Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfiakkal szeretnek a nők flörtölni, de ha oda kerülne a sor, visszautasítják?
Tipikus lúzer, vagy "alacsony de jóképű", "kigyúrt, de izomagy" vagy?
Ugye a legcsúnyább férfiakkal nem flörtölnek (szerintem).
Csak szeretnék látni ebben valami rendszert, hogy mi kell ahhoz hogy arra jó a férfi hogy növelje a nő önbizalmát, és a nő erre rá is játsszon, de a barátnője soha nem lenne, azaz örök barátzónában marad - feltéve ha tűri, és nem hagyja faképnél a nőt.
Nem flortolok olyan pasival aki en nem akarnek tobbet.
Nem stilusom a huzzuk az agyat a masiknak...
Hát ilyet csinálni rohadtul lelketlen és gerinctelen. Én konkrétan azért nem szeretek olyan lányokkal barátkozni akiktől biztos nem akarnék semmit, mert már előfordult hogy rámmozdultak. És ilyenkor elég szar csalódást okozni valakinek akit egyébként kedvelsz meg akivel jóban vagy
22F
Én olyan pasikkal flörtölök csak úgy, komolyabb szándék nélkül, egyáltalán nem gondolva azt esélyesnek, hogy valaha összejöjjünk, akiken ugyanúgy érzem, hogy ez komolytalan játék, hogy csak szórakozunk, nem gondol bele többet és mindemellett vagyunk olyan viszonyban/olyan a személyisége, hogy ezt elbírja. Egy-két kollégám van, aki ilyen típus, soha az életben nem jönnék velük össze, nem tetszenek, nem is illenénk össze, meggyőződésem, hogy ez kölcsönös, de azért be-beszólogatunk egymásnak, munka utáni (csoportos, kettesben soha!) iszogatáson játékosan kacsintunk meg ilyenek, de mindannyian helyén tudjuk ezt kezelni. Mindegyiküknek van tartós kapcsolata, és én is férjnél vagyok (sőt, gyerek is van már, szóval tuti nem is akarnának engem elcsábítani :D ). De ez világéletemben így volt, akikkel "csak úgy" flörtöltem, ők mind olyan típusú pasik voltak, akiknek egyszerűen elbírta ezt a fajta játékosságot a személyisége és a kettőnk viszonya. Sosem külső vagy bármi más alapján dőlt ez el, egyszerűen csak így alakult, ahogy egyre jobban megismertük egymást és a piszkos poénok bekerültek a repertoárunkba.
Megjegyzem, ez sosem önbizalomnövelésre szolgál és nem tudatos döntések eredménye. Amikor valakin akár csak egy hangyányit is azt vettem észre, hogy komolyabban kezdené venni, mint indokolt, akkor egyből visszavettem, szándékosan sosem húztam a mézesmadzagot senki előtt, akinél nem volt szándékomban tovább is lépni.
A nőtől függ. Én alapból flörtölős természetű vagyok, semmit nem várok ettől, csak jól esik, hogy feldobtam valakinek a napját. Nem kell ebbe semmit képzelni, munkahelyen kicsit viccelődünk egymással, hogy ne legyen olyan unalmas.
Felnőtt emberek képesek ezt kezelni, de tudom, hogy itt a gyakorin sok a gyerekagyú pasi.
A ma napig nem tudom mit jelent a flörtölés.
Ha valamelyik nő tetszik, akkor csak előveszem a dákeszt és kergetem.
"Ha valamelyik nő tetszik, akkor csak előveszem a dákeszt és kergetem."
Akkor téged is láthatunk néha a híradókban ugye?
A bűnügyi híreknél természetesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!