Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő miért várja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért várja, hogy észrevegyék, és nőként kezeljék, mikor nem is tesz érte semmit?

Figyelt kérdés

Pl.: Nem mosolyog, kerüli a szemkontaktust, fülest bedugva mászkál az utcán,... .

Vagy az öltözködés. Mikor macskanadrágban mennek utcára, mint a "stoppos" roma csajok az utak mellett, magas sarkút nem tudnak viselni, szoknyát meg előbb látok skót pasin, mint a legtöbb fiatal nőn.

Pl.: Nekem ezek alap női ruhák, de manapság meg ez az "ünneplős". [link]

És hagyjuk a kamut, hogy gumicsizmában is nőies vagy, meg, hogy a pasidnak a kitérdelt macinacidban is te vagy a NŐ.

2023. okt. 14. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
89%

Igen, ez a magas sarkú a képen pont rohadt kényelmesnek tűnik...

Majd pont azért teszem tönkre a gerincemet, mert neked a tűsarkú a nőies..

2023. okt. 14. 17:11
 22/69 anonim ***** válasza:
84%

Ez is belefér, meg azok is, amiket linkeltél, ilyesmit hord rengeteg nő. Csak őket nem veszed észre, mert más cipőt visel, más a testalkata, vagy nem ez a korosztály.

#14 vagyok. Én például szeretek térdig érő egyberuhákat hordani. Nagyon kényelmesek, és ott takar meg ott emel ki, ahol kell. Ennek ellenére úgy mennél el mellettem az utcán, mint egy vak, mert sosem hordok magassarkút, nincs modellalkatom, magasságom pláne, és hagyom az ősz hajam festetlenül.

Utóbbi például tökéletes pajzs az ismerkedni vágyó pasik ellen. Előtte szőke voltam. Egyik napról a másikra tértem át őszre, egy gyors vágás, némi melír és egy tehetséges fodrász segítségével. Szó szerint elvágták a leszólításokat, a ráírkálást online, még a munkahelyen is sokkal nagyobb tisztelettel közeledtek a férfi kollégák. Életem legjobb döntése volt.

Az csak hab a tortán, hogy imádom a hajam ezüst árnyalatait, végre megnövesztettem kicsit, és ezerszer dúsabb meg egészségesebb.

2023. okt. 14. 17:17
 23/69 anonim ***** válasza:
86%

#20 De miért venne fel egy nő 15 cm-es tűsarkút, miközben rohan, tömegközlekedik, biciklizik, bevásárol, cipekedik?

Te öltönybe mész a boltba munka után?

2023. okt. 14. 17:21
 24/69 anonim ***** válasza:
76%
#23 Még valami.Sokkal röhejesebb nem alkalom és funkció szerint öltözködni, mint csinosan, de praktikusan.Teszem azt, aki biciklivel jár, boltból cipekedik haza, az minek venne fel ilyen alkalmi cipőt?
2023. okt. 14. 17:22
 25/69 anonim ***** válasza:
87%
#20 nem fogok egész nap minden nap magassarkúban rohangálni, hogy a hozzád hasonló primitív hímeknek jó napja legyen, ha 2 percre lát az utcán. Én nekem meg fájjon egész életemben a lábam, mi? Hordj te magssarkút egész életedben, utána pofázz.
2023. okt. 14. 17:25
 26/69 anonim ***** válasza:
85%
Tudod, a nők nem biodíszletek, akik azért vannak, hogy nézegess valami szépet a buszon.
2023. okt. 14. 17:27
 27/69 anonim ***** válasza:
74%

amit itt linkelsz, ezek alkalmi cipők, és van egy bizonyos női tipus aki akkor is ilyet vesz fel, ha lemegy a közértbe.

volt olyan "kapcs" ahol bárhogy szakadtam meg, hogy nőies legyek a fapapucsomra azt mondta idegesiti, a szép hosszú szoknyákra meg azt, hogy a tesco konténerbe való, fogalmam sincs milyen volt a tipusa, de nem akartam megfelelni neki, ahogy nem ajánlatos ilyen külső alapján keresődni, hogy ki milyen ruhát hord, mert amögött egy bizonyos személyiségtipus lakozik aki nem biztos, hogy megfelel a te izlésednek.

Nagyon sokan kifelé csak mutatni szeretnék azt akik, de belülről nem önazonosak vele.

Lehet, hogy valaki ilyen ruhákban jár azért, hogy találjon magának valakit, majd mikor megismered jobban, egyszer csak elkezd farmert és edzőcipőt hordani, miért?

mert nem önazonos, csak megfelelni akart az elvárásoknak, mert azt látta vagy hallotta, hogy ilyen nők kaposak ..

2023. okt. 14. 17:29
 28/69 anonim ***** válasza:
36%

20: Visszakérdeznék: tényleg olyan fontos az a nyavalyás magassarkú?

Az én cipőim nem azok. Cserébe a farmerem ennél hosszabb, jobban tapad a vékony alkatomra, de nem az az extra skinny szabású, ami egy vékony nőt anorexiásnak mutat. A felsőm nem ilyen lenge, alakleplező ing, hanem rám simuló pamut"póló". Ettől már antinő vagyok? Tökéletesen látszanak a vonalaim, de nem kell a bokám kibicsaklásától tartanom... Na de lehet, ez a baj mégis, én írtam a 13-ast, úgy tűnik, ha szeretnék valamit, ahhoz igenis kellene a tűsarok. :S

2023. okt. 14. 17:30
 29/69 anonim ***** válasza:
80%

Ez a tűsarok sok pasinál beakad. Aztán meg hisztizik, hogy kocsival kell vinni a 🍑mat. Ezek a cipők teljesen alkalmatlanok mindennapi viseletre. Nem tudom, hogy te hol laksz. De nálunk a belvárosban, ahol a legtöbb iroda van és én is dolgozok, ott a legtöbb utca macskaköves. Naponta szidom aki kitalálta. Esőben, hóban csúszik, és a legkisebb cipősarokkal is csak lábujjhegyen tudsz tipegni, mert kitörik a bokád. Szó szerint.

Egy átlagos nő meg nem a Mercitől a plázáig meg a körmösig tipeg. Talpalunk egész nap, ölben visszük a gyereket, cipeljük a két szatyor kaját, megyünk a kutyával a parkba, rohanunk a postára, bankba, látogatni a nagyit. Nekem tegnap 37 ezer lépést számolt az órám, meg cirka 17 kilométert. Ülőmunkát végzek egy irodában.

Pont tojok rá, hogy valami farmeros, makkoscipős, csatos táskás papinak mennyire tetszenék tűsarkúban.

2023. okt. 14. 17:45
 30/69 anonim ***** válasza:
73%
Magassarkú minek vegyem fel így is 170 cm vagyok, akkor lennék 180 az meg már "magas nő a pasiknak" és igen, ha viszi a szatyromat és jön értem kocsival szívesen felveszem a magassarkút.
2023. okt. 14. 17:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!