Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért várja, hogy észrevegyék, és nőként kezeljék, mikor nem is tesz érte semmit?
Pl.: Nem mosolyog, kerüli a szemkontaktust, fülest bedugva mászkál az utcán,... .
Vagy az öltözködés. Mikor macskanadrágban mennek utcára, mint a "stoppos" roma csajok az utak mellett, magas sarkút nem tudnak viselni, szoknyát meg előbb látok skót pasin, mint a legtöbb fiatal nőn.
Pl.: Nekem ezek alap női ruhák, de manapság meg ez az "ünneplős". [link]
És hagyjuk a kamut, hogy gumicsizmában is nőies vagy, meg, hogy a pasidnak a kitérdelt macinacidban is te vagy a NŐ.
Nem szeretném hogy random férfiak nőként tekintsenek rám. Mondjuk annak tekintenek, mert szép arcom és jó alakom van, tehát tornacipőben meg farmerban is megnéznek. Ha magassarkút veszek fel, az már nekem kellemetlen sokszor ahogy bámulnak.
Magamat nem a ruhával tisztelem meg, a környezetemet pedig nem akarom megtisztelni semmivel.
A férjemnek mindegy hogy öltözködöm, mert szexelni nem utcai ruhában szoktunk hanem vagy meztelenül vagy direkt valami szexi fehérneműben.
Először is, nem fogok tűsarkút hordani. Soha.
Nem akarom tönkretenni a lábam, térdem, gerincem, és egyszerűen nem ér annyit.
Az ilyesmi, vastagabb sarkú bokacsizma a max., amit hordok.
Az általad linkelt szettek pedig nem tetszenek, nekem nem olyan a stílusom.
Sokkal inkább ilyen (ha munkahelyre, moziba, vendégségbe, vagy bármi hasonló helyre megyek):
És igen, felveszek UTCÁRA cicanacit.
Sétálni és nagybevásárolni is ilyen cuccokban megyek:
És igen, van több Nike cipőm is. Hordom is őket sokat tavasztól őszig, és egy pillanatig sem érzem magam kevésbé csinosnak és nőiesnek, ha az van rajtam.
Igen, iPhone-om van. És?
Azért nem mosolygok és azért kerülöm a szemkontaktust, mert van párom, és nem vagyok nyitott senki másra.
Azért van a füles a fülemben, mert miközben utazom, zenét szeretek hallgatni.
A párom nevében te nem beszélhetsz, a te ízlésed nem reprezentálja a komplett férfi nemet.
Azt, hogy nőként legyek kezelve (a párom által), teljes mértékben elvárom, és el is fogom várni akkor is, ha lehordasz mindennek, és megalázó stílusban próbálsz további divat tanácsokat osztogatni nekem.
Az, hogy neked tetszem-e, teljességgel lesz.arom.
De mondom még valamit: Rendszeresen megnéznek, észrevesznek, sőt, a legtöbb férfi konkrétan csorgatni szokta rám a nyálát. Szóval ennyit a hisztidről.
Miért van az, hogy a legtöbb bőgatyás trampli pasi, tip top nőt akar miközben ő maga nem hozza a szintet?
Ne haradugj kérdező én úgy öltözködöm mint amiket linkeltél, nem hordok tornacipőt, de elvárom hogy a pasi ingben legyen, szigorúan betűrve és szövetnadrág övvel, bőrcipő.
Szóval messze nem hozod a szintet. Nézz már tükörbe.
Még mindig nem értem a hisztit. Ahol én élek, ott rengeteg nô hord ilyen ruhákat. Igaz, hogy nem a 20 éves instacicák, hanem a 35 felettiek meg a teltebbek.
Attól, hogy neked a szexi tanárnéni meg a titkárnô a fétised, ez még nem lesz minden férfi számára vonzó. Az én férjem például pont a cicanadrágra, a jóganacira meg a vékony anyagú pizsamámra indul be, ami kiadja a fenekem. Körömcipô helyett meg sokkal jobban tetszik neki a vicces, szines zokni a 36-os pici lábamon.
Az exem meg a latexre gerjedt meg a bôrcuccokra.
Miért ne tudnánk, hogy a párunk titokban mire férjed? De, tudjuk.
