Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok gyagyás nő miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok gyagyás nő miért nem képes helyén kezelni az elvárásait?

Figyelt kérdés
Tiniként még sokan csinosak és kapósak, bár manapság már a középszerűek is királykisasszonyként viselkednek. Aztán megszokják ezt, mert elkapatták őket. Telnek az évek, öregszenek, elhíznak, és még mindig a régi elvárásaikhoz ragaszkodnak. Ami már akkor is túlzó volt és elrugaszkodott, sokszor csak olyanoknak adva esélyt akiknek csak szexre kellenek, majd ott is hagyják őket hamar. Közben elmúlik a fiatalság, eltelik az élet, egyedül maradva és csak szexre kihasználva megkeseredetten, elhízva és idősebben már végképp nem annyira kapósak, de még mindig a Melrose Place-t meghazudtoló elvárásokat mantrázzák. Ez nem normális! Ez régen se volt így, a jelenkor meg pont ez, és mivel új dolog, még nem tudják mi vár rájuk a jövőben. El kéne gondolkodni lányok amíg lehet, és normálisan viselkedni, amíg nem késő!

2023. okt. 14. 22:40
 121/135 anonim ***** válasza:
81%
#130, ez egyre inkább igaz a nőkre is. 32 évesen vettem lakást. Vadi új 0km-s kocsival járok(céges, korlátlan magán használatra, de akkor is), jó végzettségem és munkám van, amiben elismernek, nincsenek anyagi gondjaim. Most nem fényezni akarom itt magam, csak nem értem, mi ez a"de egy férfi 35-40 éves korára éri el", én is, gyereket meg nem hiszem, hogy akarok, még nyitva van, férjem inkább nem akar mint igen.
2023. okt. 15. 01:22
 122/135 anonim ***** válasza:
85%
Milyen karrierje csúcsára? Árufeltöltőből kasszás lesz? Portásból biztonsági őr? No offense bárki, aki egyszerűbb munkát végez, nem a munkát szólom le, csak itt mondjuk nem azok a pályakezdők szoktak hisztizni, akik előtt amúgy komoly karrierút áll, csak még nagyon az elején vannak, hanem akik 30-35 évesen sehol nem tartanak. Vagy nem tudunk valamit, és a férfiak 30 felett amúgy simán gyári munkásból hipphopp főorvosok lesznek, vagy mi? :D
2023. okt. 15. 02:03
 123/135 anonim ***** válasza:
80%
Ja, a buszsofőr hirtelen a BKK vezérigazgatója lesz 35 éves korára
2023. okt. 15. 02:57
 124/135 anonim ***** válasza:
75%
Végigolvastam az egészet, de nem tudtam meg mi fog történni :(
2023. okt. 15. 06:49
 125/135 Ghgj ***** válasza:
80%

Nemi erőszak a világ összes társadalmában előfordul, az agresszió az emberi természet része. Ez tény, nem újkeletű dolog. Nőként nyilván nem örülök ennek, de egy olyan jelenséget, ami univerzális és mindig is fennállt, jelnek venni arra nézve, hogy majd a jövőben még hangsúlyosabb lesz, kb. olyan, mintha azt mondanánk, hogy a jövőben szuperlátásunk lesz, csak mert van látásunk azóta, hogy elértük a törzsfejlődés adott szintjét.

Kérdező, te és a barátnőd az adott kis buborékotokban éltek, adott médiából tájékozódtok, és a magatok 20-30-40 évével minimális tapasztalattal rendelkeztek (mint ahogy itt mindannyian). Ha nem vagy szociológus, antropológus, akkor az aggódást inkább hagyd meg azoknak, akik kritikus gondolkodást és a témával kapcsolatban rengeteg információt megtanultak, tehát alkalmasak át is látni azt. Ha érdekelnek a társadalombeli átalakulások, akkor tanulj róla és szedd fel a készségeket, amiknek köszönhetően értelmes párbeszédet folytathatsz, ahelyett, hogy az energiádat arra pazarolod, hogy provokálod az embereket egy online fórumon úgy, hogy nem közölsz tényeket, de még véleményt is alig.

A 23-as válaszoló hozzáállása tényleg rémisztő, de szerencsére az emberek nagyon kis hányadában tombol ekkora fájdalom, és mivel ez a fórum már kb. incel-femináci csatatérré vált az évek alatt, nem csoda, hogy itt is találkozhatunk ilyen személlyel.

2023. okt. 15. 07:10
 126/135 anonim ***** válasza:
16%

"Milyen karrierje csúcsára?"

A monitorbamulas csucsara. Kepes lesz 200 meterrol, felszemmel bamulni a monitort.

39F incel

2023. okt. 15. 09:17
 127/135 anonim ***** válasza:
92%
#104! Add Uram, hogy az olyan "normális férfiak", mint amilyennek a Kérdező is képzeli magát, álljanak félre!🙏Ámen.
2023. okt. 15. 09:41
 128/135 Sunshinedoll ***** válasza:
93%

Nekem nagyobb elvárásaim vannak, mint tinikoromban, mert okosabb és tapasztaltabb vagyok, mint 15 évesen.

Ha szerinted egy 15 éves agyatlan kislány a megfelelő mérce ahhoz, hogy te párt találj magadnak, akkor a probléma inkább veled van, nem bennünk.

15 éves unokatesómnak most van az első pasija. Elvársai? "Hát, tetszen, legyen normális és kedves, meg tudjunk együtt falat mászni. Néha menjünk el a Starbucksba"

Ami egy tök jogos lista egy 15-16 éves kislánynak, aki a szüleivel él és tanul és heti 1-szer találkozik a barátjával és még nem volt semmi tapasztalata a másik nemmel.

Azért ez 30évesen nem túl elegendő egy egészséges párkapcsolathoz. Vagy nemtudom, szerinted igen?

2023. okt. 15. 11:05
 129/135 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ha egy nőnek vagy férfinek vannak elvárásai, annak sokkal jobban be fognak jönni a céljai és sokkal kisebb az esély hogy nem talál párt vagy nem jó párt talál. Azok találnak olyan párt akivel hosszú távon működik, akiknek vannak elvárásai. Aki nem látja a veszélyeket abban ha valakinek nincs semmi egzisztenciája, gyerekei vannak, előző kapcsolataival elbánt, vagy nagyon zűrös családból érkezett és traumákat cipel, az nagy eséllyel nem fog hosszú távú párt találni. Lehet szerencséje de kicsi az esélye.

Ugyanígy ha nagyon nem illik bele a családjába vagy a haveri körbe ez mind csökkenti az esélyeket, nem kell mindennek stimmelni, de jobb ha a legtöbb dolog rendben van és akkor kevesebb probléma adódhat. Külsőre meg vagy vonzó vagy nem, azzal nagyon nincs mit tenni.

2023. okt. 15. 14:59
 130/135 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem azért arányaiban nincs olyan sok nő, akinek magához képest ilyen paródiaszerűen irreális elvárásai lennének, hogy "legyen 190 centi, milliomos, dús hajú, max. 40 éves, gyerektelen, legyen x milliós háza, csinálja azt, amit én mondok, legyen luxusautója, luxusórája", miközben ő maga meg 150 centihez 90 kiló, SPAR pénztáros, épp nő le a hajfestése meg a háj ficcan épp ki a farmerjéből :D. Pár van ilyen, tény és való, de pont olyan arányban, mint a férfiak között. Az ilyenek meg úgyis egyedül halnak meg, hacsak nem sunyiskodnak be valamit egy kinézettel szemben (pl. zsarolás).
2023. okt. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!