hogy a kérdésben leírt nők bizony mind elhízottt, megkeseredett, magányos nők lesznek és arra veri a farkát, hogy bár állítólag van nője, aki ott van nála, mégis hajnali fél1-kor még a gyk-n ossza a "jó tanácsait", amiből egyébként a lőtéri döglött kutya sem kér. :D Király tényleg.
"Nekem meg inkább köszönet járna amiért figyelmeztetni próbállak titeket."
"Lányok, ha nem szépen csendben fekszetek olyanok alá, akik alá nem akartok, majd megerőszakolnak titeket."
Ez lenne a figyelmeztetés? Ezt fenyegetésnek hívják. És ha jó ember lennél, az egypipásat fenyegetnéd, hogy a normális férfiak majd helyreverik.
Jó, akkor kicsit még súgok. Sok nő úgy viselkedik mostanra, hogy a normális férfiak is már félre fognak állni lassan és elfordulni. Én mondtam, sokan ti magatoknak csináljátok ezt az egészet, a hatalmas arroganciátokkal, és azzal hogy nemhogy hiányzik a kölcsönös tisztelet, de sokszor még vissza is éltek a férfiak jóindulatával.
Egyébként meg még mindig nem én fenyegetek senkit. Én mondhatok bármit, ez a dolog már be fog következni. És ti generáljátok, akik ráharaptatok erre a trendre, és eszközként működtök közre.
#87 “
0%
" ha fejen állsz is azzal fogunk lefeküdni, akivel akarunk"
Jól van. De akkor mi is. ;)”
Max azzal, akivel tudsz. Vagy ki tudod fizetni. De valószínűbb hogy marad a jobb kezed.
#99 “ Egy ilyen világnak áldatlan mellékhatása az elkattanás és az hogy egyre kevesebben tudják tartani az ideális világban alapvető játékszabályokat.”
Az ezzel a logikai probléma, hogy ha meg is teszel egy ilyen dolgot, rövid után a börtönben találod magad, ahol veled fogják ugyanazt tenni.
"Engem már rángatnak az ágyba"
Annabelle életre kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!