Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok gyagyás nő miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok gyagyás nő miért nem képes helyén kezelni az elvárásait?

Figyelt kérdés
Tiniként még sokan csinosak és kapósak, bár manapság már a középszerűek is királykisasszonyként viselkednek. Aztán megszokják ezt, mert elkapatták őket. Telnek az évek, öregszenek, elhíznak, és még mindig a régi elvárásaikhoz ragaszkodnak. Ami már akkor is túlzó volt és elrugaszkodott, sokszor csak olyanoknak adva esélyt akiknek csak szexre kellenek, majd ott is hagyják őket hamar. Közben elmúlik a fiatalság, eltelik az élet, egyedül maradva és csak szexre kihasználva megkeseredetten, elhízva és idősebben már végképp nem annyira kapósak, de még mindig a Melrose Place-t meghazudtoló elvárásokat mantrázzák. Ez nem normális! Ez régen se volt így, a jelenkor meg pont ez, és mivel új dolog, még nem tudják mi vár rájuk a jövőben. El kéne gondolkodni lányok amíg lehet, és normálisan viselkedni, amíg nem késő!

2023. okt. 14. 22:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/135 anonim ***** válasza:
95%
Tulajdonképpen te most erőszakkal fenyegetsz? Jaj, egyre jobban örülök, hogy huszonhárom évesen elköltöztem Magyarországról, ha ennyire elszaporodtak az ilyen gyűlöletteljes agresszorok.
2023. okt. 14. 23:21
 42/135 anonim ***** válasza:
93%
"csak 175 centi, van minimális pocakja, ne adj isten szemüvege és sima rövid haja van nem valami divatos majomkodás" Férjem pont ilyen, bár 173 cm, nem 175
 43/135 anonim ***** válasza:
95%
#44 teljesen mindegy, hogy ki, ha taszít, akkor ugyanaz. Egy nem kívánt pasi közeledése ugyanúgy taszít engem mint téged. Semmi különbség. Remelem megtapasztalod. Igazán megédemelnéd.
 44/135 anonim ***** válasza:
96%
Attól undorodok, akitől akarok.
 45/135 anonim ***** válasza:
94%

"Idegent fogdosni szimpla udvariatlanság."

Attól függ. Szexuális zaklatás is lehet, szerintem te inkább ezt szoktad csinálni.

2023. okt. 14. 23:22
 46/135 anonim ***** válasza:
92%
Szóval nem nyalnád. Rosszindulatú büdös tahó, pedig biztos szép lelke van. És még rasszista is vagy te FEHÉR ember. Megérdemelnéd hogy egy darázsfészekbe dugják a farkadat.
2023. okt. 14. 23:22
 47/135 anonim ***** válasza:
94%

És neked ehhez mi közöd?

"És végül egyedül marad mind, de büszke rá. Mintha az ő döntése lenne, nem pedig hogy mindenkit elüldöz."

Tudod, ha valakivel nem jobb, mint nélküle, akkor menjen csak.

Nem kötelező párban lenni.

2023. okt. 14. 23:24
 48/135 A kérdező kommentje:

""De még mindig nem értitek miről szól ez az egész."

Írd le. De nem fogod, mert akkor bebizonyosodik, amit sejtünk: hogy totál hülye vagy."

Nem fogom elmondani! Főleg nem neked, ilyen undorító hozzáállás mellett. Aki okos az már tudja egy ideje, és tudatosan odafigyel erre. Aki meg gagyás nő az akkor se fogja elhinni amikor megtörténik. Már évek óta elkezdődött, itt is látni lehet. De egyszerűen annyira abszurd hogy még mindig ennyire vakon vagytok, hogy az valami hihetetlen. Én már segítettem kicsit, ha ebből se tudjátok összerakni majd vessetek magatokra. Tizedannyi ész lenne mint amennyi arrogancia és nagyképűség, akkor nem történhetne meg ez az egész.

2023. okt. 14. 23:25
 49/135 anonim ***** válasza:
95%

#36! Annyira vicces, ahogy próbálod elhitetni magaddal, hogy van nőd.

Én logikusan gondolkodom, te viszont sehogy.

Ha a képzeletbeli nőd téged jó pasinak tartana, akkor nem röhögne a többi nőn, hogy a herceget várja, hanem azt mondaná, hát, drágám, én azt vártam, azért nem jöttem össze a Jenővel, Ödönnel, Gézával, csak VELED. Nem tudna azokon röhögni, akik ugyanazt csinálják, mint ő. Ez paradoxon🙄Durva, hogy ennyi eszed sincs.

50/135 anonim ***** válasza:
95%
#54 nem kívánt szexuális közeledés és zaklatás nemtől és szexuális irányultságtól függetlenül undorító, és a törvény ugyanúgy bünteti.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!