Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenek a nők, mikor elmagyará...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenek a nők, mikor elmagyarázzák, a pasinak milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie, hogy ők észrevegyék?

Figyelt kérdés
[link]
2022. júl. 1. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
8%
Nem, a nők egy tulajdonságot figyelnek, hogyan nézel ki. JÓL? Az elég.
2022. júl. 1. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
Meg ne nyissátok, vírusos a link
2022. júl. 1. 21:39
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 Vírusos egy youtube link, sok eszed van barátom!
2022. júl. 1. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vírusos Youtube link ez új :D
2022. júl. 1. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy bárki elkezdené elmagyarázni egy random férfinak, hogy milyen legyen, hogy észrevegye. Vagy eleve olyan és kitűnik a tömegből, vagy nem. Ez a téma akkor merül fel, ha párkeresésben sikertelen Péter feljön ide, vagy más netes felületre és rákérdez, hogy mi kelti fel a nők figyelmét. De, akkor se azt írja az adott nő, hogy Péternek mit kéne tennie, ha őt fel akarja szedni, hanem igyekszik(igyekszünk) egy relatíve általános listát átadni, hogy mire érdemes figyelni, mit érdemes változtatni, fejleszteni.

A videónak semmi köze ehhez.

2022. júl. 1. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
67%

#2 úgy értettem, hogy az agyra ható vírust tartalmaz.

Csak nem akarom, hogy a többi gyakorizó emberkét is megfertőzd a baromságaiddal.

2022. júl. 1. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Én inkább ilyen vagyok:

[link]

Amúgy viccen kívül, hogy magyaráznám már egy srácnak, hogy hogy vegyem észre, ha nem olyan, és így nem vettem észre? Ha valaki specifikusan rákérdez (pl itt gyakorin), akkor sem lehet feltétlenül úgy pontos választ adni, csak egy általános útmutatót esetleg, mert minden nőnek más kelti fel az érdeklődését, mindenkinek más a szimpi, hiába írja a Julika (vagy a gyakorin inkább a Janika), hogy nagy izmok és sok pénz kell, ha pl személy szerint engem ezek hidegen hagynak, és jobban érdekelne mondjuk hogy kutyája van vagy akármi. Ha meg tőlem kérdezné meg valaki egyenesen, hogy nálam mégis mivel lehet bevágódni, akkor vagy az van, hogy az illető egyáltalán nem tetszik semennyire sem, nem szimpatikus, és akkor azt mondom, hogy nem nagyon lehet, vagy eleve bejön és akkor kb csinálhat bármit, már a kérdésétől jobban be leszek sózva, hiába lenne eléggé kellemetlen szitu.

2022. júl. 2. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!