Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok gyagyás nő miért nem képes helyén kezelni az
elvárásait?
Figyelt kérdés
Tiniként még sokan csinosak és kapósak, bár manapság már a középszerűek is királykisasszonyként viselkednek. Aztán megszokják ezt, mert elkapatták őket. Telnek az évek, öregszenek, elhíznak, és még mindig a régi elvárásaikhoz ragaszkodnak. Ami már akkor is túlzó volt és elrugaszkodott, sokszor csak olyanoknak adva esélyt akiknek csak szexre kellenek, majd ott is hagyják őket hamar. Közben elmúlik a fiatalság, eltelik az élet, egyedül maradva és csak szexre kihasználva megkeseredetten, elhízva és idősebben már végképp nem annyira kapósak, de még mindig a Melrose Place-t meghazudtoló elvárásokat mantrázzák. Ez nem normális! Ez régen se volt így, a jelenkor meg pont ez, és mivel új dolog, még nem tudják mi vár rájuk a jövőben. El kéne gondolkodni lányok amíg lehet, és normálisan viselkedni, amíg nem késő!
Magasak az elvárásaim és van pasim. Most akkor mi van?! Pont le vagy te sz@rv@.
2023. okt. 14. 22:51
12/135 anonim válasza:
Aha, oké. Ki a barátnőd? Melrose Placeből valaki? Sydney? Amanda?
Amikor a képzeletbeli kapcsolatod is a neked nem tetsző nőkről szól, ott már nagy a baj.
2023. okt. 14. 22:53
13/135 anonim válasza:
Mit érdekel téged random nők sorsa? Nem mindegy?
2023. okt. 14. 22:53
14/135 anonim válasza:
Köszönjük az aggodalmat, megvagyunk. Inkább foglalkozz a barátnőddel.
2023. okt. 14. 22:56
15/135 anonim válasza:
Mindenki azt vár el amit csak akar. Aztán ha nem jön össze, akkor egyedül marad, az ő baja. Miért foglalkozol ezzel? Amúgy nekem is sokan mondták hogy magasak az elvárásaim, mégis találtam olyan férfit, aki teljesíti ezeket. Akkor mi van?
2023. okt. 14. 22:58
16/135 anonim válasza:
😂😂😂😂😂😂😂
2023. okt. 14. 23:00
17/135 A kérdező kommentje:
Ez az egész egy mesterségesen generált trend, amit ti ennyire lelkesen és ilyen sokan bekajáltatok. Mert divatos mázba van csomagolva. Szerintetek mi lesz ennek az egésznek a vége? Főleg azoknak közületek, akik egyedül fognak megöregedni, kiszolgáltatottan és megkeseredve. Össze kéne tudni rakni, hogy miről szól ez az egész.
2023. okt. 14. 23:02
18/135 anonim válasza:
Inkább szexelj a barátnőddel, ne mások miatt izgulj.
2023. okt. 14. 23:03
19/135 anonim válasza:
Érdekes, rám egyik leírt dolog sem igaz, van valódi társam, nem dobtak el szex után, nem vagyok magányos, sőt, párkapcsolati téren kifejezetten boldog életem van. A párom megfelel az elvárásaimnak, innentől pedig már nem lehet elrugaszkodott, hiszen itt van mellettem már egy évtizede egy hús-vér ember, akit töretlenül szeretek.
Ellenben engem összeszámolni sem tudom, hányszor környékeztek meg olyan palik, akiktől vagy elhánynám magam, vagy pedig reflexből ütnék, rúgnék, ha hozzám merészelnének nyúlni, mégis nagyon nagy magabiztossággal gondolták úgy, hogy márpedig egy szinten vagyunk és jár nekik olyan nő, mint én.
2023. okt. 14. 23:06
20/135 anonim válasza:
#17 miért zavar hogy mások egyedül öregednek majd meg? Foglalkozz a magad dolgával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!