Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfiakkal szeretnek a nők flörtölni, de ha oda kerülne a sor, visszautasítják?

Figyelt kérdés

Tipikus lúzer, vagy "alacsony de jóképű", "kigyúrt, de izomagy" vagy?

Ugye a legcsúnyább férfiakkal nem flörtölnek (szerintem).

Csak szeretnék látni ebben valami rendszert, hogy mi kell ahhoz hogy arra jó a férfi hogy növelje a nő önbizalmát, és a nő erre rá is játsszon, de a barátnője soha nem lenne, azaz örök barátzónában marad - feltéve ha tűri, és nem hagyja faképnél a nőt.

2022. jún. 8. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

7

Nem egészen nyomulásról van szó. Inkább arról, hogy nem viselkedik következetesen. Tisztes távolságból elhiteti, hogy f*szagyerek és magabiztos, aztán mikor választ kap, összeszarja magát és lemegy passzívba

2022. jún. 9. 01:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Itt sztem jó, ha kettéválasztunk dolgokat.

Mert tényleg van az az eset, amikor egy nő direkt hergel férfiakat. Abban nincs rendszer, mindenkivel megcsinálja, akiben hasznot lát.

Meg van az az eset is, amikor barátként tekint rájuk az elejétől fogva, de a pasik képzelnek bele többet (pedig a nő tényleg csak úgy viselkedik velük, mint egy baráttal), és aztán fújják a "barátzónás k...a" nótát, amikor a nő nem cuppant rájuk, meg sima baráti gesztusokra mondják azt, hogy "de hát mutatott jeleket... pl. nevetett a viccemen, meg egyszer meghívtam kólára és nem erősködött, hogy visszafizeti".

2022. jún. 10. 12:24
 13/14 A kérdező kommentje:

#12 itt egyikről sincs szó.

Arról van szó, hogy egy bizonyos típussal jópofizik - a te szóhasználatodban hergel - speciálisan azért, hogy udvaroljanak neki. Azaz nem kap egyéb szívességet, mert nem olyan a kapcsolat.

2022. jún. 10. 13:55
 14/14 A kérdező kommentje:

#5 "Általában akkor szokott ez lenni mikor a delikvens egy címeres balf*sz és a töketlenségével meg a szerencsétlenkedésével elveszi a kedved még attól is, amihez volt."

A válasz szerintem közel áll a valósághoz, csak mondjuk tegyük fel egy balf*sznak látszok, akkor miért nem lehet békében hagyni és lekoptatni? Az ilyenek miatt már nem tudom értelmezni a nők jeleit...

2022. jún. 22. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!