Én nem akarom h idegen férfiak "nőként kezeljenek", amennyiben ez azt jelenti, hoy nyomuljanak, és bókoljanak meg flörtöljenek velem, és bámuljanak, ezért nem vigyorgok rájuk, nem flörtölök velük, nem szemezek velük és nem dobom ki a s-ggem.
Aki tetszik, arra mosolygok. Neked az a bajod, hogy idegenek nők nem illegetik neked magukat az utcán :D vagymi?
Amúgy meg amit linkeltél, mint egyszerű cucc, amivel "megtisztelhetné" a nő a környezetét (avagy nevezzük nevén a dolgot, a nyálcsorgató pasikákat), az 1) nagyon nem mindenkinek a stílusa - ez azért elég behatárolt stílus... bézs-fekete-fehér smart casual élére vasalt, 2) rohadtul nem praktikus és kényelmes napi szinten. Mondom ezt úgy, hogy szoktam és szeretek tűsarkút hordani, mert csinosnak tartom... de ha vki nem kocsival jár, annal azért meg kell gondolnia, aznap mennyit fog járni, mert nem egyszer fájdalomtól nyöszörögve rúgtam le egy ilyen cipőt a "kényelmesebb" fajtából, amikor a tervezettnél többet kellett aznap sétálnom... és én még tudok járni ezekben, mert van, aki egyszerűen a szervezeti felépítéséből kifolyólag nem bír egyszerűen. A másik része a dolognak meg az, hogy amilyen csodálatosak az utaink, utcakövezéseink Magyarországon vagy pl. a mozgólépcsők a BKV-n, ezek a cipők simán beszorulnak résekbe.
Meg azért amit te raktál példának utcai ruhára férfiaknak, az azért nem olyan csinos, jól összeválogatott, kényelmes szett... élére vasalt nadrágok és női pólók, ingek, vadiúj hatású elegáns cipők vs. gyűrött vacak férfipóló, harmonikázó cargonadrág böhöm stílustalan edzőcsuka? A férfi is megtisztelhetné a környezetét, nem? :D
Férfiként mondom, hogy mind a két nemnek lenne mit fejlődnie öltözködés terén. Emlékszem mikor egyik első munkahelyemen félrehívott a főnök első-második héten, és megkérdezte, hogy kérek-e fizetési előleget, vagy adjon-e kölcsön fizetésig? Én meg WTF??? Aztán elmondta, hogy mert látja, és szóltak, hogy mindig ugyanabban a ruhában vagyok. El kellett magyaráznom neki, hogy több egyforma, formális öltönyöm is van, direkt munkába. Egy másik helyen meg szóltak az elején, hogy nem kell ide kiöltözni. Ez egy diplomás munkakör volt, diplomás emberek között, a "kiöltözés" pedig a fekete bőrcipő, farmer, kék ing volt nekik.
Láttam a linket a kérdező ruháiról, munkába én is hasonlóan járok, mert kell létráznom, lépcsőznöm, vezetni, pakolni. De nem kell a nőknek szépen öltözniük, majd találunk csinosabbat. Meg őszintén, 30 felett, már nem mindegy nekik?
68: addig nem gond, amíg az ilyen "jaj, hát meló miatt játszósban" mászkáló férfiak nem rínak-picsognak azon, hogy a trendi cicuk miért a jól öltözött "fujj, bájgúnár" férfiakkal mennek el, miért nem velük... merthogy van erre példa is bőven. Meg ha már a te példádból indulunk ki, azért a nők sem mind irodai munkát meg modellmunkát végeznek, rengeteg olyan nők által is végezhető, sőt sok olyan kifejezetten elnőiesedett szakma is van, ahol munkaruhában vagy kényelmes játszósban kell / érdemes lenniük, mert a csini egyszerűen nem praktikus. Pl. szociális munkás, óvónő, takarító, sori gyári munka, szakács. Persze, lehet az, hogy jaj, menjen a trendicuciban, és öltözzön át helyben - de ezt a férfiak is megtehetik.
Amúgy ez a hozzáállás, hogy 30 év felett a nőknek lefőtt a kávé, egy ilyen 20 éve is túlhaladott hímsovi lózung, a legtöbb nem is 30+-os, 40+-os nőismerősömnek is sikerült komoly kapcsolatra férfit leakasztania, nem is akármilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!