Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő miért várja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért várja, hogy észrevegyék, és nőként kezeljék, mikor nem is tesz érte semmit?

Figyelt kérdés

Pl.: Nem mosolyog, kerüli a szemkontaktust, fülest bedugva mászkál az utcán,... .

Vagy az öltözködés. Mikor macskanadrágban mennek utcára, mint a "stoppos" roma csajok az utak mellett, magas sarkút nem tudnak viselni, szoknyát meg előbb látok skót pasin, mint a legtöbb fiatal nőn.

Pl.: Nekem ezek alap női ruhák, de manapság meg ez az "ünneplős". [link]

És hagyjuk a kamut, hogy gumicsizmában is nőies vagy, meg, hogy a pasidnak a kitérdelt macinacidban is te vagy a NŐ.

2023. okt. 14. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
87%
Ezek a nők akiket vázoltál pont nem várják, hogy észrevegyék őket. Inkább az a cél, hogy a nem kívánt közeledéseket a minimálisra redukálják.
2023. okt. 14. 14:18
 2/69 anonim ***** válasza:
85%
Mondták neked személyesen, hogy elvárják?
2023. okt. 14. 14:18
 3/69 anonim ***** válasza:
78%
Mert nem a magára aggatott göncöktől nő. Vagy te az a fajta vagy, aki az öregasszony képébe vágod az ajtót, mert nem öltözködik elég nőiesen, mégis elvárná, hogy megtartsd neki?
2023. okt. 14. 14:20
 4/69 anonim ***** válasza:
87%
Ez tényleg jó stílus amit linkeltél, de akkor gondolom neked is az az alap, hogy mindenhová szép bőr cipőben, öltönynadrágba és ingbe jársz.
2023. okt. 14. 14:22
 5/69 anonim ***** válasza:
75%

Én undin öktözködöm, de nem várom el, hogy felfigyelj rám, észrevegyél. Nem tom pontosan mi a nőként kezelés, de ha az, hogy előreengeded az ajtóban, azt azért a rondán öltöző nőknek is megteheted, mert az nem a csaj ruhájáról szól, hanem a te "bizonyítványod".

Van férjem amúgy, ha ismerkednem kéne, lehet nőiesebben öltöznék. De már nem kell felkeltenem senki érdeklődését, a férjem érdeklődése meg az enyém már. Ő is undin öltözködik, de ő legalabb hord farmert. Én soha nem hordok farmert. A soha azt jelenti, 1-2 éve kidobtam mind, 1 kivételével. Azt az egyet felvettem az eljegyzsésemre. Összesen 3-4 éve nem hordok farmert. Egyetemista koromban hordtam utoljára, akkor minden nap, mikor be kellett mennem. Farmer helyett cicagatyát se hordok, amit említettél, se a ma divatos cargo nadrágokat. Csak különböző fajta melegítő nadrágokat hordok.

27/N

2023. okt. 14. 14:26
 6/69 A kérdező kommentje:

4.

Öltözködésen 2 véglet.

Dolgozni/sportolni.: [link]

A többi esetben, 99%-ban.: [link]

2023. okt. 14. 14:37
 7/69 anonim ***** válasza:
87%
Na rám tökéletesen illik a leírás, nem vigyorgok meg szemezek, és fülessel a fülembe próbálok elvegyülni. Dee kb úgy öltözök, ahogy linkelted. Egyszerű a válasz, nem érdekel, hogy mennyire tartanak idegen hapsik nőnek, vagy mennyien figyelnek rám fel. Add meg az alapvető tiszteletet, amit minden embernek meg kéne, és ennyi. Tetszeni max magamnak akarok, meg a páromnak.
2023. okt. 14. 14:42
 8/69 anonim ***** válasza:
92%

#6 Dolgozni ilyen szar ruhában mész?Mert mit dolgozol?

Magyarul akkor az életed 99%-át így kinézve töltöd el, de neked ALAP, hogy egy nő úgy öltözzön mindig, mint amit linkeltél.😄

Látod, ezek a szarul öltözött nők is csak dolgozni/sportolni mennek.

2023. okt. 14. 14:42
 9/69 anonim ***** válasza:
76%

"A többi esetben, 99%-ban."

Azért remélem a te öltönynadrágod megfelelő hosszúságú és ha kellett, akkor magadra igazíttattad, mert a linkelt kép minden, csak nem elegáns... Csak gondoltam szólok, ha már te elvárásokat támasztasz a nők eleganciája felé.

2023. okt. 14. 14:44
 10/69 anonim ***** válasza:
86%
Ha így mész dolgozni, akkor ne várd el a nőktől a linkelt stílust.
2023. okt. 14. 14:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!