Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért várja, hogy észrevegyék, és nőként kezeljék, mikor nem is tesz érte semmit?
Pl.: Nem mosolyog, kerüli a szemkontaktust, fülest bedugva mászkál az utcán,... .
Vagy az öltözködés. Mikor macskanadrágban mennek utcára, mint a "stoppos" roma csajok az utak mellett, magas sarkút nem tudnak viselni, szoknyát meg előbb látok skót pasin, mint a legtöbb fiatal nőn.
Pl.: Nekem ezek alap női ruhák, de manapság meg ez az "ünneplős". [link]
És hagyjuk a kamut, hogy gumicsizmában is nőies vagy, meg, hogy a pasidnak a kitérdelt macinacidban is te vagy a NŐ.
A csajom lévő cipő alkalmi cipő. Szerinted miért hívják így?
Bár az ortopedusok és pedikurosok biztos szeretik, mert lesznek páciensek.
Nem biztos, hogy a gyakorikérdések reprezentálja a világot.
163 cm vagyok, nálam konkrétan a 180 centi az már inkább a felső határ. Számomra az ideális magasságú férfi 170-180 cm között. Persze, ha megkedvelek valakit, nem valószínű, hogy ez a döntő.
Viszont jelenlegi párom 173 cm és nekem ez teljesen megfelelő.
Ha valaki azt hiszi, hogy azért nem talál barátnőt, mert nincs 180+ vagy 185+ cm, akkor rossz hírem van...
te most itt keseregsz a magasságod miatt?
tényleg ezek a külsőségek éltetnek?
ki mit hord, ki milyen magas?
36.
Ja, mert a nők csak melóba és onnan haza mennek, máskülönben soha nem mennek ki a házból?
De miért akarod, hogy minden nő úgy öltözködjön, mint egy milliomos első felesége, aki az osztott vagyon feléből él?
Keress magadnak 1 ilyen nőt, és legyél vele boldog. De ha tramplin öltözöl, nem fogod őket bevonzani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!