Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő miért várja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért várja, hogy észrevegyék, és nőként kezeljék, mikor nem is tesz érte semmit?

Figyelt kérdés

Pl.: Nem mosolyog, kerüli a szemkontaktust, fülest bedugva mászkál az utcán,... .

Vagy az öltözködés. Mikor macskanadrágban mennek utcára, mint a "stoppos" roma csajok az utak mellett, magas sarkút nem tudnak viselni, szoknyát meg előbb látok skót pasin, mint a legtöbb fiatal nőn.

Pl.: Nekem ezek alap női ruhák, de manapság meg ez az "ünneplős". [link]

És hagyjuk a kamut, hogy gumicsizmában is nőies vagy, meg, hogy a pasidnak a kitérdelt macinacidban is te vagy a NŐ.

2023. okt. 14. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
84%
A szépség egy átok sok nő számára. Borzasztó sok közeledést kapsz férfiaktól, akik bunkók, vagy cripik. Nem tudom te hogy néznél, ha a csőves rádkőszőnne, hogy szia szivi, d@gunk!
2023. okt. 14. 15:01
 12/69 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem két különböző nő típusról beszélsz. Az egyik nem akarja a figyelmedet, ezért jár fülhallgatóval, farmerben, tornacipőben, és kerüli a szemkontaktust, a másikat meg csak szimplán nem érdekled. Most miért kell mások kényelmébe belepofázni? Járkálj te magassarkúban minden kapcsolatban ha olyan kényelmes.
2023. okt. 14. 15:04
 13/69 anonim ***** válasza:
87%
Ne csak a nőket ekézd már. Én adott esetben keresem és tartom a szemkontaktust, mosolygok, füles pedig max. valamelyik fiókom mélyén rejtőzhet, sosem használom. Erre a férfiak? A !legbátrabb! megáll egy rövid szemezésnél, nem viszi tovább. De ez az elenyésző kisebbség, a többség már ennyit sem mer vagy akar, esetleg távolabbról, észrevétlenül megnéz, gondolom, azt úgy még biztonságosnak, kényelmesnek, kellemesnek tartja. Biztos az a gond, hogy csak testhez simuló felső és farmer van rajtam, nem szoknya meg körömcipő... biztos!
2023. okt. 14. 15:06
 14/69 anonim ***** válasza:
85%

A kérdést olvasva újra rájövök, hogy milyen felszabadító döntés volt, hogy nem akarok ismerkedni.

Tökéletes mértékben hidegen hagy, hogy vadidegen emberek mit várnak el vadidegen nőktől az utcán, csak mert egy útvonalon megy vele hazafelé. Kizárólag saját magamnak akarok tetszeni és megfelelni.

Ebből következik, hogy észrevenni se kell. Nem vágyok figyelemre.

A férfiak ennek ellenére is nőként kezelnek. Tehát igen, ajtóban előreenged, előre köszön, kollégák elveszik a nehéz dobozt, és a többi. Ez valószínűleg azért van, mert azzal is kedves és udvarias egy igazi férfi, akit épp nem akar megdugni.

2023. okt. 14. 15:08
 15/69 anonim ***** válasza:
84%
Mert nem akarok , hogy megnézzenek
2023. okt. 14. 15:13
 16/69 anonim ***** válasza:
68%

hagyjuk már ezt az öltözösdit, az első találkozón nem ismerkedős volt, valahogy mégis, de aztán mégsem azt lett, mindegy, nem ez a lényeg, de melegitőben jött az illető, a találkozóra, mert hosszú útra ment utána és kényelmesben szeret vezetni. Na most akkor, itéljek az öltözékről, vagy mi a frász?

Elvárások vannak rendesen, de egy olyan témát hoztál fel, ahol alap, ha valaki igy viselkedik, akkor nem vár el semmilyen ismerkedést, hanem beleolvad a hétköznapokba és csak úgy vannak az emberek.

Akkor van baj, ha elvárások vannak, és megitélések, mert ennek az előjele májnusz.

Akinek pedig füligér a szája, és feltünően öltözik, az nálad azt jelenti, hogy ismerkedni akar, ugye?

nőként létezni kell, és nem a ruha teszi a nőt nővé, hogy szép magassarkúban, és szoknyában látod.

Akinek magas női energiája van azt úgyis látni fogod, mert nem nehéz észrevenni, ha ilyen nőket keresel akkor őket meg is fogod találni, mert az öltözékén és a jelenlétében is kifogja sugározni a nőiségét.

Akikről pedig irtál, messze nem hozzák ezeket az energiákat, és neked nem ők kellenek, tehát jelzés arra, hogy azért nem látod őket szoknyában, mert ők nem azok a tipusok.

right?

2023. okt. 14. 15:41
 17/69 anonim ***** válasza:
83%
A nők, amikor kimennek az utcára, pont hogy nem akarják, hogy észrevegyék őket és nőként kezeljék. Nyugit akarnak és intézni a dolgaikat.
2023. okt. 14. 15:58
 18/69 A kérdező kommentje:

8. 10.

Én 1-3 beosztásban vagyok. Azaz 1 nap munka, 3 pihenő.

2023. okt. 14. 16:23
 19/69 anonim ***** válasza:
83%
Engem a párom nézzen nőnek, mindenki más kezeljen emberként.
2023. okt. 14. 16:50
 20/69 A kérdező kommentje:

Na de könyörgöm, egy nő belehalna, ha megtisztelve saját magát, és a környezetét, felvenne valami egyszerű, normális, de vállalható cuccot?

Ez csak belefér, nem? [link]

2023. okt. 14. 17:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!