Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok gyagyás nő miért nem képes helyén kezelni az elvárásait?
Én nem vagyok normális? Hát nézzél már magadra :D Engem, aki elzárkózik az erőszaktól és még a hülye fejével veletek empatizál kicsit a történtek ellenére is, engem, a rossz hír hozóját akarnál megöletni. Eszednél vagy?
És igen, látod az erőszakot, ezt váltja ki, de nem belőlem! Te mégis velem mosod össze és engem gyalázol. Meccseld le az egy pipással! Nekem meg inkább köszönet járna amiért figyelmeztetni próbállak titeket. Ehelyett csak a mocskolódást kapom. No komment.
99 MINDEN világban kölcsönös beleegyezésen működik a szex és ezzel minden normális ember tökéletesen tisztában van, sőt eszébe nem jutna erőszakhoz folyamodni. Nem, akkor sem, ha nem "jutott" szexhez. Van szép két keze, van műpunci, vannak prosti, tessék szépen feltalálni magatokat, de egyetlen nőhöz sem érhettek hozzá, aki erre nem adott engedélyt, pont. Egy undorító, gusztustalan féreg, aki ilyet tesz.
Senki nincsen semmiféle megvonásban tartva, ronda és átlag férfiak milliói élnek boldog párkapcsolatban, érdekes nekik h sikerült, hmm? Talán úgy h nem nők megerőszakolásáról és meggyilkolásáról regéltek a neten, nem gondolod? Ha valaki soha az életben nem kellett senkinek, akkor ott az illetővel magával van a probléma! Ideje lenne alapos önvizsgálatot tartani, ahelyett hogy másokra mutogattok ujjal, de ugye felelősséget hárítani meg támadni sokkal egyszerűbb, mint munkát fektetni a probléma megoldásába.
"első sorból mozizzák végig ahogy náluk cseppet sem többet érő (sőt) véglényeknek meg mindent megtesznek."
Már miért moziznátok első sorból?? Egyáltalán ki mondta, h ezt mozizzátok végig? Foglalkozzatok a saját dolgotokkal, ez még nem jutott eszedbe?
Náluk cseppet sem többet érő? :D:D:D Ugye viccelsz, ugye?? Te elolvastad egyáltalán a gyomorforgató hányadék kommentjeidet, amiben nőket fenyegetsz megerőszakolásal, helyesled a nemi erőszakot és részletezed hogyan kéne azokat a nőket megölni, akik nem akarnak egy ilyen féreg alá befeküdni? Nézzél már tükörbe te jó ég.
Nézd kérdező, én itt állok 27 évesen, egy éve egyedül. Előtte 8 évig volt párom, ő az egyetlen, akivel szexuális kapcsolatom volt. Tehát elvileg nem vagyok benne a "buta....akármilyen" nők táborában, akiket lenézel. Ennek ellenére előbb vállalom, hogy mostantól soha nem lesz senkim, mint, hogy olyannal legyek, akivel rosszabb nekem, mint egyedül. És azért vannak az elvárásaim, hogy ne kelljen minden random idegennel, aki külsőre rendben van és érdeklődik irántam, heteket, hónapokat eltöltenem, mire kibukik, hogy gond az, ami már elsőre is egyértelmű volt, hogy gond lesz.
Hozzá kell tennem, nem is ismerkedek most, szóval jelenleg nincs akit elüldözzek. Igényem sincs a párkapcsolatra most, meg időm se. Ha jön valaki, akivel jön a szikra, akkor àllok elébe. Akkor ismerkedünk, aztán, ha kibukik valami, ami nálam kizáró ok, akkor ennyi. Szerintem ez lenne az alapvető hozzáállás mindkét nem részéről, nem az utólagosmegbánás, hiszti, meg "kardomba dőlés".
De, ha élőben nem jön a lehetőség akkor se fogok, se neten futószalag jellegűen chatelni és sablon randikon feszengni, miközben mindketten még 8 emberrel írkálunk, aztán talán lesz egy befutó egyszer ezekből, se bulikban részeg parasztokkal enyelegni. Ha emiatt egyedül maradok, akkor se leszek megkeseredett, mert az én döntésem nyomán alakul úgy az életem ahogy.
Vannak nők, akiknek valóban meg van az incelekhez hasonló szegény kicsi én mentalitásuk. De, nem minden egyedülálló, párt kereső, vagy épp nem kereső nő esik ebbe a körbe. Ahogy nem minden nő ilyen, akinek van elvárása és az több, mint a minimum. Sőt, sok nő, akinek rossz az alap véleménye a férfiakról, éppen nem a méhkirálynők közül kerül ki, akiket fiatalon körül dongtak. Mert attól, hogy valaki nem volt a társaság közepe, nem feltétlen lesz neki jó akárki.
Aztán ott van a majd meglátod, hogy jársz, ha nem választasz gyorsan felvetésed. Aki szül egy kosárra való gyereket és együtt van ugyanazzal a férfivel 40 évig, annak sincs semmilyen garancia arra, hogy nem egyedül él majd kisnyugdíjasként öregségére, vagy, hogy nem lesz megkeseredett.
Ha kihal az európai, vagy a magyar, az se a nők hibája, mert nem közfeladat teleszülni az országot. Az azt jelenti, hogy a nők többsége nem érzi megfelelőnek a helyzetet arra, hogy gyermeket, lehetőleg hármat vállaljon önként. Ennek több oka van és általában jó okok. Az, hogy valaki nem tesz direkt a saját meggyőződése ellen, nem hiba.
Emellett, egy szülő se feltétlen boldog, sőt!
Gondolom a kihalás a nagy disztópia, amire utalgatsz, de, jelenleg nem a fajfenntartás a feladatunk. Az bőven meg van a magyarok, de még az európaiak nélkül is. Ha az egyén nem érez legyőzhetetlen vágyat az utódnemzésre, azt el kell fogadni. Ahogy azt is, ha nem érez legyőzhetetlen vágyat a párválasztásra se.
Nézz utána a túlszaporodás témában patkányokon végzett teszteknek.
Oka van annak, hogy miért tartunk ott, ahol vagyunk. És ez nem azért van, mert a nők olyan gonoszak.
Köszönjük, ó, uram, hogy figyelmeztetni próbálsz minket. Most jó?
Őőő... De mire is? Mert azt még mindig nem árultad el.
Na, menj szépen, a barátnőd már vár a szomszéd szobában. Vele foglalkozz, ne velünk.
Nincs miért sajnálkozni nekem, nem nekem van problémám az életemmel. Van párom, akinél fel sem merült, hogy elhagyjon szex után. 10 éve a társam.
És igen, van egy rakás férfi, aki vagy nem tetszik, vagy nem tartom magamhoz méltónak, vagy akár egyenesen undorral megvetem. Ez pedig SOHA nem fog változni.
Olvasd itt, hogy milyen beképzeltek: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Vagy itt, hogy az anyáknak mekkora az arcuk: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
110 akkor értelemszerűen te se vagy buta és trendkövető nő, képes vagy az elköteleződésre. Neked se lesz a jövőben problémád, ha nem változol meg.
Viszont nagyon sokan magukra vették itt is, és szerintem nem véletlen. Pontosan ezeken a trendeken élnek és ezt éltetik, maguk ellen dolgozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!